Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina28fjlnvhljf

nie wiem o co mu chodzi-pomocy

Polecane posty

Gość karina28fjlnvhljf
tylko ze jeśli ja teraz odpuszcze ten temat, to boje sie że on odbierze to w ten sposób ze ja sie godze na jego warunki-na związek bez zobowiązań, bo tak by to wyglądało, a potem mi wyjedzie z tekstem "przecierz mówiłem ci że nie jestem gotowy" tak sobie gdybam ale boje sie ze on to moze wykorzystac, nie ufam mu juz tak jak kiedys.

Gość jeśli_mogę...
no dlatego pytanie: na ile tygodni jesteś w stanie się wstrzymać tak zeby potem nie żałować. Miesiąc to dla ciebie za duża strata czasu żeby to sprawdzić?

Gość karina28fjlnvhljf
no to ty tak miałeś, widac on ma inaczej, skoro był na tyle szczery zeby mi o tym jeszcze mówić

Gość jeśli_mogę...
bo jesteś z nim 1,5 roku, tak? to myśl o małżeństwie pojawiła się kiedy? Pół roku temu, 3 miesiące temu... Może niech do kolesia dotrze ta myśl. (my jesteśmy tacy tępi czasami)

Gość karina28fjlnvhljf
miesiąc jeszcze bym przeżyła, ale on bedzie chciał u mnie na noc zostawać i napewno bedzie chciał wiecej a ja właśnie tego nie chce dopóki on sie nie zdecyduje i mi o tym powie wprost

Gość karina28fjlnvhljf
moze i dociera do nie go powoli, b juz zaczął cos wspominać, ze ja to bym chciała sie odrazu hajtać, a on zna ludzi którzy są ze sobą po kilka lat i sie nie hajtają jeszcze.To jego cytat.Moze i cos zaczyna kumac

Gość jeśli_mogę...
to na razie na nic więcej sie nie gódź. jak mu zależy to taka postawa go nie odstraszy.

Gość karina28fjlnvhljf
ta mysl pojawiła mi sie niedawno w lipcu chyba jakos, bo doszłam do wniosku ze nic sie nie posuwa

Gość jeśli_mogę...
co to za argument? jest pewnie tak samo dużo osób które żyją po kilka lat i się nie hajtają jak i osób które się wiążą na stałe po 2-3 latach. tez możesz znaleźć przykłady. bez sensu

Gość karina28fjlnvhljf
no tak, ale mam mu popuścić ten tekst ze ja miałam wczesniej inne związki a on nie i to dla niego duży problem? tego nie umiem na miesiąc nawet wytrzymac

Gość jeśli_mogę...
Justynaaa. You put a smile on my face.

Gość karina28fjlnvhljf
twoim zdaniem powinnam odpuścić ten temat na jakiś czas, ale jeśli to zrobie on dojdzie do wniosku ze mi pasuje taki układ, i ze jesli sie na to godze co mi powiedział straci do mnie szacunek a jeszcze jak zaczne z nim znowu sypiać to zrobie z siebie jakąś szmate

Gość karina28fjlnvhljf
i bedzie myslał ze nie wiele wymagam

Gość jeśli_mogę...
to nie zaczyna znowu z nim sypiać przede wszystkim. kolesie rzeczywiście dochodzą do wniosku że jak jest spanie/seks to wszystko jest okej

Gość jeśli_mogę...
i tu nie ma wyjątku, student, dres, metal, rasta...

Gość karina28fjlnvhljf
nie oczekuje po tej rozmowie z nim deklaracji na temat małżeństwa, chce zeby sie okreslił kim dla niego jestem, jeśli powie ze nie wie skończe temat i sie rozstaniemy.Jeśli powie ze jest niezdecydowany , wówczas dam mu wielokrotność wyboru, jeśli padnie na koleżanke ustale nowe warunki koleżeństwa, jeśli powie ze dziewczyna dam mu szanse ale jednoczesnie ustale czas

Gość jeśli_mogę...
powodzenia... "ustalanie zasad" nie ma sensu.

Gość karina28fjlnvhljf
zasad nie, ale bede badac grunt zobaczymy, nie polece odrazu z grubej rury, ale tak w ramach przypomnienia żeby wiedział ze nie popuszcze

Gość karina28fjlnvhljf
do małżeństwa faktycznie nie bede wracać, bo do tego daleka droga, ale juz sie boje tej rozmowy

Gość jeśli_mogę...
no to bez sensu, że się boisz... na razie w takim razie nie rozmawiaj. Zrób się "tajemnicza", zeby on nie wiedziało co chodzi i sam chciał o tym pogadać albo chociaż sprowokuje rozmowę na ten temat

Gość jeśli_mogę...
tak żeby mogła powiedzieć: - widzę że ty też wreszcie chcesz o tym pogadać.

Gość karina28fjlnvhljf
boje sie tego ze usłysze znowu coś przykrego, ale juz nie tak bardzo, i tak oficjalnie juz nie jestesmy ze soba, więc troche oswoiłam sie z tą myslą

Gość jeśli_mogę...
"Jutro wszystko będzie w porządku" - Bob Marley

Gość karina28fjlnvhljf
ach, jeszcze jedno mam na koniec pytanie: on bedzie chciał do mnie przyjechac do domu tak jak zwykle mu na to pozwalałam.Chyba nie bedzie problem jak sie zgodze i rozpoczne tą rozmowe u mnie w domu?

Gość jeśli_mogę...
X-) dobranoc paniom... miło spędzona noc. (szkoda że z moją dziewczyną nikt nie pogadał o tych wszystkich sprawach zanim się ze mną rozstała)

Gość karina28fjlnvhljf
myśle ze wtorek lub środa, bo teraz jest chory i lezy w łóżku z gorączką, dostałam dzis od niego smsa ze tęskni za mną:)

Gość karina28fjlnvhljf
dzięki za rozmowe JEśLI MOGE super sie gadało i męski punkt widzenia.dzięki jeszcze raz i miłej nocki:)

Gość karina28fjlnvhljf
nie, nie ma takiej opcji z tym łóżkiem chodz on stara sie usilnie, ale nic z tego

Gość karina28fjlnvhljf
dobranoc, dzięki za wszystko

Gość trzymaj się Karinko
Powodzenia !!! Pogadaj z nim i napisz jak się sprawy toczą....