Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zakochany....

co robic?

Polecane posty

Gość dobra rada o
w skrócie nie słuchaj tych komicznych idiotów, którzy zaczynają znajomość od seksu a potem sie zastanawiają czym im pasuje czy nie 6 m-cy znajomości to bardzo krótko, nie wymagaj też od 19 letniej dziewczyny żeby zdecydowała sie z Tobą zamieszkać, bez względu na jej osobowość to jeszcze dziecko zwyczajnie bądź przy niej i czekaj na dalszy rozwój wydarzeń

Gość tak tak tak cholewka
komiczny niedawno pisał że codziennie jego ukochana siedzi przy nim podczas kiedy on pisze na forum :) zastanawiające ze gościu ponoć w szczęśliwym zwizku ma takie wypaczone mniemanie o kobietach jakie nieustannie prezentuje. pewnie ze taki komiczny przydaje się na forum :) nie twierdze ze nie :)

Gość ciemnookaaaa
komiczne dales mi duzo do myslenia, bo jesli wiekszosc facetow jest takimi dupkami jak ty to ja sie tej dziewczynie nie dziwie ze ma watpliwosci.

kobiety są okrutne :P pojawia sie nacie taki piczek, którego ewidentnie kazda normalna babka spuści z wodą klozetową, a jak bedzie wredna to wczesniej wykorzysta jako frajera od zakupów i noszenia siatek... oraz dostarczycioela kwiatów... a te zamiast powiedziec mu \"stuknij sie w łeb, kobiecie potrzeba faceta nie służącego\" to jeszcze ładują mu w głowe te bzdury, że jest cudowny, że na pewno go kobieta doceni itp... to juz n-ty taki temat

\"niedawno pisał że codziennie jego ukochana siedzi przy nim podczas kiedy on pisze na forum\" spyatałas gdzie w tamtej chwili była moja kobieta... napisalem, ze siedzi koło mnie.. nie pisalem ze codziennie.. teraz to ona jest w pracy

Dziekuje ....dobra rada o ...poczekam az bedzie na to gotowa.

Gość tak tak tak cholewka
komiczny a ty prezentujesz się jako ofiara błazenady programu jerego springera :) w dodatku coraz cześciej siadają ci nerwi i jest to żałosny obrazek. seksu wczoraj nie miałeś czy cio ? :)

tak tak tak cholewka Mam takie zdanie o ludziach, nie wiem czy słyszne, że tylko osoby w szczęśliwych i zdrowych związkach mają ciekawe spojrzenie na świat i niekoniecznie zawiera ono tylko pozytywne opinie. komiczne może i jest szybki w osądach, ale czasami bardzo trafnych. Żadnej obrony, tak się składa że komiczne obronić się potrafi sam.

\"komiczne dales mi duzo do myslenia, bo jesli wiekszosc facetow jest takimi dupkami jak ty\" takimi jak ja to nie są wszyscy... ja jestem najgorszy :P:P

Wróćmy do tego nieszczęśnika, który w wieku 21 lat zamiast dobrego seksu proponuje dziewczynie ciepłe kapcie i górę brudnych skarpet i gaci do wyprania w wolny wieczór :P

zaluje ze tu napisalem, milego dnia zycze wszystkim

Ale one mają na moim punkcie obsesje... :D:D Pragną mnie i nienawidzą... chcą jakoś poderwać :P A co do autora - leszczyk jakiś, chce juz usidlić dziewczyne, a ona woli wolność.. normalne :)

a ja uważam że to ściema, koleś na jakieś klapki na oczach chyba rzeczywiście tabletek jakiś się nałykał... Stypendium naukowe i tak otrzymuje się na drugim roku. A skoro nie bierze grosza od rodziców to ciekawe z czego żyje... koleś, to Twoja pierwsza miłość? Bo później to się już chyba tak nie idealizuje

a na koniec do >ill_ gdybym zaproponowal jej sex w tej chwili napewno bym ja stracil..dlatego tego nie robie i czekam , bo ja szanuje i kocham. Obserwuje ja i mysle ze bede wiedzial kiedy przyjdzie odpowiedni moment. Ale nie pytalem tu o porady sexualne, tylko o problem wspolnego mieszkania.

komiczne, no właśnie, ty to jesteś kontrowersyjny, niby laski cie olewaja i nie lubia na kafe, ale w kazdym temacie zamiast skupic sie na autorze mimochodem wracaja w postach do twojej osoby. zastanawiajace :D Ale mi sie marzy. Wziac grupke takich idiotow, ktorzy mysla ze sa \"romantyczni\", wziac patelnie i nastukac im po lbach zeby doszlo. A ja przeciwko przemocy sie podpisuje :o

nie jest moja pierwsza miloscia...i nie mam klapek na oczach

Gość //////___///////
portret psychologiczny komicznego; facet w okolicach 25-31 rokiem życia. wychowany bez ojca. fujara życiowa ktora w życiu nie dorobi się nic więcej niż cienki-cienki. mieszka z matką. skrzywdzony we wczesnej mlodości przez jakąś panne która od niego nawiała. z wielkim lękiem przed założeniem rodziny z uwagi na swoja niezaradność życiową i brakiem umiejętności zaopiekowania się samym sobą. (mamusia jeszcze papu synowi szykuje) leniwy gość który najchętniej spałby do 12 w południe. jego życie zawodowe pod wielkim znakiem zapytania - możliwe że siedzi w robocie jako cieć, lub ma podobne małointeligentne zajęcie, a najprawdopodobniej cześciej zmienia prace niż skarpetki w tym ma duże lubi jako bezrobotny. spełniający się na forum w necie. od czasu do czasu poznaje jakąś kobiete przez net, są to zazwyczaj krotkie znajomości głównie dlatego że albo on jest porzucany, albo on porzuca ze strachu przed porzuceniem. nie utrzymuje kontaktów z kolegami. wierzy że jego życie kiedyś odmieni się na lepsze i czeka na ten moment. czeka oczywiście na forum.

bardzo zakochany obserwujesz ja? A na czym polega takie obserwowanie kobiety kiedy bedzie miala ochote na seks - oswiec mnie, bo naprawde nie mam pojecia jak to sie robi zeby zrobic. Temat niebezpiecznie skrecil w strone seksu. Ja powiem tak: trzeba miec do tych spraw zdrowe podejscie. Zastanow sie chlopie, proponujesz dziewczynie MIESZKANIE (co absolutnie nie ma nic wspolnego z\"budzeniem sie kolo siebie\" tylko pierwsze co przychodzi na mysl to pranie obsranych gaci) w zamian nic nie dajac. A skad wiesz ze ona nie jest gotowa na seks? W ogole o czym tu mowa? Wspolne mieszkanie to nie sielanka, proponowanie dziewczynie takiego wyjscia po 6 miesiacach znajomosci to juz choroba. Leczyc sie trzeba. Nie sciemniaj z tymi studiami, rozmawiasz z powaznymi ludzmi. W wieku 19 lat nie jestes na 2 roku studiow i nie otrzymujesz stypendium naukowego...

Gość Brawo.........
podpisuje sie pod tym rowniez, komiczne jest bardzo denerwujacy a panie siusiaja po nogach czytajac jego chamskie wypowiedzi. Dodam >komiczne uwaza sie za pepek swiata ..a fujjjjjjjjjjj

Znać swoja wartosc a uwazac sie za pepek swiata - w tym jest roznica. co wy chcecie od tego biednego komiczne, ja nie rozumiem? Chlop gada do rzeczy, nie pitoli bzdur. To raczej dobrze?

wszystko to prawda!!! Ale mam 34 lata :P:P Ps ale autorko nie pisz juz tych maili do mnie... :P

tzn moj portret psychologiczny to prawda!!! co prawda nic o impotencji nie doczytałem, ale to drobne przeoczenie :D

z tymi mailami to serio - doceniam, że znalazłaś 46 cytatów moich wypowiedzi w ktorych obraziłem kobiety, ale ja o tym wiem, nie musisz mnie informowac, przysłać tych cytatow z komntarzami do każdego z nich :P

Gość //////___///////
komiczne, mu cie akceptujemy takim jakim jesteś :)

Gość //////___///////
komiczne, na paprawde cie akceptujemy :) nie musisz udawać macho :)

Jak miło zacząć w ten sposób tydzień. Najpierw facet proponuje dziewczynie wspólne mieszkanie, ale bez seksu:D:D:D:D:D potem na tapecie tradycyjnie komiczne:P:P Komiczne Ty na jakiegos guru wyrastasz:P, nie zakaładasz sekty przypadkiem?? Rekrutacje robisz?:P:P:P

do ill_ ja nie studiuje, tylko moja dziewczyna. Nie wiem dokladnie jakie ma stypendium, ale widzialem jej swiadectwa. srednia 5.8 i bardzo dziekuje za wypowiedzi, teraz musze isc do pracy. Milego dnia zycze

Średnia może i 5.8 ale w ogólniaku. Studia to ona może zacząć, w październiku tego roku...