Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zakochany....

co robic?

Polecane posty

Gość buahahhahaaaaaaaa
komiczne, rano wstaje potem ćpa, a potem na forumie przeżywa życie i ma zajebiste fantazje jak to majle do niego piszą :) :) :)

ill_ jest mi ciebie zal, komiczne tez :(

Dzieki, ale mnie nie trzeba zalowac :P Koles, sciemniasz i to ostro, 5.8 na studiach w wieku 19 lat i do tego na II roku - dobre sobie. Teraz jest problem. Albo jestes taki niedouczony ze ci laska kit wciska, albo sam robisz z siebie idiote :D

wzruszyłem sie, że komuś mnie żal... :) oraz - mysle, że gdyby mnie moje fanki (te, które nie wiedzą jak wyglądam) zobaczyły, to byłyby mocno zdziwione - tzn kapcie by im spadły :P

heh, swiadectwa na studiach przemilczalam, bo szkoda o tym nawet wspominac :D

Gość SM
Te dziewczyny mają ksywkę Spam

Ajć, jeszcze sie uczepie, od kiedy to na studiach stawiaja 6 :P:P:P Niewazne.

Gość //////___///////
portretu c.d. zauważcie ze komiczny pisze; "kapcie by im spadły" komiczny ma przekonanie że mu tu wszyscy tak jak on siedzimy w domu ......:) "gdyby moje fanki mnie zobaczyły..." - jaki jestem piękny bo nikt mnie nie widzi :)

kapcie spadly... tak sie mowi... oj, kiepsko ci idzie :o i ani troche to nie jest smieszne.

Gość vcvcvc
dlaczego wszystkie topiki, obojętnie na jaki temat by były, prędzej czy później stają się przedmiotem rozważan na temat komiczne?

Gość //////___///////
bo, jeśli ktoś zwróci komicznemu uwage na temat jego komentarza to komiczne nie umie odpuścić i wsciekły ciągnie opowieść o sobie samym ? :)

//////___/////// kapcie ci spadna - tak sie mowi. moze zapoznaj sie najpierw z powiedzeniami \"troche starszych ludzi\" i dopiero potem dokladaj sobie ideologie. malo smiesznie ci to wyszlo :o

swiadectwa ze szkoly sredniej, mieszkamy w tym samym miescie, odprowadzalem ja na uczelnie, widzialem wywieszone wyniki i jej nazwisko . ludzie co wy probujecie mi udowodnic? ze jestem ciemniakiem? nie znam jej wirtualnie , nie mieszka 500 km ode mnie.

a co ma swiadectwo ze szkoly sredniej do II roku studiow? jesli juz, to jest na pierwszym roku.

tak ciezko przelknac ze ktos jest zdolny? nie rozumiem was. przeciez gdyby mnie oklamala to szybko klamstwo by wyszlo na jaw.

po prostu rodzice wyslali ja wczesniej o rok do szkoly...tylko tyle i dlatego jest juz na 2 roku

Raczej bedzie - od pazdziernika tego roku. Na I roku nie ma stypendium naukowego, jest ono udzielane po jego zakonczeniu i to na II roku. Srednia ocen ze szkoly sredniej nie ma tu nic do gadania, bo uczelnie nie daja forsy za jakies tam smieszne ocenki sprzed roku. Srednia ma znaczenie w przypadku rekrutacji, a nie stypendium. Chlopie, wez sie najpierw doksztalc a potem probuj wciskac kit. Jestes malo wiarygodny.

Taaa jasne, nei wiedziales jak sie odkrecic to szybko wymysliles sciemke o przyspieszonej edukacji. I to ja ci ten pomysl podsunelam we wczesniejszych postach. Cienki jestes, cienki jak bolek :o

niewazne, ja tylko prosilem o porade, ale sensownych wypowiedzi to do tej pory bylo kilka, reszta to przepychanki slowne starych bywalcow forum. Teraz naprawde dziekuje za porady, krytyke i wszystko inne.

Gość ill już wylizałaś rodzyny komi
cznego czy jeszcze poprawiasz :) ? ps: mnie też rodzice posłali o rok wcześniej do szkoły i obecnie jestem na 2. roku (należy tylko przejść testy psychologiczne jako dziecko). Autorze, zaczekaj jeszcze, ja jestem ze swoim chłopakiem 1,5 roku i jeszcze nie myślimy o wspólnym zamieszkaniu. Chyba jesteś w gorącej wodzie kąpany:P. Komiczne ma 34 lata być może jego postępowanie działa na kobiety po 25 r.ż, ale co innego młodka a co innego rozsypujące się próchno ;). To miłe, że świata poza nią nie widzisz, to na pewno nie jest typ kobiety, na którą podziała metoda kija i marchweki, nie baw się w żadne gierki, zaczekaj jeszcze rok, 1,5 aż sytuacja się wyklaruje. powodzenia.

Jeszcze poprawiam. bardzo zakochany kazdy moze sie pomylic, szczegolnie jesli nie studiuje/owal. W kazdym razie - prosiles o rade? A wez ty spojrz na swoj problem z perspektywy osoby trzeciej, nie wydaje ci sie to conajmniej smieszne?

dziekuje i tobie rowniez zycze powodzenia. Ciesze sie ze normalna osoba cos napisala. Tak, teraz juz wiem ze za szybko wyskoczylem z tym wspolnym mieszkaniem .

a co takiego jest w moim problemie smiesznego? Nie jestem kobieta , mysle troche inaczej, dlatego liczylem na wypowiedzi kobiet, jak one to widza. Tymczasem obrazacie, oskarzacie -co nic mi nie daje.

bardzo zakochany oto moja mala rada Zastanow sie, co oznacza wspolne mieszkanie. Mam nadzieje, ze mamusia wszystkiego za ciebie nie robila i jestes w stanie wyobrazic sobie, co oznacza dla studiujacej dziewczyny samodzielne mieszkanie na dodatek z facetem. I potem zaproponuj jej to jeszcze raz... i jeszcze...

Taki jesteś już dojrzały że chcesz mieszkać z dziewczyną ? A skąd że to jest ta ? Nie znasz jej jeszcze na tyle dobrze żeby to stwierdzić

do >>>ill już wylizałaś rodzyny komi ... moze za bardzo ja kocham, dlatego jestem w "goracej wodzie kapany" ale masz racje musze poczekac :)

To jest smieszne, ze postawiles sobie cel \"budzic sie i zasypiac razem\" oraz \"spedzac ze soba wiecej czasu\" - a chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, kto wlaczy pralke, kto zetrze kurze, kto odkurzy dywany, pozmywa naczynia, pozamiata podlogi, wypierze smierdzace ciuchy, oplaci czynsz, gaz, telefon, ugotuje obiad i zrobi sniadanie i kolacje. TO jest wspolne mieszkanie i wymaganie od 19-letniej dziewczyny ktora zna cie zaledwie pol roku jest conajmniej smieszne.