Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zakochany....

co robic?

Polecane posty

Gość webber
To może ona woli na studia wyjechać a nie z tobą mieszkać.

Sex - miły dodatek? Tak mówi tylko ktoś, kto go nigdy nie uprawiał :P

Zwracam honor panience! To z facetem jest coś nie tak :o

Gość tak tak tak cholewka
te, bardzo zakochany hahahahhahahaha człowieku 19latka zamiast cieszyć się jeszcze życiem to ma się zacząć bawić w domek i mamusiować dużemu chłopcu ??? chyba żarty hahahahahahhaha a ten komiczny to jakiś skrzywdzony mocno gość, bo jak czytam jego pesymistyczne teorie na związki, na kobiety to potem cały dzień mnie głowa boli hahaa

do tak tak tak cholewka >>>>>>>nie chce zeby byla moja sprzataczka, sam umiem sprzatac ;)

a może ona ma inne obawy przed zamieszkanie z Tobą, typu: gdzie, jak, z czego będziecie żyli? Jesteście się w stanie sami utrzymać skoro chcecie razem mieszkać? Poza tym mieszkanie razem po roku znajomości w wieku 19 czy 20 lat to recepta na zrujnowanie związku

Do webber >>>> ona jest na 2 roku,wczesniej zaczela szkole. Faktycznie studia stawia na 1 planie, moze wiec o to chodzi?

Gość webber
Powiedziałbym, że nawet na pewno o to chodzi.

fallen_star >>>ona utrzymuje sie sama, ma stypendium, ja tez pracuje , wiec nie chodzi o kase.

Zakochany, a po jaka cholerę ona ma mieszkać z Tobą??? Ma studia na których jej zalezy, zainteresowania.. to TY chcesz ją mieć przy sobie... jakos tak wygląda że chciałbys ja wsadzic do klatki i niech będzie tylko moja. A mieszkanie razem to juz naprawde inna bajka.

nefrytowakotka >>...sex jest wazny, ale nie najwazniejszy. Jesli spotkalem ideal, to jestem gotow poczekac, jesli tak trzeba. Ona nie jest zimna, tylko na wszystko potrzebuje czasu...moze Ona nie ma jeszcze takich potrzeb? Jej wystrarcza czulosc i bliskosc i ja to szanuje.

chodzi o to że dziewczyna jest za mądra zeby dać z siebie zrobić zastępczynie twojej mamusi. i brawa dla dziewczyny. albo ślub, albo randki. żadnego żonowania przed ślubem :)

Bo chcialbym sie budzic przy niej i zasypiac w jej ramionach. Bo chce sie nia opiekowac i zawsze byc blisko niej. Nie chce jej ograniczac ani zamykac.

Moim zdaniem 19 letnia dziewczyna nie powinna raczej szukać jeszcze stabilizacji tylko zająć się sobą. Powinna wykorzystać czas na naukę i poszerzanie kwalifikacji

Ideałów nie ma. I tyle. Czekaj, może się doczekasz. Ale ja bym baardzo była ostrozna co do faceta, który chce mieszkac ze mna ale mówi że na seks poczeka... jeny.. toz to nienormalne:P:P

Myslisz ze powinienem sie oswiadczyc?

Uważać na gościa, najlepiej uciekać gdzie pieprz rośnie :P

czy za bardzo okazuje ze chce z nia byc juz do konca zycia?

Gość fajnyzakochany
Jeśli nie chcesz jej stracić, musisz nabrać dystansu, koniecznie!

Dlaczego tylko krytykujecie , zamiast cos poradzic? Nie jestem nienormalny, jestem zakochany i nie chce zrobic nic przez co moglbym ja stracic. Bo takiej dziewczyny nie znajde juz nigdzie..:(

czy 19latka powinna wyjsć za mąż ? trudne pytanie w tych czasach gdzie jeszcze 40letnie byki czują sie "nie gotowi" hahahah a przecież jeszcze dekade temu było to najnormalniejsze na świecie że dziewczyna w tym wieku wychodzi za mąż....:) jak to sie pochrzaniło, społeczeństwo nam teraz póxno dojrzewa hahahahh jest masa kobiet które wcześnie wychodzą za mąż, mają dzieci i studjują, robią kariery. co jest lepsze; najpierw studia potem dzieci, czy równolegle wszystko czy w drugiej kolejności ? = myśle ze to indywidualna sprawa, kwestia priorytetów no i ....milości :)

Chłopie, masz 21 lat najlepszy wiek, a ty 19-letniej dziewczynie proponujesz mieszkanie razem (!) tylko po to, żeby się poprzytulać (!) ??? A seks może poczekać? To nie ta kolejność :D

zakochany. jak chcesz byc z nią do końca życia to sie oświadcz i w sylwestra weselisko :))))

Dystansu? wiesz ilu facetow za nia biega?

ehh... skoro utrzymuje się sama ze stypendium to wcale nie tak fajnie... u mnie na uczelni najwyższe stypendium naukowe to 500 zł, czyli wcale nie tak łatwo przeżyć za to miesiąc. Nie mówiąc o tym że jesteś na łasce lub niełasce WKS i UKS, które z wypłacaniem kasy wcale się nie spieszą i pierwsze naukowe wypłacają w listopadzie lub grudniu. A ze stypendiami socjalnymi co roku są straszne cyrki. Ale może inne uczelnie lepiej rozwiązały te problemy... Ja tam się wcale nie dziwię że nie chce z Tobą zamieszkać na razie. Wy zawsze mówicie że umiecie sprzątać i zadbać o siebie, ale jak przychodzi co do czego okazuje się, że dziewczyny mają trochę inną wizję co do tego jak często i z jakim zapałem trzeba sprzątać...

Taaa a laska nie przyjmie oświadczyn, tylko ucieknie do innego faceta. Z poprawną kolejnością.

na miłość czy niemiłość nie ma rady :) jak kocha to zostanie, jak nie kocha to lepiej niech szybciej ucieka i nie zawraca głowy ??? :)