Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problrmm

Rozmowa na GG.

Polecane posty

Gość problrmm

Sluchajcie widzę mojego faceta dostepnego na gg, ja mu ostatnio nie ufam, nie chodzi o zadne wlamywanie sie ani nic z tych rzeczy. Znam jego haslo do serwera gg. Czy jesli zaloguje sie teraz na niego to wyskoczy mi wiadomosc jesli on teraz z kims gada? HELP!!!!

Gość pijaczka
nie i nie rób tego

Gość tak wyskoczy...
jeśli akurat ta osoba wyśle do niego wiadomość to wyskoczy u Ciebie

Jeśli się zalogujesz, to wtedy na jego kompie pojawi się informacja, że ktoś się zalogował na jego gg i po IP dojdzie że to ty! Więc tego nie rób. :P :D

Gość tak wyskoczy...
nic nie wyskoczy :P on po prostu zrobi się "niedostępny" tak jakby go wyrzuciło z gg i tyle.

Kurcze, ile w tej Polsce szpiegów i detektywów. Chyba kogoś wynajmę :D

ill>> nic nie wyskoczy, tylko jedno u nich nie bedzie moglo byc on-line, bo 2 razy nie da sie jednego nr otworzyc, i raz jedno bedzie mialo dostep a raz drugie... takie \"problemy\" z gg autorko jak nie ufasz facetowi to lepiej sobie odpusc ten zwiazek, na braku zaufania nic dobrego sie nie zbuduje...

Gość problrmm
Wiem, ze go wywali :P Ja nie mam wpisanego u siebie jego numeru, wiec dopiero teraz bym go musiala zarejestrowac, czy tak czy siak wiadomosci od kogos do niego pojawi sie?

Gość gazette
Wiesz, ze taka kontrola korespondencji jest nielegalna? :>

pojawi sie u Ciebie, ale wtedy bedzie on tez wiedzial, ze ktos wszedll na jego konto, zwlaszcza jak sie zalogujesz na dostepnym, a poza tym osoba z ktora rozmawia powie ze wyslala taka i taka wiadomosc ktorej on nie otrzymal... wiec moze zaczac podejrzewac, ze go szpiegujesz...

:o mi tez jeden wlamywal sie na gg.... szukal nie wiadomo czego i wyzywal z mojego numeru moich kolegow..... czego ta zazdrosc dotyczyla nie wiem.... w kazdym razie bylo to zenujace.... nie rob tego porozmawiaj... :O

Gość gazette
Popieram, takie zachowania sa wyjatkowo zenujace.

kto to mówił? aaa komiczne pisał, że użytkownicy kafeterii nie znają się na żartach. Fakt :P