Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

do dziewczyn które zazywaja yasminelle?zobacznie i odpiszcie.

Polecane posty

Gość kinga22

właśnie gin zapisał mi yasminylle . Jak je znoscicie wiem ze do indywidualne ale pytam?Ja ostatno rezegnowłam z yasmin bo po 1.5 strasznie zmieniła mi sie cera(syfy)dermatolog stwierdził ze to skutek uboczny wiec teraz wracam bo jestem w czasie miesiecznej przerwy bo zazywłam antybiotyk.Od pierwszej tabletki było u was juz zabezpieczenie bo mi sie tak wydaje ze juz jest nawet w ulotce tak pisze, ale ginek kazał 14 dni sie dodatkowo zabezpieczac. Piszcie jak zazywacie te tabletki dodam ze ja brałam hormany juz ponad 3 lata różne i zawsze przy każdych były jakies skutki uboczne Yasmin jak do ostatniej pory najlepiej tolerowałam. Cena jest podobna do yasmin czyli ok 40-45zł czy wiecej placicie piszcie?

Gość N22
yasminelle to moje pierwsze tabletki anty, zażywam 2 opakowanie. W drugim tygodniu zawsze jestem płaczliwa ;) przy drugim opakowaniu zauważyłam biały śluz, ale to ma większość dziewczyn z tego co tu czytam. Ogólnie świetnie się czuję. Czy faktycznie działają to się okaże;) ceny wahają się od 40-50zł

Yasminelle to jest dokładnie to samo, co Yasmin, tylko estrogenu ma ociupinkę mniej. Istnieje duża szansa, że będziesz czuła się tak samo źle, jak po Yasminie.

o czesc dziewczyny.......bo włąsnie ja tez zauwazyłam ze mam takie upławy po tych yasminelle....jestem w trakcie 2 opakowania....no igin przepisał mi dzis tabletki dopochwowe...na te upławy a nie sa wielkie....i tak sie zatsanawiam jak wy macie ...to bez sensu wykupywac te recepte??co o tym sadzicie????/