Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden ciekawski

Do dziewczyn - preferowana wielkość penisa

Polecane posty

Gość do jednego ciekawskiego
Nie każda kobieta leci na dużego ptaszka:P Z doświadczenia wiem,że jeżeli facet nie jest delikatny i ma przy tym dużego,to partnerce zamiast zrobić dobrze...robi źle:( Dobranoc

Gość jeden ciekawski
ja moge być niedelikatny tylko na życzenie :P wyraźne ;) niektóre takie cos tez czasem chyba kreci... czasem dobranoc

Myślę , że ma znaczenie wielkość i budowa kobiety;)

Gość jeden ciekawski
tez tak mysle - dlatego jak dla mnie wzrost chyba max 170cm ;)

Ale skromny jesteś:P:d

Gość jeden ciekawski
lepiej sie niedowartosciowywac, niż chwalic po próznicy :P jak sie rozczarowywac, to pozytywnie ;)

Gość tak samo jak
kręcić się w kółko i cofać do tyłu :O

Gość jeden ciekawski
pozno juz dobranoc ;)

Gość facet ten tegos
co za bzdury że cm kobiety mają przełożenie na "wielkość pochwy":D to taka sama teoria jak: wysokość facet czy wielkość jego stopy decyduje o wielkości członka. z doświadczenia: na 8 (na razie) kobiet, te najmniejsze (160-165)z reguły miały nieco luźniejsze (ale było ok bo na rozmiary nie narzekam) waginy niż te wyższe. najciaśniejszą ma moja obecna która mierzy 176cm, także nie ma żadnej zależności, a jak ktoś tłumaczy sobie, że jak większa to wszystko ma większe, to logicznie facet powinien mieć tak samo, jak większy wzrost to penis też większy, a przecież wiadomo, że to gówno prawda.

Gość ppppppppppppprosze
ja tylko chciłabym aby kobiety ktore akceptuja tylko duze mowiły w miare szybko jaka wielkosc preferują (tzn max do miesiaca) bo pozniej to boli bardziej ze zostawiaja przez cos na co nie mam wpływu

Gość jeden ciekawski
facet ten tegos - no wiem, ze moze bzdury, ale doswiadczenia nie mam, to biore tak na chłopski rozum :) wieksza - to chyba ma wiecej miejsca wewnątrz :P logiczne ;) tak samo jak ma wieksze kości, wagę itp (mówię o osobach proporcjonalnych) a z penisami to inaczej, bo to zalezy chyba od ilosci hormonów i czasu ich dostarczania - tu nie ma jak wiadomo reguły. Ale dzieki za wyjasnienie tematu. ;) 8? Mistrzu, jak ty to robisz? :P ppppppppppppprosze... trafna uwaga.

Gość Rysiek Zbola
Lubie meskie penisy, bardzo przyjemnie pieszcza moj zwieracz. Najbardziej lubie ok. 14 cm ,koniecznie naoliwione . Jestem bi , czyli sypiam tez z kobietami