Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa istotka

wkurza mnie mój facet

Polecane posty

Gość a ja zrozumiałam...
wrażliwa istotka - więc tak zrób..... skoro właśnie NA TO masz ochotę.....

Gość a ja zrozumiałam...
mam ze swoim to samo - tłumacz jak dziecku, że tak nie jest... jeśli chce niech z Tobą idzie razem tam gdzie Ty... pokaż mu na ulicy wyjątkowe "paszczury" i zapytaj czy chce żeybś też taka była, czy wtedy będzie mu miło... po za tym nie jesteś jego własnością, to też on musi zrozumieć... w obie strony tak jest. A skoro zaczął byc zazdrosny, to znaczy, że mu zależy i możesz pomału i delikatnie zacząć dyktować swoje warunki.... jak zrobisz to mądrze, to zrobi wszystko co zachcesz....

Gość mam ze swoim to samo
bo kiedy sie jakis czas temu rozstalismy to proowal sie umawiac z inymi i zadna go nie chciala

Gość a ja zrozumiałam...
mam ze swoim to samo - masz tak naprawdę wybór.... albo zrobisz z tym coś i będzie Wam razem dobrze, albo będziecie się tak razem męczyć i coraz bardziej mieć do siebie pretensje.... a skoro nie dba o siebie, cóż, powiedz wprost, że musi zadbać o siebie... pomału wprowadzać kolejne elmenty tego "dbania", bo od razu się nie da...niestety, to są napradę duże dzieci i niekoniecznie do tego myślące głową....

niektorzy faceci tacy sa, Ty sie starasz on to olewa, moja rada, zacznij wszystko zlewac, przestań sie przejmowac, w koncu sam zobaczy ze nie jest tak jak kiedyś i moze zrozumie

Gość .tiku ttiku
ja wczoraj caly wieczor i noc sie nie odzywalam do swojego ...........po malej wymianie zdan a raczej jego zdenerwowaniu na mnie....to dzis mnie na rekach doslownie nosi .....kochanie to kochanie tamto