Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qrchid

kolczyk w karku

Polecane posty

Gość Farisha
OD razu wybijam pomysł robienia "kolezance kolczyka" !! Takie rzeczy robi się w sterylnych warunkach i przez kogos kto ma o tym pojęcie !! Mam kolczyka w karku. Zapłaciłam za przebicie 70 zł w salonie tatuażu. Ogolnie jestem zadowolona :) ale jednak trochę trudno o niego dbać ;)

Gość acdc Konrad
Mam pytanko Czy ... Bo trenuję sport i muszę zakładać na plecy sztangę , czy ona będzie uwierać w miejsce gdzie jest kolczyk ? Czy zaraz po zrobieniu mogę zaklejać plastrem (bo w sql nie pozwolą mi ... Prosze o odp :)

Gość jajajajja
kooko

Gość jajajajja
fds

Gość guska iguśka
No i minęło 9 miesięcy odkąd mam swojego kolczyka . Nic się z nim nie dzieje! Warto było o niego dbać! Pozdrawiam

Gość mam takiego
ja zapłaciłem za takie przebicie 50 zł

Gość mam takiego
ja zapłaciłem za takie przebicie 50 zł

Gość bardzo wazne
marze o kolczyku w karku i juz za jakis miesiąc go będę miala, ale niestety nie mam kasy zeby isc do salonu, więc robi mi go kolezanka. no i problem polega w tym, ze przeczytalam gdzie, ze jak na szyi przebije sie jakis nerw czy cos, no cała głowa tak opadnie w dól.. czy to prawda ? ogolnie jesli ktos cos wie na temat niebezpieczenstwa zrobienia sobie kolczyka w karku to prosze o napisanie, z góry dziękuje :)

Gość gość
Mam pytanie, czy jesli zgubilam kolczyk z karku to jesli bede chciala w ciagu niecalego tygodnia wsadzic go ponownie to jest wgl taka mozliwosc, czy w tym czasie mi juz zarosnie?

Gość gość
Ale to jest ozdoba, czy taki rodzaj obroży bez obroży, żeby niewolnicę/niewolnika do łóżka na łańcuchu podprowadzić?

Gość gość
Do czasu kiedy kark się nie wygoi nie powinno się chodzić na basen. Ogólnie długo się goito miejsce bo człowiek się poci włosy długie też nie pomagają w tym, a druga sprawa trzeba uważać żeby nie zachaczyc przy ubierabiu