Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paradies

dobry laptop-jaki?

Polecane posty

Muszę kupić laptop. Tzn nie muszę, ale chcę;) Jaki będzie dobry? Koleżanka ma HP ma chyba z 1 GB RAM, jakieś 100 GBpamięci na dysku (nie ma partycji póki co).. jaki kupić, że posłużył na długo?? No i pytanko: jeśli kupię go na raty, czy jeśli dodam do puli office\'a czy to też będę mogła dołożyć do tych rat?? bo nie stać mnie na kupienie go za gotówkę teraz.

Dobry laptop to firmowy laptop z gwarancja door the door proponuje Ibm Think pad lub Asusa ewentualnie Acera ale pamietaj by nie znalazla sie tam karta grafiki typu sis czy cos wtym stylu

karta sis to nagorszy badziew a gwarancja taka ze zglaszasz usterke i przyjedza kurier po laptopa nierze do serwisu i odwozi za 0zl nie wychodzisz nawet z domu

Gość a ja polecam laptop maxdata..

no ktos pisze ze poleca jakiegos maxdata duzo mi to mowi faktycznie:O generalnie chce lapa do tego by sluchac muzyki wchodzic do neta ogladac filmy itp. ale kompletnie sie nie znam:O

pokazuje mi sie ze ten produkt zostal wylaczony z oferty:O Jezuu ludzie pomozcie. czemu na kafeterii mozna mowic tylko o pierdolach a jak sie ktos o cos pyta to zaraz olew:O

Gość do Wielbiciela 70B
a co sądzisz o laptopach marki HP?

Gość dobry chłopak
hewlett packard to 2 pod wzgledem wielkosci firma komputerowa na siwecie :-) wieksza niz wszystkie jakie dotad wymieniliscie , do HP nalezy tez compaq , HP jest w scisłej czołowce na pweno , bardzo dobra marka

Gość do Wielbiciela 70B
Zamierzam kupić laptopa (myślałam właśnie o HP), więc pomyślałam, że Ty mi dobrze doradzisz, bo znasz się na komputerach:)

Gość dobry chłopak
ale HP w cale nie sa takie tanie Assusa mozan kupić na pewno taniej a wcale nei jast taki zły tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość do Wielbiciela 70B
:D

Gość dobry chłopak
panowie juz chyba nie żyją - to archiwalne zdjecie :-)

Ja nie mówiłem, że HP są tanie, Toshiby też tanie nie są :p Mówię tylko, że to dobra jakość za ROZSĄDNĄ cenę :p Z tej trójki na pewno najtańszy jest ASUS, a jakościowo nie ustępuje dwóm pozostałym.

Gość do Wielbiciela 70B
Wielbicielu, a co sądzisz o tym z wklejonego linka?

Procek raczej słaby, dysk nie za duży, no i nie ma żadnych dodatków, ani blutacza, ani pcimci, ani podczerwieni... ubogo trochę ;)

Gość do Wielbiciela 70B
Ale tak do internetu i pracy w edytorze tekstowym może być?

Gość nie kupujcie
asusa ,po pol roku wylamuja sie zawiasy i komp jest praktycznie nie do uzytku a tego gwarancja nie obejmuje , nigdy wiecej asus