Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady bicz

Czy któraś z Was używa pudru sypkiego BOURJOIS w odcieniu 01????????????????????

Polecane posty

Gość blady bicz

Czy on ciemnieje nałożony na jakiś tłusty krem? Albo tak po prostu, w ciągu dnia, zwłaszcza przy mieszanej albo tłustej skórze? Bo ogólnie jest dość jasny, ale podobno te pudry ciemnieją... I ogólnie jak się spisuje?:)

Gość podniosę może ktoś taki
się znajdzie

Gość m.a.r.t.a._a
Tylko kiepskiej jakości pudry będą ciemnieć w kontakcie ze skórą a dokładnie z 'łojem' - a ty masz właście skóre mieszaną/tłustą. Zafunduj sobie raz na jakis czas (sa naprawde b.wydajne) pudry np Diora/CC/ - będziesz zadowolona!

Gość nie tylko kiepskiej jakości
używam dobrych podkładów, zazwyczaj Clinique i z tego powodu kupiłam też puder Clinique i niczym się nie różnił od np. Rimmela. Tylko ceną... Chciałam kupić puder Bourjois, ma bardzo jasny odcień, ale po prostu spotkałam się z opinią, że te pudry ciemnieją w ciągu dnia. Tylko nie wiem, czy ten jasny również. Dlatego pytam:) Nie widzę sensu kupowania pudru sypkiego za 180zł, skoro zależy mi na tym, żeby był jasny i transparentny i żeby go nie było widać;) Inne kosmetyki oczywiście bardzo różnią się jakością, ale pudry nie szczególnie moim zdaniem.

Gość podnoszeeee

Gość sadsadad
ja mam w pedzelku ten buder i powiem ze jestem zadowolona jest bardzo jasny ale dopasowuje sie do skory uzywam przewaznie jak skora sie świeci w ciagu dnia:)

Gość dzięki tylko że ten w pędzlu
chyba jest inny niż stacjonarny;) Czekam jeszcze na opinie, bo trochę szkoda wyrzucić 70zł na coś, czego potem i tak nie będę używać. Tym bardziej, że szafę z kosmetykami mam już wypchaną po brzegi:O

Gość eveli19
witaj ja mam ten puder w odcieniu o6 i uwazam ze jest super. dla mnie nie jest ani za jasny ani za ciemny.Jednak co do tego ze ciemnieje?hmmm sama nie wiem.....moze troszke po kilku godzinach ale jest godny polecenia