Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po prostu bosko

Na imprezie,tydzień temu....

Polecane posty

Moja znajoma,która jeszcze byla w związku z chłopakiem-2 lata,poderwała chłopaka,który mi się podobał.Nie wiem kto jest bardziej głupi-ona,dlatego ,że nawet na chwilę nie umie być sama,żeby nabraćdystansu,czy on,który zamiast porządnej dziewczyny,woli używaną.Sorry,ale nie umiem się o niej dobrze wyrażac.SZMATA.

Gość uzywana to taka
ktora nie jest dziewicą

Gość claudia**
faceci tacy są, też uważam że niestety wolą te tzw. używane

\"jesli byla twoja przyjaciolka i wiedziala ze on ci sie podoba to tak szmata, on? niczemu winny.\" a czemu niby miałby byc winny? Moze nawet nie wiedzial że podoba sie autorce topicu, poza tym piekno to kwestia gustu - widocznie przyjaciiolka była bardziej w jego typie ;)

kosodrzewinka, lucky - zgadzam sie poza tym chyba dziewczyna nie ma wypisanego na czole ze jest dziewica albo nie, pradwa?:O

Żałuję,ale nie stać mnie na taką wspaniałomyślność.ciekawa jestem,czy Wy na moim miejscu bylibyście tak wyrozumiali,jak w tej chwili,oceniając to z boku.

Boze, nie ten to nastepny... malo to jest facetow?! nie wiem, ale ja bym sie bardzo na Twoim miejscu nie przejmowala:)

Gość koleżanak bardziej ruchliwa
:D nikt nie będzie biegał za lodówką

To że ci sie podobał nie znaczy że już był zarezerwowany dla ciebie do grobowej deski. Trzeba działać, a nie czekać aż on raczy zwrócić uwagę na twoje powłóczyste spojrzenia.

Jarek84-mnie inaczej wychowano,Gdybyś miał do wyboru dwie ładne dziewczyny-jedna porządna,druga mniej,to którą byś wybrał.Każdy ma swoje zasady.

łokej, to że z kimś spała czyni ją mniej porządną od Ciebie? :> nie żebym miał coś przeciwko dziewicom

To że ktoś uprawiał w życiu seks znaczy że jest nieporządny, skąd ty sie urwałaś, że średniowiecza? Pozatym drażni mnie taka małostkowość, nie ma nic gorszego u ludzi :o

dzieczynko! przeciez nikt nie bedzie pytal Cie na wstepie czy z kims spalas czy nie! a poza tym chyba mylisz pojecia, to ze ktos uprawial seks to nie znaczy ze jest dziwka...