Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Malenka witaj ciepło :) Dołączaj do Nas, zawsze to rażniej w takim gronie :) Bardzo podobnie wiekowo z dzieciakami...Napisz kilka słów możę o sobie :) A to jeszcze na prośbe iwy ...Pawlikowska ...erotyk Na rozrzuconych poduszkach z rajskich, jawajskich batików umieram słodko, bez żalu, umieram cicho bez krzyku.- Czas za firanką ukryty porusza skrzydłem motyla, a moje czoło znużone coraz się niżej pochyla... Wreszcie dotykam bieguna i śnieg mi taje wśród włosów, a końcem lakierka dosięgam trawy szumiących lianosów... Leżę na ciepłych krajach, na gorejącym równiku i na jedwabnych poduszkach z różnobarwnego batiku... Wyciągam ręce ku Tobie, w Twoją najsłodszą stronę i czuję na rękach gwiazdy nisko nad nami zwieszone... Ogarniam Cię splątanego w pochmurny namiot niebieski, i spada niebo z hałasem, jak belki, wiązania, deski, obrzuca nas półksiężycem, słońcem, obłoków zwojem - i tak spoczywam - okryta niebem i sercem Twojem...

cześć dziewuszki z zachmurzonego z zimnego Wrocławia. Piszecie o dojazdach. Ja miałam 5 min drogi do pracy, ale zrezygnowałam z niej na własne życzenie. Aktualnie będę dojeżdżać około godziny i mniej zarabiać, ale cieszę się że się zwolniłam. Była to praca ponad moje siły. A płaca zupełnie nie adekwatna. Tam pani sprzątająca dostawała o 4 zł więcej od nas pracujących po 12 godzin, w tym nocki też po 12 i też za 6 zł . Nie było żadnych świąt. W Nowy Rok pracowałam 20 godzin ( tu już zapłacili podwójnie ). tak jak mówię ponad moje siły. Żylaki rozeszły mi się od tyłka do stóp, teraz nawet i wstyd spódniczkę założyć.

rybka no i masz rację, bardzo dobrze zrobiłaś. Niech sobie sami szukają białych murzynów jako niewolników do roboty !!!

Gość malenka jestes wielka
Jestem na urlopie wychowawczym a czemu sama bo nas zostawił ale to nie wazne licza sie chłopcy.Niedawno skonczylam wolontariat w szpitalu żeby wrócic do zawodu bo miałam przerwe 10 lat.

Mój starszy syn w maju idzie do komunii az sie boje myslec a juz byłam na pierwszym zebraniu w kościele.

malenka, no to skoro cię zostawił to h.......... nie będę brzydko się wyrażać. Pewnie, że dzieciaki najważniejsze. Poradzisz sobie na pewno doskonale. Nas z siostrą mama też sama chowała i wyrosłyśmy na super dziewuchy :D

zmorka 🖐️ i co gorsze, to znajdują. malenka 🖐️, współczuję. Faktycznie jesteś wileka. A z komunią to możemy soebie ręce podać. Moja córka też idzie. I dla mnie najgorsze jest to że kasy całe mnóstwo znów popłynie. isa, sche śpicie?

Jakos mi czas leci a miałam doła około 3 miesiące,teraz jest dobrze.Martwie się tylko kasa bo jak tu wyżyc ,heheh

Malenka...jesteś wielka :D Nie amrtw sie, poradzisz sobie... Komunia jest to wielkie przeżycie, ale rzeczywiście związane z kasą. Aczkolwiek i z tym można sobie poradzić, nie przesadzająć. Masz rodzinę może, na która możesz liczyć maleńka ?.....Pomine komentarz osobnika, dzieki któremu jesteś sama ...nie warto tak myslę 😠 Rybka...🖐️...też tak miałam...pracowałam po 12 godzin, a jak upomnialam się o podwyżkę, to kręcili nosem. A pracy full, ciągle w biegu i stres, że termin tuż tuż...Nikogo do pomocy. Niestety, po moim odejściu dziewczyna od razu dostała na moim miejscu kogoś do pomocy... Ale dzis nie żałuję, jestem zadowolona z nowej pracy, bardziej doceniona i lżejsza praca. Państwowa zresztą :) Tylko żal mi ludzi, żę z braku pracy muszą zasuwać w takich warunkach 😡 Zmorka....nastroił na ta pogodę... :P:P:P

Ciesze sie że nie tylko ja borykam sie z problemem komunii ja mam ja 11 maja

Pomocy nie mam choc mam rodzinke ale jak wiecie z rodzinąlepiej na zdjeciu sie wygląda bynajmniej w moim przypadku

:( pamiętajcie dziewczyny, żeby butów nie kupować do południa zanim stopy się nie rozchodzą. Gdzieś to przeczytałam. Teraz to rozumiem. Te nowe cisną niemiłosiernie :(

anka 🖐️ witaj. Już jesteś tu trzecia Ania Ja jeszcze jakieś chore badania wstępne zrobić. Jest straszliwa zimnica a ja się pcham pzez pół miasta. Miłego dnia wszytskim papa

anka🖐️ witaj dziewczyny przyciągamy coraz większą liczbę klubowiczek :D Annapo to Twoja zasługa 👄 założyłaś taki fajny topik. rybka z anką też się znacie ?

Ja siedze przed kompem a mój synus malutki szalejenawet deskorolke mam na łóżku heheh

Ja też mam na imie Anka to się nas tu troszke nazbierało ale podoba mi sie tu!

Znikam póżniej tu zaglądne bo mały mi demolke robi w mieszkaniu musze nim sie zając .pozdrowionka

Nosi ja wszedzie a jak przy tym stęka haha i papa