Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

pewnie od tego guza zielle sie pozbierac nie moze bo zamilkla ;) jestem, lapie kawe (dla mnie to juz trzecia dzisiaj), i dalej pracowac :o Ola jak nigdy dzis wstala o 5ej i nie dala sie przekonac na powrot do lozka ... biedni mi rodzice :o Rebeka, 68 :) ale od tygodnia stoi bom troche pogrzeszyla ;) Erato, no jak znajde kogos kto mi fotki zrobi to wam przesle! Chyba Evelyn poprosze ;) Enigma, ale zdrowie tez sie mozna pytac, nie? U nas piekne lato w tym tygodniu :) ciekawe na jak dlugo. Szkoda ze Francja nie przeszla, no to moze teraz Rebeko zacisniesz kciuki za Wlochy? dziwne te mistrzostwa w tym roku, tyle zazwyczaj dobrych druzyn ktore graja bardzo marnie .... dzisiaj gra Anglia, i mamy dyspense w pracy i o 15 wszyscy do pubu na mecz :)

Witam... jak to u mnie czesto bywa ,co innego plany a co innego zycie...liczylam sie na ciezkie przejscia z synem ,a tu wszystko poszlo ok,za to niespodziewanie pozarłam sie z mezem,a dopiero wczoraj po ostatniej kłotni sie do niego odezwałam i teraz na nowo mam ciche dni,jedynie w sprawach sluzbowych sie porozumiewamy:P... za kawke nawet w takich fikusnych filizankach bardzo dziekuje ,bo ja tez dzisiaj po bardzo meczacej noce i w dodatku od 6 na pełnych obrotach:(..Maly cwaniak sobie pospi po południu, a ja nie dam rady:(cosik mi ci moi mezszczyzni bardzo dociskaja ostatnio... wiecej teraz nie dam rady,ale postaram sie zajrzec w ciagu dnia... na razie posyłam buziaki 🖐️

Mam przerąbane... od rana spora grupa pijaczków [razem ze swoimi partnerkami] bawi się na podwórzu - kolumny wystawione... odkręcone na cały regulator. Ktoś nie wytrzymał nerwowo i wezwał policję - panowie przyjechali... pogadali... i powiedzieli kto ich powiadomił. Ledwo odjechali to ci sąsiedzi [co dzwonili na policję] dostali do wiwatu... a muzyka [bardzo głośna] dalej leci. Zajęłam się fotkami http://www.garnek.pl/kama13/a A co teraz mam robić? nie wiem... nawet swojego telewizora nie słyszę, tak zagłuszają, okna mam pozamykane... mąż w pracy... zwierzaczki sobie drzemią.

Moja 6-o letnia córka dziś miała w przedszkolu zakończenie roku i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że znów nie mówiła żadnego wierszyka. Przeszła przez całe przedszkole i ani razu nie recytując wierszy. Mamy wrażenie, ze panie w przedszkolu mają ją za jakąś cichą myszkę, a my wiemy, ze Ala lubi występy publiczne.Fakt faktem, ze bardzo dużo chorowała i trudno było jej da jakąś rolę. A jak było u Was, gdy wasze pociechy były w przedszkolu?

Witam🌻 Zielle🌻moje starsze dzieciaki chodziły do tzw.ochronki,to przedszkole prowadzone przez siostry zakonne i musze powiedziec ,ze byłam z tego bardzo zadowolona,ani razu nie spotkałam sie tam faworyzowaniem jakiegos dziecka,wszystkie traktowano tak samo,przedstawienia byly bardzo czesto i kazde dziecko cos mowilo,chocby jedno zdanie ,ale zawsze...byl nawet w grupie corki taki dwulatek i on 'odgrywal' role dzieciatka Jezus w zlobku sobie lezac:)... niestety jak dzieci poszly do naszej zerowki ,to juz wszystko było inaczej:(byly dzieci lepsze i gorsze:( i tak juz cala podstawowke...tam chodzilo zawsze o to by promowac szkole a nie o dzieci,mimo tych wszystkich pieknych slow na rozpoczeciu roku o rownych szansach itp... Kaszubko🌻 u nas niedawno byla w naszej knajpie zabawa taneczna i ktos zadzwonil na policje ze nie moze odpoczac,panowie wladza przyjechali pogadali z wlascicielem,muzyke sciszono i.... wlasciciel jest takim znajomym mojego meza ,ma kontakty na policji i na drugi dzien dopytal sie kto to dzwonil,jak sie okazalo podano tam nazwisko i imie mojego meza ,ktory byl w tym czasie na tej imprezi,ale mial pecha ten ktos ,bo numer telefonu byl jego,no a ze znamy tego wlasciciela to nam otym powiedzial,okazalo sie ze to dzwonil nasz sasiad za miedzy i podal nie swoje dane...troszke to zdenerwowalo mojego meza:)...w koncu jak juz zglasza to niech ma odwage podac prawdziwe dane ,a nie podszywac sie pod kogos.... i widzisz roznie to bywa... ja tez nie lubie jak graja na pol wsi w srodku nocy ,a u nas podczas wakacji to sie czesto zdarza,jakos tak trudno niektorym zrozumiec ze nie kazdy wypoczywa,iektorzy musza pracowac... n nic naklikałam sie az mnie paluszki bola i dlatego teraz uciekam na sniadanko ,a Wam wszystkim zycze iłego dzionka🖐️

KAszubko czy możesz mi przysłaćdrugą książkę: Les Giblin - Umiejętność obcowania z ludzmi. Myślę, że jest ciekawa.

Wpadalam sie tylko przywitac i kawe z Wami wypic... Nie mam humoru :(, znow mamy strajk transportu i znow mialam problem do pracy dojechac 😠... i pewno znow bede miala problem do domu wrocic 😡... :O Nie zasmiecam... zogladne na dluzej jak mi sie poprawi... 😘

🖐️ oj Kaszubko, dali ci w koncu wczoraj odpoczac? ja chamstwa u ludzi nie znosze, nie toleruje 😠 ja dzisiaj mega zmeczona bo wczoraj dostalam "przepustke" i poszalalm sobie anjpierw na meczu angielskim a potem z szalonymi Niemcami na ich meczu ;) a teraz lepiej sie zaszyc w papierkach i udawac ze ciezko pracuje ... ;)

Troche mi lepiej to zagladam :) ... nie ma to jak pelny brzusio D Dea 🌻 - wiesz ze juz wazysz mniej niz ja ? :) Super Ci idzie !!! Ja sie tam ciesze ze Franki nie przeszli, nie zasluzyli na to, prezentuja denny poziom od kilku lat z w dodtku gwiazdorstwo im woda sodawa do glowu uderzylo... A Wlochom bardzo chetnie :)... chocby przez sentyment ;) Kaszubko 🌻 - nie zazdroszcze :( ... mam nadziej ze dzisiaj juz spokojnie i mozesz odpoczac... ? Pozdrow ta piekna i wdzieczna modelke na Twoich zdjeciach :) Ania 🌻 - czyzby mowa o sasiedzie bez koszuli ...? ;) Mam nadzieje ze juz sie pogodziliscie ... zycie jest za krotkie zeby czas tracic na klotnie ! Zielle - ja doswiadczenia z przedszkolami jeszcze nie mam ;).. wszystko przedemna :D Poobiednia kawa na stole |_/ |_/ |_/ |_/ |_/ |_/ |_/ ... :)

(_)? (_)? (_)? (_)? Mam inny zestaw filiżanek ;) zapraszam na kawę popołudniową :)

Dzień dobry - jestem w jednym ziewaniu - nawet kawa nie pomaga, chociaż jej zapach jest czarodziejski. :D Spokojnie zasnęłam dopiero po trzeciej w nocy... dziś na podwórzu cicho... widocznie też odsypiają :D Rebeka - pozdrowienia przekazałam - ale się dziewczyna ucieszyła :D Dea - świat jest dziwny... są ludzie a ludzie - niektórzy widzą tylko czubek własnego nosa.. nie dochodzi do nich, że swoim zachowaniem mogą przeszkadzać innym - tak było wczoraj i w nocy - dobrze się bawili - reszta była nieważna. :D Zielle - wskoczę na pocztę... ale trochę później - najpierw drzemka - byłam z mężem na zakupach i w ogródku... teraz spanie jednak za bardzo męczy. Annapo - a są prawdopodobnie telefony anonimowe - to znaczy - można zadzwonić na policję bez podawania swoich danych... niby tak jest - ale nie u nas :D

Wieczorne szybkie 🖐️ Hehe, kula smrodu :D :D :D :D posmialam sie, bedzie mi sie lepiej spalo :D Wpadlam sie pochwalic ze dzisiaj dostalismy pisemko ze od Wrzesnia Ale przyjmuja do tego "ogrodka" o ktroym kiedys Wam pisalam :) ! To tylko dwa razy w tygodniu po 3 godzinki ale ciesze sie jak glupia bo bedzie mogla sie z innymi dziecmi pobawic :) Odzyskalam aparat i obiecuje kochane 😍 ze jutro Wam fotki posle ... w domku sobie jutro siedze :) i moze Ala pozwoli na chwile kompa wlaczyc :) Sciaskam i caluje wszystkie i zycze spokojnej nocy !! 😴

Witam z rana. (_)? (_)? (_)? Kawę stawiam i ciasteczka. U nas dziś pochmurno, choć ciepło. Może to i lepiej przy takiej pogodzie lepiej się pracuje niż podczas upałów.

🖐️ a ja sie dzis dobudzic nie moge :o no nic, nastepny dzien wyciety z zyciorysu, choc w domu dosc duzo do zrobienia jest a i pewnie dziolchy mi palcem nie pozwola ruszyc .... eh, posprzatam jutro ;) Rebeko, gratulacje!!! Rozumiem co to moze dla was znaczyc :) a ty jestes gotowa zeby Ale juz "do ludzi" puscic? ;) w zeszly wtorek Evelyn poszla do swojej nowej szkoly, tak tylko na godzinke zeby poznac nauczycielke, i jak ja tam zostawialam to mi lzy polecialy ... U nas z ostatnich osiagniec, dziewczyny dostaly paszporty brytyjskie ... Teraz czekam na tatusia, moze mu sie kiedys przewidzi i zdecyduje sie na jeszcze jedno obywatelstwo, polskie? Zreszta, to dla mnie bez roznicy. ten tydzien jest bardzo sloneczny i cieply u nas :) ja piore i piore i susze w ogrodzie :) Ja kawe diabla stawiam, moze w koncu sie obudze! Czekam na fotki!!!! 😘😘😘 acha, Zielle, ja tez ci nic o przedszkolu raczej nie powiem (u mnie przedszkola dzialaja troche inaczej) bo moja starsza ma dopiero 4 latka, a we wrzesniu idzie do szkoly. Tam ponoc zaczna sie przedstawienia, wiec wtedy bede sie mogla podzielic doswiadczeniem.

🌻witam🌻 No to nastepny rok szkolny za mna ufff...dzieciaki pojechaly dzisiaj po swiadectwa i potem dwa miesiace troszke mniej trosk... Rebeko🌻 tego sasiada to ja raczej nie chcialabym widziec bez koszuli,bo on dla mnie troszke nieapetycznie wyglada:(...mamy z nim ciagle jakies przejscia i juz przywyklam ,ale na mojego meza dziala sam jego widok jak czerwona plachta na byka :)..ten pan tak z cala wioska zadziera ,no ale ze my najblizej to najczesciej nam sie oberwie...no coz ,sa ludzie i ludziska i niekiedy nic sie na to nie poradzi... Dea🌻 zgrzeszyc -ludzka rzecz takze nie bij sie w piersi,bo i tak jestesmy pelne podziwu dla Twoich osiagow,ja nie mam takiej silnej woli takze nawet nie zaczynam,ale pewne zmiany tez wprowadzilam w mojej diecie i tez troszke to na wadze widac:P... Kaszubko🌻 zazdroszcze Ci tych popoludniowych drzemek,chociaz dzisiaj doszlam do wniosku ,ze nie moge narzekac na moje dzieciatko,bo inni maja gorzej...rozmawialam dzisiaj z mama trzylatka i on sie w nocy o 3,4 budzi i przez kilka godzin nie spi ,a potem ok 9 idzie spac i spi do 12 tej...no to ja juz wole to co mam ... Zielle🌻 dziekuje za kawke ,a ciasteczko wezme dla dzieciakow:)...widze,ze juz nie narzekasz na nude...i co teraz lepiej? calej reszcie pan moc ciepelka posyłam i na razie uciekam...🖐️

Dziecie z Morfeuszem na popoludniowej drzemce a ja juz obiadek przygotowałam ,no to agladam na chwilke ale widze wielkiego ruchu nie ma w takim razie uloze pasjansa...acha ..moze macie ochote :barszczyk ukrainski i nalesniki z dzemem truskawkowym(wczoraj robilam:P)...jak tak to sie czestujcie Rebeko🌻 mnie szkoda czasu na klotnie i dlatego sie nie kloce ,tylko powiem co mysle a potem kilka dni milcze hi,hi...ale teraz juz czasami jakies slowo mi sie wypsnie niechcacy...mojemu panu chya to nie przeszkadza ,bo nic nie robi zeby to zmienic,a ja jak nie czuje sie winna to od pewnego czasu pierwsza reki na zgode nie wyciagam... Kaszubko🌻 spisz jeszcze?

Annapo 👄 nie śpię... ale nie ma słonka - a wtedy tracę ochotę na myślenie. :D Annapo - wydaje mi się, że wszystko dochodzi do Twojego męża... ale uznał, że wciąż jeszcze nie musi się zmieniać, że nie ma takiej potrzeby. Czas, abyś zażądała coś dla siebie - to coś, to chociaż kilkadziesiąt minut w tygodniu na wyjście z domu... z dala od obowiązków... sama ... bez dzieci. Popołudniowe drzemki - też kiedyś znajdziesz na to czas :D... niech tylko dzieci dorosną. Miałam odwiedziny - Paweł z rodzeństwem - Maciuś już o sobie mówi "jestem Maciek" ... wcześniej nazywał siebie Misiem. Porobiłam troszkę fotek - a właściwie to wspólnie zrobiliśmy [w trójkę], potem część z nich wrzucę do Garnka.

witam wszystkich a ja czekam na @ i cos mnie olewa:O Konrad rewelacyjnie skonczyl 3 klase, wrocil z dwiema ksiazkami z 4 dyplomami a ja dostalam list gratulacyjny. Vik jeszcze trzy dni do szkoly ja 5 do pracy i wakacje:D odezwe sie wieczorkiem

🌻witam🌻 u mnie chwilka wolnosci i wpadlam zobaczyc co slychac... Rudamaxi🌻 widzisz nie wszystko jest zle...masz fajne dzieciaki i to chyba najwazniejsze...a reszta sama jakos sie pouklada...gratulacje dla Konrada... Kaszubko🌻hi,hi tak po przeczytaniu tego co napisalas ,az sie usmialam ,bo ja taki czas bez dzieci i to nawet wiecej niz pol godziny mam zapewniony w tygodniu czasami nawet dwukrotnie tyle ze w tym moim wolnym czasie to musze zalatwic zakupy,oplatyitp...:)...na wiecej to chya moge liczyc dopiero jak Brian pojdzie do szkoly...czyli jeszcze troszke przede mna:)... ja w sumie tak ogolnie to nie narzekam,bo lubie to moje zycie,tylko czasami jak padam na pysk ze zmeczenia ....a tak jak kazdy tez mam ograniczone sily i potrzebuje odpoczynku,nawet tylko dla zdrowia zeby umiec ciagnac dalej ten wozek... a teraz dogotowaly sie ziemniaki ,czyli czas na mnie:P...buziam wszystkie panie i zycze milego dzionka🖐️

Dobry wieczór - jestem zmęczona, ale zadowolona. Wrzuciłam fotki do Garnka - te dzisiejsze są dziełem mojej Ani. :D http://www.garnek.pl/kama13/a Byłam również w Trójmieście u starszego syna... też mam fotki - chyba jutro je wrzucę. Dobranoc.

🖐️ Pozdrawiam i sle po 😘 ... na wiecej juz nie mam sily. Bede jutro, jak tylko praca i szef pozwola ;) 😍