Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofitos

Face Okey

Polecane posty

Gość baadar
A na co masz alergię?

Face Okey zawiera kompleks białek serwatkowych. Tak więc ludzie uczuleni na nabiał raczej nie powinni go zażywać. Pewna nie jestem. W tej kwestii chyba najlepiej skontaktować się ze swoim lekarzem (alergologiem).

Gość zgloscie to do admina

Gość szpic
Znudzi mu się albo i nie. Tacy sfrustrowani co to ich nikt nie lubi też muszą mieć jakąś rozrywkę :/

Gość zyzio-marzyciel
nie dość, że okulary od zyza, to jeszcze pstrokacizna!!! czy można zażywać face okey, jesli ma się uczulenie na własną ... face????

Przepadł jak kamfora:) Trzeba to uczcić, niczym święto narodowe;P

Gość baadar
A jakie to uczulenie?:)

Gość opptymiistka
Zyzio, bez przesady. Na pewno tak źle nie jest. Uwierz w siebie i wszystko się ułoży. Jak Ci się nie podobają, to zmień okulary. Dobrze dobrane okulary tylko wygląd poprawiają. Trądzik wyleczyć można (choćby wspomnianym tu preparatem). Polecam. I najważniejsze. Uśmiechnij się. Będzie dobrze:)

Gość grzechu_warte
Zyzio chyba się załamał :(

Gość grzechu_warte
A ten znowu tu?

Gość marzycielkaaa
Hej. Dlugo trzeba czekac na efekty dzialania face okey? dzisiaj doszla do mnie paczka i zazylam dwie pierwsze tabletki. zastanawiam sie kiedy zauwaze jakos poprawe. w ogole jest tu ktos kto to juz dluzej stosuje i moze powiedziec cos wiecej...wierze ze face okey mi choc troche pomoze bo z tradzikiem mecze sie od kilku lat i zawsze powraca.

Gość lasparabras
Dobry:) Face zażywam od pewnego czasu. Na początku trochę się przestraszyłam, bo zamiast zmniejszenia trądziku mnie wysyfiło. Ale wyczytałam w ulotce tak się może u niektórych osób dziać i to normalne. Taka reakcja oznacza, że organizm mobilizuje się do walki z trądzikiem i że objawy mijają przy dalszym regularnym stosowaniu. Dobrze, że nie przerwałam kuracji, bo rzeczywiście po kilku dniach wszystko się uspokoiło i trądzik zaczął znikać. Jest coraz lepiej.

Gość cichyszept
Takie objawy, tzn zwiększenie wyprysków w początkowej fazie leczenia często występują przy zażywaniu doustnych środków. Jest to spowodowane tym, że organizm zaczyna się oczyszczać.

Gość zig_zag
nie tylko po środkach doustnych... swego czasu stosowałam maść - już nawet nie pamiętam jak się nazywała (w dodatku mnie pomogła;)) ale przez pierwszy tydzień starałam się nie wychodzić z domu:)

Gość ludmila
jak to się mówi... żeby być piękną trzeba pocierpieć;)

Gość corola
Ej, możliwe jest, że od używania tego Face Okey przesuszyła mi się skóra? Ma ktoś podobny problem?

Gość husar
O przesuszaniu to nie wiem. Na pewno trochę wysusza.

Gość gosiagosia
Czy można mieć na to uczulenie?

Gość baadar
Jeśli nie masz uczulenia na mleko to nie powinnaś mieć uczulenia na Face. On jest produkowany na bazie białek serwatkowych.

Gość agness452
witajcie, nie kupujcie tego. to kolejna pozorna reklama. a cow skladzie tego preparatu? bilaka serwatkowate. dokladnie te same które sa w jogurcie ,stracicie pieniadze

Gość uSpinMeRiteRound
szczerze mowiac czytajac te wasze komentarze troszke sie napalilam na te tabletki :P tylko czy to napewno dziala... no coz,bede musiala sie sama przekonac bo taka juz jestem ze na slowo nikomu nie wierze tak do konca... :P

Gość kosiu
agness452 witajcie, nie kupujcie tego. to kolejna pozorna reklama. a cow skladzie tego preparatu? bilaka serwatkowate. dokladnie te same które sa w jogurcie ,stracicie pieniadze A zbadałaś skład? Tak dokładnie? Boz tego co mi wiadomo białek serwatkowych jest wiele rodzajów. czitaaa czekam az ktos napisze dzialanie po jakims czasie stosowania Po pierwszym tygodniu: lekko wysuszyła się skóra powoli znikają pryszcze - pierwsze trzy dni to było wypryszczenie na maksa ale potem zaczęły powoli schodzić. Myślę że wyskoczyły te które dojrzewały już gdzieś pod skórą. W drugim tygodniu: Nie pojawiają się nowe chociaż jeszcze nie poschodziły wszystkie to cera jest zdecydowanie lepsza.

Gość skazza
Warto jeść jogurty. Są zdrowe i dobre, ale.. Białko białku faktycznie nierówne:) Nie znam się na tym, ale wystarczy wrzucić w google hasło "białka serwatkowe" i widzimy jakie jest zróżnicowanie ... z tego co przeczytałam białka dzieli się głównie ze względu na sposób pozyskiwania i zawartość "białka w białku" (izolaty, koncentraty, itp) ;) Nie zagłębiałam się w to za bardzo, ale zainteresowanym polecam lekturę:)

Gość uSpinMeRiteRound
jak ja wpisalam w googlach ''bialka serwatkowe'' to mi wyskoczyly same strony dla kulturystow ha ha... anywai :P hmm... wiekszosc waszych opinii jest pozytywna dlatego sie doczekac nie moge jak mi wujaszek z Polski przywiezie te tabletki xD no bo ja w Irlandii siedze....Tutaj pewnie tez sa jakies inne podobne bajery ale nie w moim miescie,takie zadupie ze hoho... no :D a bo to jest suplement diety ta? czyli co tak dokladniej? xD i czy te same tabletki wystarcza czy trzeba dodatkowo czegos innego zazywac i jakie dermokosmetyki sa najlepsze plizzz chcialam kupic te z firmy Lynasel ale za duzo negatywnych opinii na ich temat slyszalam wiec juz sama nie wiem ktore najlepiej kupic... pozdrawiam :) xxxxx

Gość złazłazła
Suplement = dodatek, uzupełnienie.

Gość uSpinMeRiteRound
no wlsnie, uzupelnienie...czyli same tabletki raczej nie wystarcza?