Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofitos

Face Okey

Polecane posty

Gość pogromca mandarynek
Algi kupisz w sklepach kosmetycznych albo w aptekach - te do kąpieli. Albo w sklepach ze zdrową żywnością - te do jedzenia.

Gość lali puna
no wląsnie nie wiem, jak te algi dotarły do mojego domu, bo one się rozmnażają przez podziąl ciała ( nie wiem jak fachowo się to nazywa) więc jak sąsiadka dala nam lyżeczke algi wlozyłam je z mamą do słoiczka z rodzynkami to się rozmnażały;) i jak polowę z nich wyciągnęlam ze sloiczka to po dwoch dniach miałam ich tyle samo;) chyba nie można dostać zywych alg, nie wiem nie orientuje się obecnie.

Gość uSpinMeRiteRound
hehe no to czesciej bede pisac xD ooo algi mowicie, moja babcia chciala mi uzyczyc bo sama uzywala, ale ja sobie pomyslalam ze one to raczej nawilzaja skore a moja tego raczej nie potrzebuje chociaz czytalam gdzies ze cere tlusta jest lepiej nawilzac niz wysuszac =] aaa i jeszcze ostatnio pisalam o tej herbacie z rumianku xD niby ze nie pomogla mi itd. ale znalazlam jeszcze jedno opakowanie w szafce i sobie parze 3-4 kubki dziennie =] moze i nie pomoze na pryszcze...ale herbatka to herbatka,nie zaszkodzi =] przemiana materii najwyzej mi sie poprawi hehe xD i organizm oczysci =] hmm a co do tej higieny...ja mam manie na tym punkcie, cere przemywam 2 razy dziennie a na weekend czasem nawet 3, nie pale,nie pije,nie jem ostrych przypraw i nawet ostatnio same warzywa,owoce jem..biore tez skrzyp polny w tabletkach i musze przyznac ze jak tak regularnie sie go bierze to widac mala roznice.. ej a powiedzcie mi,co zazwyczaj przepisuje dermatolog na takie biale male krostki na twarzy?bo jak ja poszlam do jednego to mi chciala wcisnac takie tabletki cobym je miala brac przez 6tygodni i przez te 6 tygodni by mi wszystkie mozliwe wypryski wyszly a potem by powoli znikaly...nie wykupilam ich bo sorrry ale przez te 6 tygodni bym miala w domu siedziec i nikomu sie nie pokazywac..?? =/

Gość kachniczka
Te algi to trzeba zjeść?????

Gość cebulowy swiat
Hej mam 25 lat,w tym od ladnych 8 lat mialam tradzik z przerwami (np miesiac dwa po hormonach czy antybiotykach) i wreszcie odkrylam TANI, SKUTECZNY,NIESZKODLIWY DLA ORGANIZMU SPOSOB!!!!!!!!!!starta cebula na oczyszczona skore (max dwa tyg), twarz myje mydlem bambino i smaruje kremem bambino. Minelo juz dobre pol roku,a ja mam spokoj:)i nawet plamy mi poznikaly:)polecam goraco wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kłaudia_22
Ja zaczęłam 2 opakowanie Face Okey jest duza róznica przed kuracja a teraz gdy brałam 4 tygodnie , zdecydowanie mniej wyskakuje pryszczy.W miejscu gdzie miałam tradzik skóra jest ładniejsza i zaczerwienienia po tradziku zmniejszyły się,Mysle ze jest to dobry preparat:) Polecam

Gość pipipipipipip
to jjuz nie trzeba szukać alg;P

Gość sandibel
Jestem coraz bardziej przekonana do zakupu Face Okey. Mam tylko jedno pytanko: Czy mężczyźni również mogą stosować ten specyfik, bo narzeczony chce rozpocząć kurację razem ze mną :)

Gość pipipipipi
a co myślisz, ze te tabletki obniżaja potencję? są chyba białe, a może mi sie tylko wydaję i sa niebieskie...???

Gość Moniczynka
Ja mam pytanie co do tej cebuli... Mam ją zetrześ i co? połozyć na twarz jako maseczkę?? Ile trzymać?? pzdr! :*

Gość kachniczka
pipipipipi tobie się chyba wszystko z jednym kojarzy? :)

Gość cebulowy swiat
zetrzec swieza na tarce,polozyc na miejsca zminione chorobowo na ok 10 min,sok na reszte twarzy

Gość klaudia_22
Trzeba wiedzieć ze cebula ma dobre właściowości, ja stosowałam ta maseczke i wszytko wyciagneła mi na wierzch, miałam jeszcze wiecej pryszczy;/ tak moze zadziałac na poczatku..

Tak. Bez problemu mężczyźni mogą stosować. Przeciwwskazaniem jest tylko uczulenie na białko. Mój brat stosuje z powodzeniem. Ma 29 lat

Gość pipipipip
ale po cebuli się strasznie smierdzi;/ fee.. jestem za tabletkami;) jeszcze się nie spotkałam z rozróżnieniem, kobiety mogą stosować a mężczyzni nie. stąd moje natychmiastowe skojarzenie z niebieskim kolorem;P

Gość sandibel
No to zamawiamy :) pipipipip mnie nie chodziło o rozróżnianie. Tylko,że mój mężczyzna zawsze musi się 5000 razy dowiadywać zanim użyje jakiegoś kosmetyku lub innego specyfiku, który jest nowością dla niego. No cóż facet :) splath bardzo dziękuje za okazaną pomoc Pozdrawiam wszystkich

Gość pipipiip
trzymam kciuki za kuracje. sluszna postwa ja tez zawsze sprawdzam wszystko z każdej strony zanim wydam na to coś pieniądze.

Gość malwinenka
Ja zużyłam dwa opakowania, brałam dwa miesiące (dzisiaj wzięłam ostatnią dawkę), trądzik miałam tylko na czole w formie zaskórnikowej, oprócz tego świecąca się cera, wągry na nosie i brodzie, więc nie było tak najgorzej... Wyleczyłam go ale od października chodzę do dermatologa i podejrzewam, że to bardziej zasługa żelu "Clindacne" niż face okey, bo oprócz czoła (które tym żelem smarowałam), moja cera wcale nie uległa jakiejś znaczącej poprawie. Być może w jakiś sposób pomógł bo syfki zniknęły do tego stopnia, że mogłam przestać ukrywać cerę pod "tapetą", a jej brak oczywiście też wpłynął na dalsza poprawę stanu cery. Skóra jednak nadal mi się świeci i nadal mam wągry na brodzie i nosie. O ile w moim przypadku można by polemizować czy pomógł mi Face Okey, to w przypadku mojego chłopaka (który tak samo jak ja, przez dwa miesiące go stosował) nie mam nic na obronę tego preparatu. Jego trądzik ma inną formę. Nie są to jakieś ropne wypryski na całej twarzy (no - czasami się zdarzy :P), ale podskórne, które widać, że są pod skórą i skóra jest czerwona w tych miejscach, ale nie idzie ich ani wycisnąć ani nic innego z tym zrobić. Więc jemu nic a nic nie pomógł, także podejrzewam, że w moim przypadku poprawa cery też nie była kwestią stosowania Face Okey. Jak macie mało kasy - możecie próbować, ja trochę żałuję.

Gość klaudia_22
Ja równiez kończe 2 opakowanie i czasami sie zastanawiam czy ta kuracja przyniosła pożadane efekty..Tabletki nie sa tanie i nie wiem czy kupie następne opakowanie..Producent obiecuje ze przyjmując preparat na skórze będzie mniej pryszczy może w tej dziedzinie jest dobry..ale nadal one są.. lecze tradzik nie tylko face okey i jest on niewielki ale na pewno przeszkadza i jest defektem.Skusze sie na przyjmowanie wit.E która jest tania,działa przeciwzapalnie i przeciwtradzikowo.Wiem ze moja koleżanka miała problem z wypryskami a dzieki tej witaminie pozbyła sie problemu, poniewaz wychwytuje ona wolne rodniki nie uszkadzając komórek i w ten sposób działa przeciwtrądzikowo:) Pozdrawiam

Gość uSpinMeRiteRound
hmm...wiem ze wspomnialam ze po pierwszym opakowaniu w sumie tradzik nie zniknal ale nie wiedzac po co zaczelam drugie opakowanie...bo po co ma lezyc bezczynnie w szufladzie :P ale jak po drugim opakowaniu nic sie nie polepszy to juz nie wiem co mi pomoze xD w ogole to znalazlabym jakiegos DOBREGO dermatologa albo kosmetologa...z porzadnym salonem lub wybralabym sie do porzadnej kliniki gdzie poradzili by cos na te moje pryszcze, najchetniej to skorzystalabym z jakiegos lasera lub doglebnego peelingu z tymi calymi kwasami...znacie moze adres jakiejs takiej kliniki? niekoniecznie w Polsce xD ?

Gość czy
Jestem uczulona, ale w malym stopniu, na mleko. Zazwyczaj po nim mam b. lekki katar. Czy moge stosowac te tabletki? Do tego mam cere suchą/przesuszoną więc bardzo ciężko jest znaleść dobry specyfik, jesli wysusza mnie nawet b. mocno sama woda.

Gość kassia13
czy Face Okey działa również na wągry ?

Gość sarabdg
stosowałam face okey przez miesiac i szczerze mowiac furory nie robi! A po zakonczeniu "kuracji" pryszcze sie jeszcze bardziej nasiliły! :/

Gość klaudia_22
Ja od dzis bede brać 3 opakowanie , może nie robi furory ale naprawde jest mniej pryszczy a jesli cos wyskakuje to jakis mały a nie wulkany..to moje zdanie:) jesli ktoś ma duzy tradzik to przeciez Face okey go nie wyleczy tylko moze wspomagac kurację.Ja tradzik leczyłam antybiotykami a teraz hormonalnie..jest poprawa Niestety trzeba byc cierpliwym

Gość uSpinMeRiteRound
a ja juz nie moge,bylo okej przez moment a teraz znowu mnie wysyfilo boszzze niech ktos mi da adres jakiejs dobrej kliniki dermatologocznej,poddam sie jakiemus doglebnego pillingowi albo laserowemu usuwania tradziku czy cus,zaplace kazde pieniadze zeby sie pozbyc tego :/

Gość N_M
Ja zazywam face okey od tygodnia. Nie zauwazylam na razie zadnych efektow - co prawda wysypuje mi sie duzo malych pryszczykow glownie na policzkach ale zaczelo sie to jakies dwa tygodnie przed rozpoczeciem opakowania - zaraz po zabiegu zluszczania kwasem pirogronowym ;/ i tak dalej sie wysypuje... a takich malych pryszczykow nie mialam wczesniej, tylko wieksze i bolace, a walcze z tradzikiem od 10 lat. Jak beda jakies efekty na pewno napisze...

Gość Luigi
Wiecie co? Ja zażywam Face prawie miesiąc.Fakt , takich ropnych białych krost nie mam prawie wcale. Ale wągry na nosie ciągle są no i zaczerwienienia na całej twarzy .przyjmuję też tabletki z wyciągiem z bratka, więc tak naprawdę nie wiem co mi pomaga a co szkodzi. A tak na marginesie chciałbym polecię krem Soraya Care&Control redukujący blizny i zmiany potrądzikowe .Rzeczywiście poprawia stan skóry(przynajmniej mi) i muszę zacząć z powrotem do używać , bo przerwałam 2 miesiące temu i znowu kosmos na twarzy.

Gość nie pomogl
biore 2 tydzien i nie widze poprawy, WILEKA SCIEMA pozdrawiam

Gość emynia
Mam pytanie czy są jakies przeciwskazania do brania tych tabletek face okey przy rownoczesnym przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych??