Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofitos

Face Okey

Polecane posty

Gość kosiu
Do normalnego funkcjonowania organizmu - nie :)

Gość general
Wszystko zależy od nasilenia trądziku. Wiadomo, im bardziej problem jest nasilony tym trudniej będzie się go pozbyć ...

Gość prośba
Niech ktoś napisze czy mu to pomogło. I po jakim czasie.

Gość kosiu
Ja już pisałam :) Po 3 - 4 dniach trochę wysuszyła mi się cera. W pierwszych dniach wyskoczyło trochę pryszczy ale myślę że to były te które dojrzewały. Po pierwszym tygdniu zaczęły sie zmniejszać. W drugim tygodniu zauważyłam już widoczną poprawę: nowe nie wyskakiwały a ilość obecnych się zmniejszyła. Teraz (3 tydzień) jest ich coraz mniej.

Gość dankafanka
jak myślicie pojawia sie kolejne odcinki serialu czy na 5 sie skonczy? nic nowego nie daja a szkoda

Gość kosiu
Ale dance chyba chodziło o serial reklamujący ten środek :) @danka nie wiem czy sie skończył ale nie wygląda na zakończony.

Gość kosiu
W sumie szkoda by było jakby się tak urwał. Liczę na to że jednak to tylko mały przestój :)

Gość lalena
czy ktos wie moze gdzie mozna kupicFACE OKEY w Warszawie????

Gość kosiu
@ lena - w większych aptekach albo zamówić przez stronę najłatwiej

Gość Lusilla
Heya najlepiej oprocz tych tabletek stosowac maść benzacne i myć buzke oraz ją tonizowac wtedy najszybciej pozbędziecie sie pryszczaków:P...Ja dzisiaj lece kupic te tabletki bo maść benzacne juz stosuje tydzien i wiecie co pomaga :D na czole znikły mi zaskorniki na nosie tez juz nic nie mam gorzej już z tymi pryszczami takimi wielkimi czerwonymi przy lini wlosow i na brodzie widac że zanikają ale to strasznie dlugo trwa niestety jestem niecierpliwa dlatego chce wspmoc benzacne tymi tabletkami :) czytalam ze warto stosowac leki zewnatrz i odwewnątrz :D

Gość chybaniemożna
Benzacne to chybato punktowego stosowania jest? Nie można tym chyba całej twarzy smarować. Nie wysusza Ci się za bardzo skóra od tego?

Gość Kot w kapturze
Jak na moje: nie można stosować wielu rzeczy na raz: po pierwsze cera w końcu się przyzwyczai do wszystkiego i nic nie będzie działać. po drugie: bo co za dużo to nie zdrowo. Jasne trzeba dbać o twarz myć moze jakimiś tonikami ale jak tabletki to tabletki jak maść to maść. Co za dużo to nie zdrowo.

Gość niewiara
A czy samo Face wystarczy, bo jakoś nie jestem przekonana. Czy te tabletki można zażywać z innymi środkami na pryszcze, np. z antybiotykami przepisanymi przez dermatologa?

Gość kosiu
@danka fanka: http://faceokey.pl/videoblog tu są nowe odcinki. Dwa :) @niewiara: o to najlepiej spytać deramtologa. Ale Face Okey nie jest antybiotykiem jest suplementem diety.

Gość dankafanka
Kosiu juz obejrzalam. dzieki:) michal jest przezabawny, orzy motywie z wyborem studiow niezle sie ubawilam - rownie dobrze moglby moneta rzucac;)

Gość o czym jest 7
Spoko 6 jeszcze jak cię mogę, ale niech ktoś mi powie o czym jest 7. W ogóle go nie zrozumiałam:/

Gość pkseli 4
to moze raz jeszcze? spróbuj się wczuć w Jego sytację, położenie jak zwał tak zwał... nie patrz na to z własnej perspektywy ale z perspektywy poprzednich odcinków;)

Gość ja wiem to
Hehehehehe, dokładnie. Michał tęskni po prostu o doczekać się nie może na przyjazd Ewy. O tym jest odcinek. Jak byś wcześniejsze oglądał/a to byś wiedział/a.

Gość general
poza tym jest także tytuł;)

Gość prośba
a widzieliście już 8 odcienek? jak Wam się podoba?

Gość jedna_na_milion
bardzo:) nie wiem kto to robi (firma?) ale ktoś ma całkiem fajne pomysły:)

Gość prośba
w napisach końcowych mamy autorkę scenariusza i aktora ale masz rację mnie się pomysł także bardzo podoba:)

no i jak stosuje ktoś nadal te tabletki i jak efekty?? tradzik wam nie powrocił??

Gość niewiara
Wszyscy się pochowali i nikt się przyznać nie chce;)

Gość lady_fantasy
ludzie, nie kupujcie tego scierwa, jeszcze nigdy w zyciu nie mialam na twarzy tyle pryszczow niz po zastosowaniu tych tabletek. teraz zaprzestam ich uzywac i mam nadzieje ze caly ten syf zniknie. to face okey to jakies przeraklamowane gowno!!!!!!

Gość cytuję
16:14 lasparabras napisała: "Face zażywam od pewnego czasu. Na początku trochę się przestraszyłam, bo zamiast zmniejszenia trądziku mnie wysyfiło. Ale wyczytałam w ulotce tak się może u niektórych osób dziać i to normalne. Taka reakcja oznacza, że organizm mobilizuje się do walki z trądzikiem i że objawy mijają przy dalszym regularnym stosowaniu. Dobrze, że nie przerwałam kuracji, bo rzeczywiście po kilku dniach wszystko się uspokoiło i trądzik zaczął znikać. Jest coraz lepiej."

Gość mimkam
Lady_fantasy chyba za szybko przerwałaś leczenie. Trzeba było stosować Face dalej i zobaczyć czy jest poprawa...

Gość niewiara
Trzeba było. Trzeba było. I tak nie posłucha. Dziewczę się już zdenerwowało i nikt pewnie Jej nie przekona. Poza tym nie wiadomo nawet czy jeszcze tu wróci.

Gość lady_fantasy
wrocilam ;) no nie wiem, pryszcze zaczely wyskakiwac chyba gdzies trzeciego dnia po zastosowaniu, bralam je ze trzy tygodnie i bylo coraz gorzej, nie tylko ze stare syfy nie znikaly, ale i wyskakiwaly coraz to nowe. nie wiem, moze to tyko moj organizm tak zareagowal. jak na razie chodze do solarium zeby wysuszyc to swinstwo, wlasnie kupilam nowy zel do twarzy i najzwyklejsze drozdzowe tabletki. jak przejdzie to moze znowu zaczne uzywac :/