Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

Gość Joanna1979
bikini może coś w tym jest, mąż powiedział mi w kłótni gdzie są moje pieniądze. On za wszystko płaci, co nie jest prawdą ja zarabiam 806 zł w Wydziale komunikacji. Powiedział jak byłam u mamusi, to miałam wszystko a teraz zeszłam na ziemię. Zrobiło mi się bardzo przykro, pracuję i nic nie poradzę że tak mało zarabiam. Pomyślałam OK nie stac mnie na nic, to przynajmniej się napiję z koleżanką. Poszłam żeby się pobawic i tylko tyle. Nigdy nie pomyślałam o zdradzie.

Gość bikini doll
nie o to chodzi, że łajza. Widocznie nie masz jakiejś cechy charakteru, którą uzupełniają w pierwszym stadiu te związki, ale w kolejnym obraca się to przeciwko tobie. To tak jakby naiwny zaprzyjaźnił się ze złodziejaszkiem, żeby razem łatwiej dorobić się majątku a później się dziwił, że został okradziony. Ta sama cecha ci imponuje, która obraca się przciwko tobie. Nie zwę cię naiwaniakiem. Pzrynajmniej nie bardziej niż każdy z nas jest nawiny i nie potrafi wznieść się ponad własną psychologię. Uwierz mi, do wszystkiego jest klucz tylko własne mechanizmy obronne nie pozwalajaą nam go dostrzec. Bo nie chcemy się przed sobą przyznać do czegoś i brniemy dalej w błędy. Jeżeli notorycznie czujesz się zle, to znaczy że zawdzięczasz to sobie.

Gość bikini doll
Wiem, że jest - chcałaś się dowartościować i ujrzałaś siebie w krzywym zwierciadle w postaci tego faceta, który stosuje równie żałosny mechanizm. NIE MA ZNACZENIA CZY COS KONCZY SIE SEKSEM -CZLOWIEKA ZENUJE WLASNA GOTOWOSC NIE JEJ SKUTKI.

Gość zentrader
dziekuje bikini doll rozumiem ze to ja zawinilem ze mnei zdradzily i byly szmatami juz wszystko wiem ;) juz mi lepiej uffffffffffffff

Gość Katarzynazk
Też by mnie zdenerwowało jakby mnie pytał o pieniądze. Upokorzył Cię tym, że tak mało zarabiasz. A wydz. kom. prawo jazdy czy rejestracja pojazdów?

Gość bikini doll
wscieklas sie na faceta ze zobaczyl w tobie ta gotowosc ale przeciez sama ja zasugerowalas. Zamast latac na imprezy lepiej naucz sie jezyka, idz na kurs-rzeczywiscie podnies wlasna wartosc wymierna nie tylko udawana - znaajdz sobie lepsza prace i kup cos fajnego. Automatycznie twoje problemy znikna. Zarabiasz malo i nic dziwnego, ze czujesz sie upokorzona. Bo to sa upokarzajaco niskie zarobki. Twoj maz w klotni zasugerowal ci ze jestes tyle warta ile zarabiasz a pretendujesz wyzej. W gruncie rzeczy powiedzial to, co sama o sobei myslisz wiec postanowilas mu i sobie udowodnic ze sie myli. Zycie cie nauczylo, ze to zludna droga wiec wez sie w garsc. jEZELI BEDZIE CIE STAC, ZEBY ZAPLACIC ZA TA NAUKE, KTORA DOSTALAS PODCZAS IMPREZY I JESZCZE NA NIEJ SKORZYSTAC TO ZNACZY ZE NIE JESTES TAKA GLUPIA I UBOGA-BO PSYCHICZNIE STAC CIE NA NAUKE.

Gość bikini doll
ZENTANDER- sam wybrales kobiety, ktore byly do tego zdolne. nie dostałeś ich z przydziału

Gość zentrader
bikinii zycie to nie terapeutyczny seans chyba troche przeterapeutyzowana jestes

Gość Joanna1979
Katarzyna pracuję w rejestracji pojazdów. Lubię to co robię tylko pobory naprawdę dramatyczne.

Gość bikini doll
zentrader-zycie to nie pasmo bycia ofiara chyba ci ta rola pasuje

Gość Katarzynazk
bikini.a co ona takiego zrobiła? Nie jest winna temu że żonaty facet chciał ją przeleciec. Żonaty niech myśli o żonie i dzieciach a nie o własnej dupie.

Gość Kasieczka
Bikini- Zentrader tak odreagowuje to co go spotkało, ale zatęskni za jakiś czas za prawdziwym uczuciem a nie kobietami zabawkami i wszystko będzie ok ! Ja tak to widzę.;)

Gość No własniee
myślał o cudzej dupie nie własnej :P i tez źle :P

Gość bikini doll
schemat kafetrii topik o ukrytym temacie -jestem ofiara, nie mam juz nic bo (mnie zdradzil, nie dzwoni, nie kocha etc) autor lubi, gdy przyjda pogadac inne ofiary z historiami swoich nieszczesc ewentualnie nie-ofiara ale tak zastrachana ze moze stac sie ofiara, ze z gory wszstkim ofiarom wspoluczje ale nie daj Boze jak ktos potwierdzi intuicje autora i powie - rzeczywiscie jestes ofiara wtedy trzeba go zwyzywac ze jesgo zycie to wirtualna, pusta rzeczywistosc i najlepiej demontracyjnie pare dni nie pokazac sie pod stalym nickiem zeby osobie z netu udowodnic ze sie MA BOGATE, WSPANIALE ZYCIE klocki dla idiotow

zarabiasz 806 zł i chcesz się na mężu odgrywać? szlaban na kase Ci zrobi i dopiero będzie tragedia :P

Gość Kasieczka
Komiczne;D

Gość bikini doll
cale nieszczescie ludzi w tym, ze wszystkich mozna oszukac oprocz siebie

Gość bikini doll
don't cry for me argentina-znikam

Gość zentrader
bikinii moje zycie jest smutne i zenujace ;) jestem ofiarą ale tamte kobiety to szmaty ;)

Gość bikini doll
ale to ich problem ze to szmaty a nie twoj -twoj jest taki, ze jestes ofiara papa argentina

Gość zentrader
kasieczka zapewne masz racje czasu trzeba

Śmieszny ten topic... po pierwsze: śmieszy mnie zdziwienie autorki że żonaci szukają przygód... jakbys miała 15 lat po drugie: zakłamanie. po trzecie: spośób rozwiązywania problemów w domu.. pójście na imprezę w celu wyrwania jakiegoś ciacha. a po czwarte: jeśli chce sie już zabawić to lepiej z obrączką :) Faceci wolą zabawić się z zajętymi bo przynajmniej nie będzie potem czegoś oczekiwała od niego ;)

Gość zentrader
bikini oczywiscie masz racje Skarbie ;)

ale kobiety maja w wiekszosci jakis wyjątkowy system samooszukiwania - zakładaja temat na forum, podajac tylko połowe informacji i ciesz sie odpowiedziami, ktore chcialy uzyskac... Nie zapomne tematu w ktorym babka wieszała na facecie psy, bo po kłótni o bzdete napisał jej ze nie mogą być razem... a potem cytowała dosłownie sms od niego o tresci \"ja też uwazam, ze powinniśmy się rozejść\" czy cos w tym stylu, nie majac nawet na tyle inteligencji bys skasować to \"też\" z cytatu... :P:P

Gość Kasieczka
Zentrader sam zrozumiesz!:) Będzie ok Młody chłopak jesteś ;)

Gość Katarzynazk
Ale was nie zastanawiają żonaci faceci po co chciał ją przeleciec? Ona udawała wolną, też zrobiła źle ale on nawet tego nie ukrywał. Szkoda mi tej żony.

Gość dobre sobie
Komiczne, czasami piszesz do rzeczy, ale jak zaczynasz: bo kobiety.... to mi siejuż nie chce czytać

Gość bikini doll
Ale was nie zastanawiają żonaci faceci po co chciał ją przeleciec? ZAGADKA MIESIACA

Gość dobre sobie
bikini