Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

Gość dobre sobie
gość przynajmniej był szczery i postawił sprawę jasno, w przeciwieństwie do autorki. Sama jestem kobieta, ale wkurzają mnie kobiece gierki - bo co to innego jest?

O autopersfazji kobiet wiem doskonale - one dlatego tak usilnie tutaj bronią swych \"prawd\" bo naprawde wierzą w to o czym piszą... a autorka jest oburzona, ze sie żonaty do niej przystawił, bo wolałaby wolnego faceta :P ona żonatych nie rusza, bo ma zasady :P a zasady zobowiązują :P

złość autorki jest spowodowana tylko tym, że straciła całą impreze na odpychanie jakiegos nieatrakcyjnego żonatego... a napaliła sie na jakieś wolne ciacho :P

Gość bez obrączki
Nie rozumiem po co ściągać obrączkę idąc na imprezkę? Czyżby autorka podswiadomie na coś liczyła??/

Gość a_dusia
ow - wtedy:) prawda jest taka, że jeżeli ktoś idzie na imprezę tylko po to aby sie dobrze bawić, to nikt- nawet gość z obrączka na palciu:P - tej zabawy nie jest w stanie popsuć :) inaczej rzecz sie ma, gdy nie tylko o dobrą zabawę chodzi....

Gość bikini doll
Było tak- kobieta czuje się nieatrakcyjna w swoim związku więc poszła z programem dowartościowania. Ale kiedy okazało się, że zamiast tego czego oczekiwała - TABUNOW MEZCZYZN SIKAJACYCH PO NOGACH ZE JEST WOLNA - trafil jej sie tylko jeden nizebyt atrakcyjny zdeterminowany- CZTAJ :ZOSTALA POTRAKTOWANA JAK DZIWKA - to teraz ZAKLADA TOPIKI NA KAFETERII skarzac sie ze jej come back do swiata wolnych nie wypadl tak jak sobie wyobrazala http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3571270

Gość Joanna1979
No dobra czyli ja jestem winna bo ściągnęłam obrączkę? OK. Niech będzie i tak.

Gość a_dusia
w conajmniej 50% tak

Gość Kasieczka
Obydwoje jesteście! Nie trzeba ściagać obrączki zeby poznać faceta z kórym chce sie tylko POGADAC

Gość dobre sobie
Ale winna czego?

Gość a_dusia
ow - ale o co chodzi?:O

Gość a_dusia
winna zaistniałej sytuacji :)

Gość Kasieczka
Owosiona mam popierać autorkę dlatego ze jest kobietą!????? Kobieta moze a facet nie??? Myślę ze to obiektywizm a nie "sranie we własne gniazdo"

Gość Joanna1979
No dobra pokłóciłam się z mężem i chciałam się zabawic. Ale nie myślałam że spotka mnie takie "szczęście" z żonatym facetem. Ale zabawic się nie znaczy zdradzic męża, tylko trochę odreagowac.

Gość claudia**
Zawalisty facet pragnę cię. Matko w pysk bym mu dała.

Gość dobre sobie
Bravo, poszłaś na imprezę wyrwać faceta, ten, który się trafił nie spełnił Twoich oczekiwań. A moze on założył gdzieś topik: poszedłem na imprezę wyrwać jakąś dupę, a poznałem sfrustrowana meżatkę bez obrączki

Gość Kasieczka
To także nie jest usprawiedliwieniem! Można sie świetnie bawić z obrączką na palcu! A Ty sama sie przyznałas ze chcialas ukryć fakt bycia męzatką! Dobrze ze trafilas na takiego faceta! Jak by trafił sie jakiś super koleś to nie wiem jak skonczyło by sie to odreagowanie po wymianie zdań z męzem! Popatrz na to z drugiej strony! Mąz idzie sie bawić bo nieporozumieniu z Tobą i chowa obraczkę bo nie chce aby kobiety obecne na imprezce wiedziały ze jest zonaty! Fajnie???

Gość a pozatym facet
przynajmniej nie udawał wolnego

A w czym przeszkadzala obrączka?? Nie mając jej dalas sygnał: jestem wolna, prosze mnie zarywać! Tylko ze przyczepił sie żonaty.. I obraza.. a jakby był wolny... tez załozylabys topik???

Gość Joanna1979
Nie wyrwac faceta, bo faceta już mam, a nie mam takich ogromnych potrzeb. Chciałam tylko trochę odreagowac stres po kłótni. Koleżanka mnie zaprosiła, co w tym złego.

Gość Kasieczka
Nikt nie mówi ze nie miałas tam pojść!!!!! w tym nie ma nic złego! Mówimy natomiast o twoim zchowaniu!!!!!!!

Gość Joanna1979
pewnie bym nie założyła topiku, bo dla mnie dziwne było że facet nawet nie ukrywa że jest żonaty, a pomimo tego chce się przespac z kimś innym. Dla mnie to było oburzające, wolny rozumiem widzi pannę chce ja poznac.

Gość zentrader
taka żona to skarb....

Gość Kasieczka
Ty nie jesteś wolna a chcialas poznac pana ! To nie oburzające?

Gość bikini doll
co w tym dziwnego? Że ty sama nie zdajesz sobie sprawy na co sie skarżysz Wydaje ci się, że chodzi o zainteresowanie tego faceta A tu chodzi o brak zainteresowania innych facetów, na który liczyłas Wielka mi rzecz. Ja jestem wolna i często zdarza mi się, że ktoś się przyczepi i spływa to po mnie jak woda po kaczce Gdybym analizowała każdego faceta, ktory pragnie się ze mną przespać, to nie miałabym już na nic czasu To nie wina tego faceta, że jako jedyny się tobą zainteresował i nie masz innych wspomnień z imprezy

Gość a_dusia
a no widzisz- Ty sprzeczkę z mężem odreagowywałaś na swój sposób, a on zapewne ma też własny sposób odreagowywania - tylko, że Tobie on się nie podoba :O

Gość zentrader
tak sie zaczyna najpierw zdejmujesz obraczka a potem leci mialem zone ktora kochalem, zaczela tak jak ty zdradzala mnie na potege odreagowalem po rozwodzie i znowu poznalem takie cos jak ty zdradzila mnie raz od tej pory mam kilka kobiet jednoczesnie mam pieniadze, jestem przystojny i przyciagam kobiety mam 33 lata przez takie kobiety jak ty nie umiem juz kochac chociaz barzdo bym chcial cos umarlo we mnie przez takie kobiety jak ty cierpia inne kobiety zastanow sie po co wyszlas za maz....