Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

Gość zentrader
kiedy bylem zakochany w zwiazki i zdeklarowalem sie nie interesowalo mnie czy ktos mnie podrywa czy kobiety reaguja na mnie czy nie co mnie obchodzilyby zaloty mężatki ? wazne jest to co TY CZUJESZ i CZEGO CHCESZ a nie to co robią inni kazdy ma prawo cie podrywac, lubic, nie lubic, miec cie w dupie koniec koncow wazne jest to co ty zrobisz

no to zeby sobie ulzyc i zemscic sie na mezu za ta klotnie trzeba bylo zaliczyc numerek z tym gosciem-- gdzie problem???? Nie wydaje mi sie zebys swieta byla!!????

Gość Joanna1979
nie wiem kim jesteście że myślicie tylko o seksie i zdradzie. Dla mnie to nic nadzwyczajnego, że wyjdę na drinka z koleżanką. Mąż też wychodzi i nie ciągnie mnie zawsze ze sobą, ale nie podejrzewam że leci na każdą pannę którą spotka. No mam taka nadzieję.

Laura, nie jest dziwne. Ale Ty postawilas sprawę jasno: jestem zajeta, chce sie pobawić, von. A oni byli oblesni i nachalni. A tu jest inna sytuacja, on a ukryła to ze jest mężatka.. licząc na ... na co??? PS Nie jestem świeta krową:P:P ale mam troche zasad:P

Gość bikini doll
NO WIDOCZNIE JESTEŚ TAK ATRAKCYJNA ZE NIKT NIE MOŻE POPRZESTAĆ NA POBIEŻNEJ ZNAJOMOŚCI ps teraz pozdany kierunek dyskusji sie zmienil - zauwazcie subtelna roznice - wiec proponuje sie dostosowac bo inaczej pchamy wolu pod gorke. niby w pare osob ale jednak z oporem

Gość zentrader
zapytam tak po co po slubie zalozylas obraczke... czy po to aby ja zdejmowac na imprezach czy po to aby nosić ja zawsze ?

Gość Kasieczka
Bikini:) Subtelnie się zmienił .... bo musiał ????:)

Gość wow nawet wiesz
ile ma lat a podobno od razu chciał cię przelecieć i cię to zniesmaczyło. chyba jednak nie do końca :O

wiesz autorko... wyjsc na drinka z kolezanka........, a pojsc po klotni z mezem z kolezanka na impreze w celu wypicia, pogadania ze znajomymi, zdejmujac obraczke..... nie mylmy pojec.... mezus juz wie, ze bez obraczki chodzisz jak sie poklocicie?? nie wiem skad sie biora tacy ludzie jak ty:O

\"Czy to takie dziwne że kobieta przychodzi na imprezę, żeby się pobawić z koleżankami, potańczyć i napić piwa, a nie zaliczyć jakieś \"ciacho\"?!\" Lauro - ale kazdy logicznie myslacy czlowiek widzi, ze autorce chodzilo o to, by sie zabawić... z innym facetem, tylko wolnym bo oczywiscie zadawanie sie z żonatym jest niezgodne z zasadami :P

Gość bikini doll
może bby wręcz starczyło, by facet zdjął obrączke komiczny, nie stawiaj zbyt daleko idących tez, że nie mógł być żonaty. W klubie hipokrytów tak radykalnych zasad brak

Gość zentrader
zbiera mi sie na wymioty ona nawet nie rozumie tego co zrobila albo nie, zamiast wymiotowac wypije kawke pozdrawiam wszystkie normalne kobiety dziekuje ze jestescie

Gość Kasieczka
Zentrader Ja sie zastanawiam czy jest sens komentować to dalej!? Pani zamiast przemyśleć to dalej upiera sie przy swoim! A Ty prosze nie patrz na wszystkie kobiety z prespektywy tego co Ci sie przytrafiło! Nie wszystkie jesteśmy takie same!!!!!!!!!!

\"A Ty prosze nie patrz na wszystkie kobiety z prespektywy tego co Ci sie przytrafiło! Nie wszystkie jesteśmy takie same!!!!!!!!!!\" jedynka Ci sie zblokuje jak tak dalej bedziesz tyle wykrzyknikow wstawiać :P szczegolnie, że od generalizowania i tematow \"faceci to swinie\" aż kipi to forum...

Gość bikini doll
to jeste efekt niedomogów intelektualnych nie moralnych i oni na serio później są przerażenie bo "nie chcieli"

Gość Kasieczka
Komiczne Dziękuję za troskę o moją jedynkę :P Topików o takiej tematyce jest rzeczywiście wiele co nie znaczy ze każda myśli tak samo! ( popatrz zatrzymałam się na jednym )

Gość zentrader
komiczne - ciety dowcip i dobre spostrzezenie generalizować nie mozna tu sie zgodze rozumiem ze ty tez nie uwazasz wszystkich facetow za swinie ;)

Gość bikini doll
Ja uważam, że kazdy ma prawo do samolubstwa ale trzeba je intelektualnie ogarniać, żeby nie krzywdzić innych

Gość Kasieczka
Zentrader nie uważam mimo że na wielu się nacięlam! Po co ranic kogoś porównując go do poprzednika? :)

Gość zentrader
a ja uwazam ze jesli ktos nam ufa i cos komus obiecujemy to nie ma innej mozliwosci jak sie tego trzymac nie ma koniec i kropka jakiekolwiek relatywizowanie nie ma tutaj miejsca

Gość dobre sobie
Bikini, mi się spodobało, że wystarczyłoby, zeby facet zdjął obraczkę i po krzyku :D

Gość bikini doll
zentrader Powinieneś się nad sobą zastanowić. To nie tak, że wszyscy są tacy sami, tylko niektórzy nie uczą się na błędach i przyciągają określony typ osobowości. Tak jak żony pijaków, które nawet jeśli uda im się ich zostawić to z pełnym wdziękiem dziwią się że wspokczyły w ramiona następnego pijaka. A taki był porządny!!!

Gość Joanna1979
Jaka obłuda, poprostu chciałam gdzieś wyjsc, i co z tego że zdjęłam obrączkę. Nie chciałam żeby mysleli że jestem mężatką a idę w tango. Mąż mnie zdenerwował bardzo, ale naprawdę nie myślałam że robię źle. Chciałam zrobic mu na złośc ale napewno bym go nie zdradziła. Małżeństwo jest święte i nigdy o tym nie zapominam niezależnie od tego czy mam obrączkę czy nie.

Gość zentrader
masz troche racji moze cos ze mna nie tak jednak chodze po swiecie slucham mam wielu znajomych przyjaciol moze i ja jestem łajza ale za duzo o tym slysze tez od innych mam roznych kolegow od zlodziei po biznesmenow cos sie z wami kobietami porobilo jest coraz mniej Kobiet,tych cieplych normalnych

Gość bikini doll
ja ci wierze, że nie chciałaś seksu. Bo to nie ma znaczenia. Chciałaś się dowartościować i nie wyszło. Moją teorię przedstawiłam wyżej i nie chce mi się pisać jeszcze raz.

Gość Kasieczka
Joanna Proszę abyś zanim klikniesz wyślij przeczytała co wysyłasz! > pójśc w tango z obraczką< cholera mnie bierze jak to czytam! Sama przed sobą powinnaś być uczciwa a nie przed ludźmi! Obudź się dziewczyno i zacznij myśleć co robisz! Dobrze ze nie przyszło Ci do głowy zdejmowanie spodni tylko obrączki! Przepraszam ale już nie mogę czytać tych bzdur!!!!

Gość a podobno miał to być
drink z koleżanką :O "nie chciałam żeby pomyśleli że mężatki idzie w tango" to miało być tango czy koleżanka