Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

Gość Joanna1979

I co byłam w szoku, jeden żonaty gosc się mnie przyczepił i nic tylko gdzie pójdziemy. Obrączka na palcu, ale co tam. Nigdy nie powiem złego słowa na kochanki, niestety nasi męzowie zachowują się jak zwierzęta gdy się urwą ze smyczy.

A po co dziewczynko słodka ściągałaś tę obrączke? Moze wlasnie po to, zeby jakieś fajne ciacho wyłapać, jesli sie trafi???

Gość Joanna1979
Poszłam się pobawic z koleżanką, niestety przez tego pana wcale się nie pobawiłam. Ściągnęłam bo nie chciałam żeby wszyscy wiedzieli że jestem mężatką.

Gość Joanna1979
Może chciałam jeszcze coś przeżyc, nie chodzi o seks absolutnie, ale z kimś pogadac, a jak widzą obrączkę to niestety nici z tego. Tylko dlatego.

Na kochankę swojego męża też nie powiedziałabyś złego słowa? :P Wiesz, co on robi, gdy Ty imprezujesz z koleżanką bez obrączki na palcu?:P

Gość Kasieczka
Nie widze róznicy miedzy Tobą a tym facetem ktory do Ciebie podszedł! No moze tylko taką ze on przynajmniej szczerze nie ukrywał sie z tym że jest żonaty!

Gość Joanna1979
No niestety nie wiem co on wtedy robi, tzn. teoretycznie wiem ale nigdy go nie sprawdzam. Gdyby miał kochankę winiła bym teraz jego, bo szuka okazji. Po ostatnim wyjściu takl mi się wydaje.

A jam nie widzę nic złego w tym, że zdjełaś obrączkę. Jednak nie jestem zdania, że owa obrączka odstrasza...

zdjęła obrączkę bo... :D chciała żeby nie wiedzieli :D po co mieli nie wiedzieć? Żeby podchodzili Podeszli i co? Niestety byli żonaci więc się nie nadawali :D a taki żonaty pewnie by się nie wygadał bo rozwód by mu groził :P :O :O :O :O

Gość bikini doll
O cóż chodzi -chciała przeżyć coć -nie seks - to przeżyła (nie seks). Wszystko poszło według planu. Gratulujemy!

Hemoroida... bo coś jest nie tak jak ściagasz obroczkę i idziesz na impreze a potem masz pretensje do faceta że sie przyczepia.. Po coś tę obroczkę załozyła... i widac chciala ukryc to ze jest mężatką. Oboje siebie warci.

Gość Joanna1979
Jak idę z mężem nigdy nie ściągam obrączki, wtedy ściągnęłam ale to nie główny powód. Gosc z obrączką na palcu, wyraźnie chciał się ze mną przespac. To było śmieszne, a jednocześnie żenujące.

Gość Żmijjka
Chyba faktycznie większość przypadków zdrad wygląda w ten sposób: \\\"spuszczony ze smyczy\\\" facet zarywa do panienek które mu się nawiną, jeśli którąś poderwie to \\\"dobra nasza\\\" :) To wcale nie jest tak, że nasi kochani mężowie czy partnerzy są niewinni i tylko bałamuceni przez inne kobiety. Im czegoś brakuje w związku, nie za bardzo przeraża ich fakt, że może się on popsuć czy nawet rozpaść, więc po prostu się bawią na boku... Ech, ciekawe czy ten mój też mnie będzie zdradzał, jak mu się okazja nawinie :(

Gość Kasieczka
nefrytowakotka- w tym własnie sęk!

Gość a jakby
również zdjął obroczkę i udawał wolnego to byłoby fair??

obrączka nie zmienia charakteru i skłonności a czasem nawet je pogłębia nie ma znaczenia czy na palcu czy głęboko w kieszeni :p

Gość Joanna1979
wiesz też się zastanawiam, mój często wychodzi na piwko z kolegami, ciekawe czemu w domu mu to piwo nie smakuje.

pierwsza krytyka poszła na nią. słowem nikt nie wspomniał o tamtym żonatym. Zdjęła obrączkę, OK, ale do nikogo się nie przystawiała. On się przystawiał, ale to ona winna... jakoś tego pojąć nigdy nie mogę. Zawsze winne sa kobiety, facetowi wszystko wolno. Ale co się dziwić, same jak widze do tego doprowadzamy krytykując sie wzajemnie, a facetów pozostawiajac nietkniętymi...

Gość a_dusia
a co śmiesznego a wręcz żenującego dostrzegłaś w tym, że gość z obrączką na palcu chciał się z Tobą przespać? :O przecież nie miałaś obrączki więc startował do wolnej kobiety

\"i znowu od razu krytyka kobiety, i ani złego słowa o mężczyźnie... co dziwniejsze, piszą to same kobiety..\" bo to jakaś eksplozja zakłamania - babka oskarża facetów o to, że nie przejmują sie tym, że są żonaci, sama przyznając sie, ze szukala wrażeń.... tak dla wyjasnienia - kobieta rzadko szuka sexu wprost... ona zawsze idzie tylko poflirtować.... sex wychodzi przy okazji...

Gość Joanna1979
nie nie byłby w porządku, ja nie miałam obrączki ale czułam się mężatką i o seksie nawet nie pomyślałam. A tu z jednej strony obrączka na palcu, a z drugiej chodź ze mną do mieszkania bo Cię pragnę. Porażka.

Gość Kasieczka
Owłosiona... autorka nie napisała czy nie rozrabiała i zapewne nie napisze! zachowanie tego pana jest wydaje mi sie zrozumiałe i nie trzeba go komentowac, za to wszystkich zastanawia oburzenie autorki która pisze jak mogł z obraczką na palcu do niej podejśc? A jak ona z obrączką w kieszeni mogła szukac okazji???? wystarczy ze facet swoją obrączkę schowa jak ona i jest ok ?????

Gość a_dusia
o w - oczywiście przesadzasz tzn nadinterpretowywujesz :) atak na autorke nie jest przecież obroną tego zonatego chłopa

Komiczne :) - kobiety mają większą siłę autoperswazji. umieją isę oszukać, że naprawdę, wcalea wcale nie szukaja wrażeń

Gość a jakby
Joanna---> tak to już jest. Faceci nie chodzą do pubu na piwo w sensie napić się ale po to by spotkać sie z kumplami i pogadać ... My kobitki mamy to samo, czyż nie lepiej kawka smakuje u koleżanki niż w domu przy TV ?