Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1979

Ściągnęłam obrączkę i poszłam na imprezę

Polecane posty

Gość bikini doll
i dodam, że jestem wolna tylko w takim sensie, że nie jestem mężatką. A nie chodzę na imprezy żeby wzbudzać zainteresowanie innych bo mam go po berecik.

Gość Kasieczka
Tak własnie to wyglada!!! Przedmówca ma rację,choć oczywiście nie powinien uogulniać!!

Gość zentrader
to co piszesz jest żenujące ty jesteś żenująca nie umiesz kochać... dla mnie jesteś pusta jak wydmuszka... do wydmuchania...

zentrader, różnie bywa...nie ma znaczenia, czy to facet, czy kobieta zdradza, druga stroneboli tak samo...szkoda, że tak ci się życie potoczyło

Żeby odreagować stres po kłótni nie trzeba ściągać obrączki, pogadać można i z nią na palcu, bo raczej nie przeszkadza komunikacji:P a z drugiej strony każdemu zdarza się wkurzyć na swojego faceta, pytanie tylko po co skarżyć się na necie, że się żonaty facet przyczepił, nie nadawał się do rozmowy? co z nim był nie tak pod tym względem?:P

zentrader ma racje!! My juz takie wredne jestesmy! Ja jak na razie 3 lata po slubie nie wyobrazam sobie zdradzic meza a obraczke nosze z duma! A prawda jest ,ze obraczka przyciaga:)

Gość zentrader
szkoda ze tak malo ludzi rozumie czym jest małżeństwo to nie zabawa to decyzja na życie jeśli chcesz adoracji innych, seksu i zabawy to trzeba bylo pozostać panienką moja droga brak mi slow ;)

Gość claudia**
A potem się wkurwiacie na kochanki, a to wasi mężowie sami lecą na panny. Obłudnice jesteście ona winna bo co?. To nie ona się prosiła żeby ją przeleciał.

Gość Kasieczka
Caludia a o co ona prosiła ukrywajc obrączkę????

Gość zentrader
nie wiem chcialbym wierzyc ze tak.... teraz nie wierze w zadne slowo kobiety jestem zabetonowany ja tez juz nie potrafie nic obiecać jesli kiedys spotkam taką ktora to zmieni to na pewno bede jej wierny, tak jak zawsze bylem

kolejny raz kobieta oczywiście nie podaje połowy faktów tylko po tp, zeby uzyskac odpowiedzi, ktorych oczekuje... sprzeczka z mężem, nasza 28 latka wyszla sie zabawic.. oczywiscie nie chodziło o sex.. nie no broń boże... chciała, zeby ją ktos pobajerował, wypił z nią pare drinków.. a potem to juz wiadomo :D potem byłby płacz i \"nie wiem dlaczego to zrobiłam\" ewentualnie kolezanki z Kafe uspokoiłyby autorke, że to była wina męża - i faceta, ktory ją podrywał - przeciez nie mozna srac we wlasne gniazdo :P

Gość a_dusia
klaudia- może doprecyzujmy - ona nie chciała aby on ją przeleciał :) - nie wiesz co byłoby gdyby...

Gość claudia**
na pewno nie o to przelec może ma charakter imprezowiczki, ale może jest dobrą żoną. Niestety byłam kochanką żonatego faceta i rozumiem ją że ją to zabolało. W końcu to mógłby byc również jej mąż.

no wlasnie o co prosila: o rozmowe???????????? nie wydaje mi sie! no przykro pojechalismy troche po Tobie ,ale zakladajac ten topik chyba zdawalas sobie sprawe z tego ze moze sie to tak skonczyc, co?????!

Gość Kasieczka
Zentrader Jestem po związku z takim facetem jak Ty ! Doświadczenia z przeszłosci i związki z kobietami podobnymi do autorki tematu tak cholernie dały mu popalic, ze nie potrafił zaufać kobiecie!!! Mimo moich usilnych starań nie udało mi sie zmienić jego nastawienia. A szkoda:(

Gość Joanna1979
Dokładnie, poszłam po to żeby coś wypic, pogadac, spotkac znajomych i tyle. Nie wiem czemu uważacie że od razu idzie się szukac przygód. Jakiś mały flircik czemu nie, ale nic zobowiązującego tak dla żartów. I tylko tyle.

Gość a_dusia
hehehe, małay flircik owszem, ale miałaś pecha trafił ci się facet który ci się nie spodobał :O

\"Niestety byłam kochanką żonatego faceta i rozumiem ją że ją to zabolało. W końcu to mógłby byc również jej mąż.\" buahahahahahahaha to juz sie nawet w głowie nie miesci... dobrze, ze są jeszcze normalne kobiety, bo gdyby wszystkie tak ziały obłudą jak wiele na tym Kafe, to chyba gejem bym został :P babka ewidentnie kombinuje coś idąc na impreze i zostawiajac obrączke i jeszcze oskarża facetow.... a bronią jej kolejne morlaistki, ktore sypiały z cudzymi mężami - moze np z tym, ktory na imprezie ją podrywał... Moty Python noprmalnie

Gość zentrader
cisnie mi sie kilka słów joasiu na usta ale daruje sobie na swiecie jest miejsce dla roznych ludzi wspolczuje twojemu mezowi powtorze: taka zona to skarb ;)

Gość Kasieczka
Juz wiemy o ochoie na flircik ciekawe co będzie dalej???? gdzie ta super wierna zona???????

Gość rzygac mi sie chce
jak was czytam...swiete krowy :O

Gość Joanna1979
Wiem co piszę, mojego męża bym nie zdradziła, najwyżej mały flirt albo najwyżej lodzik. Więc się nieczepiaj ,komiczne> :-P

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Facet z obrączką na palcu wyrwał się z domciu i chciał na imprezce pobzykać się...sęk w tym że w dupie miał swoją żonę i to że jest żonaty...W TYM JEST PROBLEM. Jasne kobieta jest winna...Oj faceci takie biedaczki z was Wszędzie na was czychamy...HA ha ha

kobieta pijana dupa sprzedana - proste, że jasne - alkohol, złość na męża, czarujący facet =====> SEX

A ja też w sobotę byłam na imprezie z kumpelami i zauważyłam, że to że mówię gościom że mam faceta, niedługo ślub i pierścionek zaręczynowy na palcu, wcale ich nie zniechęca, wręcz dodatkowo zachęca. Mimo tego chcą się spotkać, obmacują i próbują wsadzić ci język do ucha przy okazji tańca. I jakoś żaden nie chce uwierzyć że nie przyszłam z facetem i że siedzi on w domu. Czy to takie dziwne że kobieta przychodzi na imprezę, żeby się pobawić z koleżankami, potańczyć i napić piwa, a nie zaliczyć jakieś \"ciacho\"?!

Gość Joanna1979
Nie mówię że mi się nie spodobał, ma 34 lata nawet fajny. Najpierw z nim rozmawiałam, powiedziałam mu nawet że jestem zajęta, ale on nic sobie z tego nie robił. Poprostu chciał się ze mną przespac i tyle.