Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*22*

Mieszkanie razem przed ślubem- zapraszam!!!!

Polecane posty

Gość zestresowana wspolnym zyciem
lokki, ja tak mam je jak cos wymysle, to juz sobie tego w zaden sposob nie wybije z glowy i nikt mnie nie przekona ze to zly pomysl, ze nie powinnam , ze sie nie uda - bo dopoki sama na wlasnej skorze nie przekonam sie to nie uwierze, zycie jest jedno trzeba wielu rzeczy sprobowac zeby wybrac to co smakuje najlepiej i daje najwiecej radosci :)

Ja wlasnie skonczylam licencjat czyli 3 rok. teraz w przyszlym tyg chcemy isc zlozyc papiery na uzupelniajace mgr ale szczerze nie mam ochoty bo teraz zadne wyksztalcenie nie gwarantuje pracy :O masakra :O

moj ukochany zna jezyk perfect, bo mieszka tu łacznie 7 lat. Ja znam jezyk na tyle, zeby bez problemu sie porozumiec i dogadac. Skonczylam medycyne. *22* ile Wy jestescie razem i w jakim wieku jestescie?

alez ja nie mam nic przeciwko ja od 4 lat jestem na emigracji i bardzo popieram bo to ogromna szansa dla mlodych ludzi

dokladnie masakra, moze magisterskie w trybie zaocznym i jednoczesnie jakas praca zwiazana z kierunkiem studiow? teraz liczy sie przede wszystkim doswiadczenie zawodowe, wiec warto je zdobywac jeszcze studiujac

A my mamy po 22 latka a razem jestesmy niecale pół roku dopiero :P Ale oko na siebie mielismy juz od początku I roku :P Lokki a Ty gdzie mieszkasz?

Finlandia, tez mam 22 lata, z facetem jestem prawie 2 mieszkamy 1,5 roku razem :)

No wlasnie tak chcemy zrobic,bo przedtem bylismy na dziennych 3 lata. Teraz moj ma juz prace, a ja mialam przez tydzien i nadal szukam bo sie okazuje ze albo totalny wyzysk albo pytają czy moge rezygnowac ze zjazdów, pracowac 7 dni w tyg za np. 800zl :O załamka :(

na pewno cos znajdziesz *22* tylko nie daj sie wykorzystywac, dlaczego mialabys rezygnowac ze zjazdow? zatrudniaja studentke - musza sie z tym liczyc :)

Do zestresowanej...jesli chodzi o makijaz, a raczej jego brak, to uwierz, ze jesli kochan to pokocha Cie bardzoej taka jego potargana poranna dziewczynke..moj A.mowi, ze jest pieknie do pierwszego bąka :P kazdy sie tym stresuje, ale to natura, fizjologia...zreszta podobno jestem najpiekniejsza jak spie, chyba dlatego, ze sie nie odzywam :P powodzenia na obczyźnie

no nic zmykam sie pakowac, niedziela juz tuz tuz :):) zajrze do Was pozniej 🌻

Przybysia- no mam nadzieje ze do wszystkiego przywykniemy i wady nie urosna do rangi niewyobrazalnych problemow :) bez makujazu juz wieeeele razy mnie widzial :) problem w tym ze ja mam strasznie delikatna skore, wystarczy ze przytule sie do jego policzka (chociaz ma miekki zarost) to zaraz mam twarz w kropki ;) to nie bedzie przyjemne niestety, no i ladnie to tez nie wyglada :(

Gość miła jaa
a jak ktoś jest ze sobą 1,5 roku- wiemy jak to jest być na codzień... weekendy sobie pomieszkujemy,,, ja wiem, ze on rzuca skarpetki obok łózka,on wie jak wygladam rano po przebódzeniu-dla niego wtedy wygladam najładniej... wie,że czasem chodze wymazana na twarzy zelem punktowym... ja wiem,że ona wanny nie spłukuje... i takie tam-ale nie kłucimy sie o to. pewnie jak razem zamieszkamy trzeba bedzie wprowadzić mały porzadek;) Na wakacjach razem też już bylismy i nic nas nie drażniło..

Gość miła jaa
nie ona wanny nie spłukuje tylko on;) ale wiem,że jak go poprosze np,żeby odkurzył to odkurzy i takie tam:) bo ogólnie to dobry chłopak-kompromisowy,nie krzyczy,cierpliwy jest-czego wiecej chcieć

Gość hopppppecek

Gość gratuluje bardzo
:)

Gość i co tam slychac

a ja bym chciała żeby mój sie odemnie wyprowadził...bo mam go dość i jego głupich rodziców

Gość napisz cos wiecej

Ja kiedys czytalam, masz niezle przerabane toratora... wspolczuje

ja zamieszkalam z moim facetem po miesiacu znajomosci :P po roku wzielismy slub...minelo juz 7 lat ...

Gość pestka i jak jest

a jak ma byc? normalnie...moj M jest jak druga baba w domu hahahaha nie zeby go obrazic ze nie jest mezczyzna...:D od gotowanie po zmiane pampersow zrobi wsio hahaha.... nie mam problemow z tym jak dla mnie to normalka.. :D

Gość pestka to chyba dobrze nie
?

Gość kazdy lubi to co lubi