Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość es tut mir leid

Uwierzcie nie jestem materialistką!

Polecane posty

Gość es tut mir leid

wczoraj miałam urodziny.dostałam od mojego faceta prezent,już na początku gdy mi go dawał powiedział:taki drobiazg(w ogóle po co taki komentarz?!?) patrzę a tam kalkulator,jestem kobietą więc nie ukrywam że takie rzeczy mnie nie cieszą zbytnio,ale robiłam dobrą minę do złej gry.gdy mu się przyjrzałam,zauważyłam że tak sam kalk.zamawiały sobie osoby u mnie na studiach bo był potrzebny do statyst. pamiętałam też że był to kalk.w granicach30zł,i komentarze znajomych że to podrzędna marka.był otwarty,bo niby Pani musiała go w sklepie otworzyć... do tego dostałam kwiata.każdy może sobie myśleć jak chce,ale nie jestem materialistką,ale zawsze kupowliśmy sobie prezenty w granicach 80-120 lub więcej.on teraz pracuje,więc ma kase,ja nie niewiem może jestem przewrażliwiona,ale sam fakt kalk.?czy dostajecie takie dziwne prezenty?czy on nie wie że jestem kobietą? już bym wolała jakiś kosmetyk w tej cenie

Gość dziwne to wszystko
ja bym wolala juz samego kwiatka, niz kalkulator. W ogole co to za prezent?:(

Gość czyżby początek końca
?

Gość może to jakaś aluzja była
?

całkiem bgez sensu! Tez juz samego kwiatka bym wolała! Co to w ogole za prezent- KALKULATOR! Toz ja bym sie nigdy znajomym nie przyznała co dostałam. Nawet gdyby był to kalkulator za 5 tys zł!! Bo tu nie chodzi o pieniadze wartosc tego kalkulatora tylko o fakt ze jest on kalkulatorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fak... :o

moze to taki zarcik, bo masz problem z liczeniem ;) nie wiem, ale czasami faceci robia takie dziwne prezenty moj jeden byly wszystko mi kupowal \"małe\" bo rzekomo ja jestem malutka (164????) male dlugopisiki, male klawiaturki do kompa, male kubeczki, mikroskopijne wrecz maskotki.... nawet jak bylismy u niego i robil kolacje, to dawal mi male kanapeczki :O do tej pory nie zrozumialam o co mu chodzilo tak do konca....

Gość es tut mir leid
nie było aluzji raczej,zaliczyłam jako pierwsza tą statyst.,tylko 5 osób zaliczyło i ja

Gość dziwne to wszystko
pociesz cie, jedna na kafe kiedys pisala, ze dostala latarke na urodziny :)

Gość frk-099
Latarkę :) chcę!

Gość es tut mir leid
zero starania,zero jakiegoś przygotowania,jeszcze ja musiałam sobie organizować,ciasto piec,a i od razu wspomniał że możemy iść do kina jutro:( to były najgorsze urodziny,taki prezent??chyba kupił go w ostatniej chwili:( myslałam że tylko to moja taka reakcja,że ja jestem taka dziwna,ale widze że Wy też uważacie tak jak ja

Gość to było...i nie wróci
Może chciał jej dać do zrozumienia tą latarką, że jest ciemna :-)

kalkulator jets przydatny jak jedzie się do miasta na duże zakupy, żeby dodawać i wiedzieć ile w kasie sie należy :)

Gość Smalec...
Ja dostałem wieszak na krawaty od szwagra. Zaznaczam że mam w domu całe 2 krawaty i ubieram je 2-3 razy do roku. Wiem że dostać coś od chłopaka to inna bajka ale ten prezent był tak głupi że musiałem to napisać ;)

Gość frk-099
To nie chodzi o płeć tylko o (do wyboru): - nieznajomość (oczekiwań, upodobań) obdarowywanej osoby - bezmyślność - brak kultury.

smalec.. - dobre :D:D:D:D:D ja nigdy nic głupiego nie dostałam... a szkoda bo bym sie miała teraz z czego posmiac :P

Gość es tut mir leid
pomyslałam,że może juz mu nie zależy na mnie,ale ostatnio mieliśmy taki kryzys i rozmawialiśmy ja mu mówię że sie waham,a on uronił łzy,robi to bardzo rzadko,chyba drugi raz podczas naszej 3,5letniej znajomośći,więc myśle,że raczej chyba nie

jedenasta - na było coś takiego że facet był za granica i całej rodzinie [przywiózl wypasione drogie prezenty a lasce muszelkę z plazy i ona się zaliła

Gość najlepiej przypiąć
kobiece myślenie do faceta i się dziwić że nie zgadza się z waszym schematem

Gość es tut mir leid
na samym początku prezenty były piękne,pamiętam perfumy,branzoletka,później już coraz gorzej,aż kalkulator nastał żałowałam tylko że nie było wszystkich,on przyszedł wcześniej,może by mu się głupio zrobiło a może nie,może on myśli że to super prezent:(

Gość dziwne to wszystko
ja pamietam asie z muszelka :)

Gość es tut mir leid
a najciekawsze jest to,że jak sobie kupię SAMA jakąs bieliznę czy coś w tym stylu,to mówi:ale śliczna skąd masz,a ja mówię że sobie kupiłam,a on:że to on powinien mi kupowac taką bieliznę i że musi mi kupić a jak jest okazja dostaje kalkulator

ta dziewczyna od latarki, miała w niej schowany pierścionek zaręczynowy, więc może autorko- sprawdź, czy tam nie ma czegoś ukrytego:D

Gość es tut mir leid
nawet rodzinie się nie przyznaje co dostałam,siostry miałyby polewkę

Gość pierscionek nie byl
w latarce tylko w kwiatach:o

Gość es tut mir leid
nie ma nic ukrytego!!! nawet nie chce na niego patrzec bo mi przypomina moje wczorajsze samopoczucie