Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość es tut mir leid

Uwierzcie nie jestem materialistką!

Polecane posty

Gość jakiśmit
to jeszcze nic, moja mama dostała od taty na urodziny.. betonowy płot! bo akurat przywieźli, a ona tak długo mu marudziła żeby kupił, że gdy w końcu nam go dotransportowano, oznajmił mamie, że oto ma ten swój wymarzony prezent. dobrze, ze miala wtedy te urodziny, bo pewnie do dzis w innym przypadku mielibysmy nieogrodzona posiadlosc :O:P

a propos głupich prezentów- trzy lata temu dostałam na urodziny ... akumulator:P chyba rzeczywiście ten pierścionek był w kwiatach, coś pochrzaniłam:o

Gość es tut mir leid
wczoraj starałam się jak mogłam,ale nie mogłam do końca ukryc mojego niezadowolenia,choć wiem że powinnam! byłam już trochę niemiła,nie potrafiłam się powstrzymac,dobrze że później już inni goście doszli,bo juz robiło się naprawdę niemiło tak rozmyślałam,co facet może czuć do kobiety dając jej kalkulator?:( i to jeszcze podrzędny:(

Gość hihihihihi
kiedyś czytałam, że dziewczyna dostała deskę do prasowania :) :) :)

Gość jakiśmit
ja bym zaczela smiac sioe w twarz! ale nie ironicznie, tylko tak normalnie, chyba bytm pekla ze smiechu przy odpakowywaniu i pokazalabym oczywiscie potem wszystkim zgromadzonym co tez moj luby mi podarowal.

Gość es tut mir leid
akumulator od chłopaka,męża?

ja nie znosze duperelnych prezentów, mój mąż na poczatku naszej znajomości był w tym całkiem dobry - a to łabądek, a to kaczuszka - wiecie, takie figurki do postawienia na półce z tym, ze ja nie praktykuję stawiania dupereli na półkach ale oduczył się tego :D

nie mart się nie jest tak źle mój mąż na ostatnie urodziny kupił mi krem wygładzjący zmarszczki dla kobiet w okresie menopauzalnym . Nie wiem czy to lepiej niż kalkulator

Gość es tut mir leid
szczerze to głupio mi było się przyznać,że dostałąm kalkulator tylko Wy o tym wiecie ale w listopadzie to on ma urodziny,co mu odszykować:)?

akumulator od narzeczonego:D:D:D:D ale 3 tygodnie później już nim nie był, to chyba był ostatni gwóźdź do jego trumny:P haris- też nie lubię pierdół- jak ktoś mi mebluje chatę (później tylko trzeba to z kurzu wycierać:o ), jeszcze świeczkę przeżyję: wypali się, ale jakieś figurki:o:o:o

Gość a mój mąż
A mój wspaniałay mąż to kupił sobie na moje urodziny głośniki do komputera :( Jak tu zrozumieć cos takiego?

Gość kup mu kalesony

Gość es tut mir leid
i wiecie co jest najsmutniejsze,że ja nawet kilka dni temu juz myslałam co by mu kupić,chciałam mu zrobić impreze,żeby nie wiedział o niej.kończy 25lat.chciałam tak się postarać,żeby był mega zadowolony,ale już chyba tego nie zrobię uczyniię jak on,zbytnio się nie wysilę zapomniałam Wam napisac ważnej rzeczy.tak 1,5tygodnia przed moimi urodzinami oglądaliśmy gazetkę z reala,i mówię o mój balsam musze sobie kupic.a on na to,że nie żebym nie kupowała,żebym sobie wybrała pare takich kosmetyków na urodziny:( czy to jest normalne zachowanie?przeciez on w ogóle się nie stara:( jak mogę mu tak dyskretnie powiedziec że mi sprawia przykrość

Gość es tut mir leid
doradźcie mi proszę,czy coś się odzywac na ten temat? chciałabym to wytłumaczyc,bo nie daje mi to spokoju,ale on bedzie miał argument,że tylko patrzę ile prezent jest wart,że jestm materialistką,że powinnam się cieszyć,bo mam go za darmo--kiedyś mi tak powiedział ale to była trochę inna sytuacja

to nie wspominaj nic o cenie (bo to może go obrazić) ale za ten kalkulator to zrobiłabym mu na Twoim miejscu taką awanture, że by się idiota zastanowił co WYPADA dać dziewczynie a co nie. to nie jest pomyłka czy niewiedza. to jest po prostu żenada. wstyd mi za niego. ja bym się pod ziemie zapadła gdybym miała dac ukochanej osobie kalkulator na urodziny. kompletny idiota! a jeśli chcesz żeby wrócił zwyczaj droższych prezentów to napomnkij mu o tym przy jakiejś okazji, że odkąd zaczął więcej zarabiać zobił się materialistą i większym skąpcem. ale nie mieszaj swój tematów pieniędzy i nietrafionego prezentu. pa!

ja na Twoim miejscu jak tylko otworzyłabym ten prezent powiedziełabym \"kalkulator????!! a po cholere mi to??????)

Moja mama dostała od ojca maszynkę do mielenia mięsa.:P Faceci lubią kupować praktyczne prezenty. Może zapomniał o Twoich urodzinach, nie wiedział co Ci kupić albo nie miał czasu i kupił byle co? Kobiety zawsze znajdą czas na to, żeby kupić prezent, pamiętają o urodzinach i wiedzą, co kupić, a faceci inaczej do tego podchodzą. Taki pokręcony gatunek.

Gość es tut mir leid
na pewno nie zapomniał,bo jak pisałam 1,5tygodnia wcześniej prosił żebym sobie wybrała sama z gazetki z reala jakieś kosmetyki:( nie wytrzymałam,i napisałam,że trochę mnie jego prezent zaskoczył,że kalkulator,a on: co złego widzisz w tym kalkulatorze??:( on nie rozumie nawet że ten prezent był taki sobie:(

Gość może nie rozumie
mysli może że Ci się przyda,faceci nie rozumieją takich rzeczy,niestety

Gość es tut mir leid
bardzo chciałabym się nauczyc nie zwracać na takie rzeczy uwagi,ale nie, musze sie zadręczać:(że na pewno już się nie stara,że nie zależy mu bo tak naprawdę to co złego jest w kalkulatorze??jak mu wytłumaczyć,że to nie mój wymarzony prezent nie urażając go

powiedz ze spodziewaaś się czegoś bardziej osobistego - dla ciebie specjalnie a nie czegoś tak przyziemnego i nieprzydatnego (dokładnie tak - NIEPRZYDATNEGO - bo on myśli że an pewno super praktyczny prezent zrobił, wyprowadź go z błędu)

Gość biedna TY
musisz mu wyjaśnić tą kwestię, nawet jeśli zrobi mu się przykro, bo będzie cię to męczyć i męczyć, będziesz na niego coraz bardziej zła a to nie prowadzi do niczego dobrego wyjaśnij mu żę wolałabyś szczere życzenia i kwiaty niż bezsensowny nieprzemyslany i zbędny (no chyba że chcesz być księgową czy coś)prezent, bo taki prezent sprawia przykrość, nie radość, a to ni o to chodzi żeby komus coś wcisnąć, chodzi o intencję i jak nie miał pomysłu to mógł wyciąć serduszko z pappieru i napisac na nim,że cię kocha myślę że byłabys wtedy bardzo szczęśliwa

Gość Queen of disco
Ktoś tam wcześniej mówił, lepiej rozkręć ten kalkulator:D Może coś tam w środku jest :D

Gość es tut mir leid
ale jesteście udani:) w sumie to zapomniałam dodać,że to nie jest zwykły kalkulator,tylko naukowy,a to może jest ważne,bo może... ...może kierował się tym że studiuje finanse i rachunkowość,mam statystyke i mi taki naukowy był potrzebny na statyst.i kiedyś od niego pożyczyłam chyba to byłoby najlepsze wyjaśnienie.dziś sie z nim spotykam i już nic nie będę wspominać,bo może przesadziłam i ten kalkulator nie jest taki zły

Gość es tut mir leid
no tak,tak też może być:) może jednak cos wspomne dziś,że liczenia już mi starczy