Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiririri

Za kazdym razem piersi bola Was tak samo??

Polecane posty

Gość tiririri

dziewczyny chcialam sie Was zapytac czy w kazdym cyklu piersi bola Was tak samo?? Czy macie tak ze raz bardziej a drugi raz mnie itp....???

Gość ujnuytjn
a mnie w ubiegłym miesiącu nie bolały i teraz też się nie zapowiada

Gość tiririri
mnie wlasnie w ubieglym cyklu bardz bolaly a w tym jestemm w 25 dniu i tak tylko torche pobolewja i nie wiem czy to mam sie czegos obawiac , mam nadzieje ze nie

Gość minieleczka
Mnie zazwykle bolą przed okresem. Czasami jednak nie, ale to rzadko. Teraz już się tak nie przejmuje, bo kiedyś myślałam że jak mnie nie bolą to jestem w ciąży, ale nie one po prostu tak mają

Gość tiririri
wlasnie tez tak pomyslalam i normalnie wyczekuje az zaczna mnie bolec tak bardziej....yhhhh ale to nie ma reguly ze musza bolec? to pewnie zalezy od hormonow? tak??

U mnie w każdym cyklu bolą inaczej - a czasem też wcale nie bolą i nie jest to u mnie zależne od tego, czy owulacja była, bo wszystkie cykle miałam do tej pory owulacyjne.Tak samo jest z innymi odczuciami - w jednym po owulacji jest mi niedobrze aż do miesiączki - w innym wszystko w porządku.każdy cykl jest inny i w każdym masz prawo czuć się inaczej.