Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

najbardziej denerwująca reklama ostatnich tygodni

Polecane posty

Gość pi-arka

"Kobiety się uśmiechają, gdy widzą tak czyste naczynia" :o tak jakby tylko tyle im było potrzebne do szczęścia. Wasze typy?

Gość ta na kafe
z glosem, o filmie, o slubie 2 facetow.

Gość maryen
mnie sie nie podobaja te z seri durex czy unimil nie pamietem ,,wskocz na byka: i te pojebane rekalmy axa jak babka gwalci manekin...niesmaczne:P ble

Gość upppppppppppppppp
reklamy wyborcze mnie dobijaja, wkurza mnie tez reklama providenta - taka jak to oni pomagaja ludziom w porzebie, tak z przyjazni a prawda jest taka, ze w skali roku maja odsetki uwaga 180% !! nie pomylilam sie - wlasnie takie

ostatnio strasznie wkurza mnie reklama Coca Coli z tym starym dziadkiem, beznadzieja:O

Gość maryen
lubis jak zrobic taka buzke? jak twoja na koncu wypowiedzi?

Gość lubię kaszanke
mnie dobija reklama jak babka idzie przez pasy z wóżkiem (w środku dzieko oczyi owiście), nale staje w pół jezdni, cieszy jape i robi obrót - wózek sam, auto nadjeżdża _(i tak,że hamulce ma :) a ta jak baletnica uchachana!!!! - zgrozo, nawet nie wiem co reklamują tak mnie drażni ta reklama.

mnie dobija reklama jak babka idzie przez pasy z wóżkiem (w środku dzieko oczyi owiście), nale staje w pół jezdni, cieszy jape i robi obrót - wózek sam, auto nadjeżdża _(i tak,że hamulce ma a ta jak baletnica uchachana!!!! - zgrozo, nawet nie wiem co reklamują tak mnie drażni ta reklama.

Gość maryen
ale najfajniejsze jest reklama samochodu pegout z tym zolwiem i play jak ta P-tka wychodzi z autobusu...brechtam z tego co rusz!!

Gość maryen
przepraszam 9 -tka wycgodzi z autobusu..

a mnie taka z drzewkiem bonzai, nawet nie wiem czego to była jakas masc czy cos takiego, tylko to drzewko zapamietałam. A niech mi ktos powie co ma podlewanie kwiatów do bolącego ciała. Dla mnie dno nr 1

jak boli noga to juz chyba tylko lezec w łóżku i na śmierc czekac:-) tak wnioskuje:-)

Gość bum tarara bum
nie moge z reklamy tego batonika MAXI KING, do batonika nic nie mam, lubie go...ale ten facet co wyje MAXI KING MAXI KING!!!!! Jest na maxa wkur***ający :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O bleeee :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość maryen
Tinba jest the best!!! cala sciana wytapetowana plakatami tiny a marcysia ze wsi wchodzi i pyta czy jest tina!!! hehehe

Gość piwniczka
dobija mnie kretynka w czerwonej sukience co lata z płynem do prania w torebce i całe jej towarzystwo oraz reklamy dotyczące tabletek na sra...bleee

Gość maryen
mnie zawsze bawilo jak w rekalmie leku soperan na biegunke babka mowi do drugiej ze ja pogonilo:) heheh hehehhe

Gość a mnie wkurza
chyba REKLAMA TINY ... tam gdzie sa 2 babki ..... jedna wchodzi do sklepu i pyta sie CZY JEST TINA ? W całym sklepie oczywiście tylko ta gazeta na półkach :D Głupota ... a ta sprzedawczyni mówi, że JEST i zaczyna się podniecać (jakby orgazm przezywala) ... Reklama samochodu (NIE PAMIETAM JAKIEGO) ... Samochod zmienia sie w robota ... kurWA JESZCZE KTOS KUPI SAMOCHOD I BEDZIE ZDZIWIONY, ZE NIE MOZE SIE ON ZMIENIC W ROBOTA :p

Gość malajkaa
reklama plusa czy czegos tam jak dzieciak dzieli sie cukierkiem z bratem. taki wypasiony maja ogrod i dom z weranda, a na krowki ich nie stac..

Gość piwniczka
dobija mnie kretynka w czerwonej sukience co lata z płynem do prania w torebce i całe jej towarzystwo oraz reklamy dotyczące tabletek na sra...bleee

Gość sałatka grecka
a dla mnie zdecydowanie reklama morlin (leci od niedawna) najpierw pitolą o zyciu, szczesciu, radoscicach, tym czego potrzebuje kazdy człowiek, zeby sie usmiechnac i na koniec okazuje sie, ze wlasnie morliny zagwarantuja nam szczescie no co za drunota :o nie lepsza jest tina i kobieta z wytrzeszczem :o i ela z klanu, ktora nie moze sie opiekowac drzewiekim bonzai, bo bola ją stawy ( wspina sie na to drzewo, skacze po galeziach, zbiera owoce)

Gość sałatka grecka
a z tym mixem nie czaje...

Gość letycjaa
mix jest beznadziejny....:(

Gość maryen
ja tez nie...o co chodzi mamo tato mam mixa a ojciec daje gume?? ze co ze on ma dziecko? nie czaje?

a mnie wkurza ta reklama, jak babka wyskakuje z pociągu a jej koleżanka, która ją wita mówi \"masz nową sukienke??\" \"nie wyprana w perwolu\" (nie wiem jak sie to pisze:P) i wtedy wyciąga z torebki perwol:o

Gość nfghbf
i ela z klanu, ktora nie moze sie opiekowac drzewiekim bonzai, bo bola ją stawy ( wspina sie na to drzewo, skacze po galeziach, zbiera owoce) - sałatka grecka dobreeeeeeee!!!!! :D :D