Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

najbardziej denerwująca reklama ostatnich tygodni

Polecane posty

Gość mariaantonina
Mix Plus, to jest jego brat a nie kolega :/ Denerwuja mnie prawie wszystkie reklamy, a najbardziej Chajzer czy Hajzer, niejednemu psu Burek, co to zawsze i wszedzie nosi ze soba proszek. Mało tego, zawsze im mikrofon wchodzi w obiektyw :o

Gość Mnie denerwuje
Olej Kujawski i ta durna, "ludowa" przyśpiewka:o Jest chyba jakaś nowa promocja, bo pani reklamująca śpiewa coś innego niż zwykle... Prostacare na prostatę. To wymawia się "Prostaker" i kojarzy mi się z prostakiem. Pani, która dzwoni do męża i mówi, że źle się czuje, a niedługo przyjdą goście. Potem bierze środek bólowy i chce jej się tańczyć I jeszcze reklama jakiegoś środka do protez, który reklamuje pani mająca kłopoty z gryzieniem twardych rzeczy. Ohyda:o

Gość nie wiem czyje to
a pamiętacie taką reklamę jak karetka jedzie na sygnale do wypadku czy do chorego- NA SYGNALE powtarzam- a pani doktor mówi, ze ją głowa boli i zatrzymują karetkę zeby mogła sobie kupić coś na ból główki :O do cholery, po pierwsze to nie jest optymistyczna wizja naszego pogotowia rat., a po drugie, w całej karetce nie było nic na ból głowy? :O

Gość Dianemka
Reklama Cholinexu...trafia celnie w zrodlo bolu czyli...jak przelykasz nie trafia do zoladka tylko cofa sie i wlatuje do tchawicy! na szczescie tylko na reklamie...

Gość nie wiem czyje to
Dianemka- hehe dobre :D

Gość upupupupu
psizcie bo fajny temat

Gość anielska.małolata
Też słóucham trójki, i też mnie wkurza reklama prostalongu. "Poprawiła nam się jakość życia i... no wie pan... te rzeczy, ahaha..." czy coś w tym stylu... żałosne i obleśne :o Rejklamy perwolu. Co za debile noszą wszędzie ze sobą te proszki i płyny?! Tina. Echhhhh Ela z Klanu. Naprawdę tak źle z kasą? Kujawski - boże, JAK ONI TAM WYJĄ! Hmmm... więcej debilstw nie pamiętam... Żałuję i postaram się sobie przypomnieć :D

Gość demoludź
" jak mój facet zobaczył reklamę wild bean cafe, powiedział, że on też by się dwa razy nie zastanawiał tak lubi tą kawę " rotfl piękna historia! w sumie rozumiem go, kawa wild bean macchiato jest rzeczywiście grzechu warta.

Gość
\"...owoce w jogobelli są takie chrupiące...\" :o \"...szkoda, że tłuszczyk z bioder nie znika tak szybko...\" \"...koleżanki zwróciły mi uwagę - Łukasz, z głowy ci się sypie...\" \"...a gdy nadszedł ten najpiękniejszy dzień, mój uśmiech był najpiękniejszy...\" \"...ten nowy Pantene jest po prostu genialny...\" Dostaję wysypki jak słyszę te teksty

\"...a gdy nadszedł ten najpiękniejszy dzień, mój uśmiech był najpiękniejszy...\" - no to niezły przypał jest :O co za debile układają takie teksty?

o matko jak słysze w trójce prostalong i zone edwarda, to mnie cos trafia :o :o :o :o :o :o :o :o :O :O:o:o . a z reklam tv to wszelakie proszki/ płyny doprania/ tabletki do zmywarek ( niedługo bedzie 77 w 1 :o ) mentos ma debilne, dog in the fog jak juz ktos napisał tez jest niesmaczna:o wiekszosc reklam jest kiepska, ale mam kilka takich , które lubie ogladac :)

Gość retyhry
..."zobacz jakie mam wałeczki..."

Mnie swojego czasu denerwowała Edytka Herbuś w reklamie KFC...Szczerzyła się jak idiotka i potrząsając biustem mówiła coś w stylu:\" Pyszne kurczaki egzotyczne smaki\" tym swoim durnowatym głosikiem, bleh...:-O

Albo babki jadące w autobusie, jedna częstuje drugą , a ta mówi,że nie może, bo ma wzdęcia:-O Ta daje jej więc Manti gas stop( Swoją drogą rewelacyjna nazwa dla tego farmaceutyku:D) i po kłopocie, tylko ciekawe, którędy te gazy się ulotniły...:-O Współczuję pasażerom autobusu...

Gość pamperek
albo taka: Dwie stare kobitki siedzą na urodzinach, pojadły a solenizantka wnosi jeszcze tort. Jedna trochę spanikowana... druga mówi: zaczekaj - mam Verdin! Uratowane! Triumfalnie łykają tabletki i mogą spokojnie wtrząchnąć jeszcze torcisko żeby im pupy większe urosły :p

Gość -Aglaja-
Nienawidzę reklamy playa. Ten chłopak co ma mixa i dają prezerwatywę oraz na poczcie czy tam w banku jak wszyscy uciekają. Co za durnota!! A Dog in the fog uwielbiam!

Gość -Aglaja-
Hahaha Verdin i tort. Zdechłam ze śmiechu. Ten patos, to zbliżenie na trzęsący się tort. Ale potem zepsuli bo wycieli kawałek najzabawniejszy

Gość -Aglaja-
Hahaha Verdin i tort. Zdechłam ze śmiechu. Ten patos, to zbliżenie na trzęsący się tort. Ale potem zepsuli bo wycieli kawałek najzabawniejszy

Gość -Aglaja-

A mnie wkurza taka reklama przypraw, co babka gotuje i spiewa i jeszcze jej sie czerwony dywan rozwija :o i jeszcze wkurza mnie ta co od razu bitki zrobila:P

Gość reklama PKP
przewozy regionalne:o widac ze copywriter dawno pociagiem nie jezdził:o

Gość fajny temat
upupupupup

Gość slonecznica pszenna
TESCOOOOOOOO