Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

najbardziej denerwująca reklama ostatnich tygodni

Polecane posty

Gość sałatka grecka
perwol jest zajebisty! kazdy zawsze bierze ze soba perwol -w podroz -na spacer -do kina posrało ich =/

Gość maryen
albo porszek wizir. ktory akurat przypadkiem ma przy sobie kaiedy dzieciaki cos zabrudza...hehe albo hajzer na boisku z tymi dzieciakmi co sypie brud:!!!!!!!!!!!

Gość nfghbf
i jeszcze to...: "ale ja mam pranie!!!" :D

Gość maryen
tak ten od pralki jest najlepszy!!!! nie zdazy zaprowadzic macka do szkoly: kto te rekalmy kreci.??? dla kogo? dla debili?????????// albo to jak mentos....kiedy pies caluje chloapaka ktory czeka na dziewczyne...a fuj!!!!

Gość nfghbf
" Basia!...Basia!... Nie Basia tylko Ketonal!" :D

Gość nfghbf
o ii jeszcze te udawane, że ludzie niby mówią od siebie... Te z makaronami lubella, co niby gotują i te z szamponem Head and Shoulders... "Co ja mam zrobić? No co ja mam z tym zrobić??" :D

maryen..taka buzke :o robimy o tak : o tylko bez spacji:o:o:o:o:o reklamy srodkow przeczyszczajacych....:o

Gość reklamy play
"mam mixa" :O

Dla mnie najmniej zrozumiała i najmniej sensowną reklamą jest reklama Mixa :O Ostatnio tez dobiła mnei reklama z tą uswiadamiającą koleżanką o chorobach moczowych :O No o Ketopronie nie wspomne :P Mam na imię Basia wiec gdy ktoś mnie głosniej zawoła na ulicy po imieniu to ze wszech stron słyszę odpowiedzi \"Nie Basia tylko ketopron\" :P Dobrze ze mam poczucie humoru :P

Reklama jakiegoś samochodu, w której samochody unoszą się w powietrze na balonikach- straasznie nudna jest:O

a pamiętacie ta reklamę panadolu dla dzieci?? jak te małe dzieci były przebrane za jerzyka, myszke i lwa?? to była najfajniejsza reklama jaką kiedykolwiek widziałam:)

Gość
ktoś już to wymienił - ta reklama plusa z dwoma gówniarzami i krówką :/ jak mi koleżanka to opisywała, to zrozumiałam że chodzi o jakieś dzieci z biednej rodziny, potem jak zobaczyłam w tv to mi szczęka opadła...

Gość hahahehe
"Mamo, tato, mam mixa" :O Permen - meskosc pierwsza klasa :O Tina :O

w tej reklamie plusa to chyba nie chodzi o bogactwo, tylko o to ze ten dzieciak pomimo ze reszta wcina te krówki to on ją zanosi zeby sie podzielic ze swoim bratem

Gość
Ariane ----> ale kto to widział żeby się dzielić, kiedy można iść po lekcjach do spożywczaka i za kieszonkowe kupić całą paczkę :/ moim zdaniem reklama nietrafiona - lepszy efekt dałaby, gdyby dzieci były z ubogiej rodziny i wiadomo by było, że nie stać ich na słodycze...

Ja mam najwiecej kontaktu z radiowymi reklamami w trojce i dostaje bialej goraczki na te reklamy: -Ja dzwonie w sprawie mojego meza edwarda - Tego od prostalongu compleks na prostate bla bla bla. I na koniec kobieta mowi ze to poprawilo jakosc zycia czy cos. A koles odpowiada acha rozumiem. A babka -nie rozumiem i on jej odpowiada oblesnym glosem -rozumie pani. I to 100 razy dziennie.

Gość nie wiem czyje to
makijaż oczu tej pani sprzedawczyni w reklamie Tiny- ranyy albo "a ja od razu zrobiłam bitki!" Tak, ja też nie mogę się powstrzymać zawsze jak widzę sos w proszku to lecę uprawiać rzeźnię na zakupionym mięsie :o

Gość upupupupupupu
upup

Gość ninerva
a kojarzycie reklamę Wild Bean Cafe? chlop nie chce wejsc do dziewczyny "na kawę" bo woli napic się kawy z kawiarni.

Gość ddsddc
albo :" oto moment wyboru..... Wezmę IBUPROM!" Bo Ibuprom celnie trafia w źródło bólu!!!!!11 :D:D

Gość demoludź
w reklamach ibupromu denerwuje mnie to, że od kilku lat wszystkie są takie same, mimo że pokazane osoby się zmieniają, to historyjka jako taka pozostaje bez zmian. za grosz inwencji! reklamy wild bean cafe są nawet sympatyczne jak dla mnie, taki drobny żarcik, może niezbyt błyskotliwy, ale i tak dobrze, bo w Polsce jakoś mało jest zabawnych reklam. najbardziej nie lubiłam słynnej reklamy plusa z umierającym ojcem. totalny bezsens!

Gość jak mój facet zobaczył
reklamę wild bean cafe, powiedział, że on też by się dwa razy nie zastanawiał tak lubi tą kawę :o a mnie wkurwia reklama dog in de fog (czy jak to się pisz), niesmaczna ta reklama. I to nic, że puszczają ją tylko późnym wieczorem... jak można sobie robić jaja z odbierania komuś życia?

Gość Mix Plus
Boze,jakie z was nooby!!!W reklamie Mixa z tą krówką chodzi tylko o to ze chłopak przychodzi do szkoły a jakas dziewczyna ma urodziny on zauwazył ze nie ma jego kolegi w łąwce więc pomyślał ze i on by chciał tez byc przy tym obecnym i zjesc cukierka jak inne dzieci...gdy to sobie uświadamia nie zjada jej i choowa do piornika.Gdy wraca do domu głaszcze po glowie brata cos tam robi i biegnie do kolegi żeby pouczyc/zrobic lekcje z nim.Wtedy gdy otweira piornik widzi ze ma krowke i mial sie nia podzielic ze swoim kolega...daje mu polowke i mowi "prosze" i wyswietla sie ze "Szczesliwy jest ten kto umie dzilic sie z innymi" .Wiec on sie z nim podzielil bo jego kolega z lawki nie byl obecny na tych urodzinach kolezanki.Więc czemu wyjezdzacie ze to jakas bogata chata rodzina itp. tu chodzi o szacunek a nie o wystroj wnetrza mieszkania czy costam...jestescie upierdliwi bo nie macie sie czego czepiac reklama jest z szacunkiem i pouczająca a jak nie u miecie wyciagac z tego pozytywnych wnioskow to juz wasz problem.Reklama fajna 10/10 :D