Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

najbardziej denerwująca reklama ostatnich tygodni

Polecane posty

Gość fratelli
reklamy z serii: "babciu, jakas niewyraźna dzisiaj jesteś..." a w ostatnich dniach TESCO z tymi kowbojami - dno, metr mułu i wodorosty :o jest też reklama leku na prostatę, w której na zegarku gościu widzi dziwne coś takie pomardzczone... i idzie do toalety. Fuj!

Nie moge patrzec na reklame Jogobelli - byl w niej tekst o owocach prosto z krzaczka:o Dzieki Bogu dawno jej juz nie widzialam bo zawsze podnosila mi cisnienie... Ta z trzesacym sie tortem (chyba chodzi w niej o jakis lek na watrobe) tez jest beznadziejna, po prostu cos strasznego. Rownie wstretna jest wiekszosc reklam olejow, zupek i dan z torebki. Jako odrebna kategorie nalezy wymienic filmik wyborczy PiSu - ten \"niedawno temu w Polsce\" :o Za to reklama Dog in the fog jest zajebista:D Tak rewelacyjnego pomyslu juz dawno nie widzialam, a przeciez w reklamie to wlasnie o to chodzi.

Gość fajny temat
Popieram całym sercem ile sił w przeponie! Najważniejszy w reklamie jest dla mnie zarąbisty pomysł, dowcip - Dog in the Fog to ma! Tak samo mają to reklamy z serii "niewyraźnie wyglądasz", reklama Permenu z różnymi "naturalnymi" środkami wspomożenia potencji, spot Wild Bean Cafe z tym chłopakiem, a najgenialniejszy ze wszystkich był Czerwony Kapturek złapany w sidła. :D:D;D

Gość mikmik
reklama: jak gosciu wchodzi do pokoju ,rodzinka siedzi przy stole a on mówi: ,,mam mixa'' no to stary wstaje i mu daje prezerwatywe...

Gość nie wiem czyje to
albo błyskawiczne działanie środków przeciwbólowych i przeciw grypie: 1. babka z dziećmi w wesołym miasteczku, łyka tabletkę i po minucie już jej głowa nie boli 2. facet wyglądający na 40 st. gorączki, kicha smarka- rano- a wieczorem już zdrowy i lata z dziećmi po zimnie :/

Gość nie wiem czyje to
jeszcze ta reklama "co robiłeś dzisiaj w szkole? _Nic!" Sama reklama byłaby ok gdyby nie ta MUZYKA- tarararata- tarararata- itd.itp. No brzmi niczym ciężarówka sprzzedająca lody na osiedlach :/

Gość
z Boston Masachusets - Mariusz Max Kolonko :o

Gość nie wiem czyje to
AHAHAAAAA rzeczywiście neurosa- zapomniałam o Mixie Kolanko :D :D :D łomatko on jest nie do pojęcia :D :D

Gość hiacynta5
reklama lajkonoka- " tradycyjna nowosc"-dobre

reklamy z kondratem i tymem juz sie nudza, pierwsza byla ok, ale kolejne to coraz gorsze i ten smeich na koncu jak jakiegos przepitego żula :o

reklamy wyborcze ktorych wcale nie ogladam bo odrazu przelaczam na inny program i niemozliwie mnie deneruje reklama metosa kiedy facet przychodzi do babki zjada mentosa huha psu w jape a ten z ozorem na wiezchu caluje go w dziub bryyyy... obrzydliwosc normalnie ci z reklamy nie maja juz za grosz dobrego smaku

Gość nie wiem czyje to
upppp

najnowsza reklama AXE, ogolnie kazda reklama axe mnie wkurza bo jest debilna, ale ostatnia to juz przegiecie, robi z facetow łachudry a z kobiet idiotki:O

Gość frk-0999
Ależ mężczyźni to łachudry :classic_cool: a kobiety... Kobiety nazbyt poważnie traktują reklamy ;)

Gość frk-0999
Zapewne nie wszyscy natomiast okresowe bycie łachudrą jest bardzo satysfakcjonujące :classic_cool: Reklama nie jest opisaniem świata, to nie film Romhera. Ostatecznie zamawiającym reklamę, chodzi o wyniki sprzedaży a nie artystyczny wyraz. Jeśli reklama jest tylko głupia, to ja nie robiłbym z tego problemu. Gorzej gdy jest wprost obraźliwa, okrutna...

Gość moim zdaniem to
upup

Gość moim zdaniem to
hehe rzeczywiście dobre :D

Gość a oto streszczenia
I jeszcze reklama ze świecącą Anią Przybylską...radioaktywne konserwanty czy jak :P

Słuchajcie piszę pracę magisterską o reklamach, potrzebuję pomocy znawców tematu :) Z jakich reklam to są teksty? "...szkoda, że tłuszczyk z bioder nie znika tak szybko..." "...koleżanki zwróciły mi uwagę - Łukasz, z głowy ci się sypie..." To z radia czy z TV? Jakich produktów? Znacie jeszcze jakieś reklamy dotyczące obleśnych rzeczy? Trądziku, tłuszczyku, na potencję? O co chodzi z Edziem i jego pożyciem? A może macie to w jakimś pliku zapisane?

Gość zzzzzzzziiiiiiiimno
poszukaj w topiku: reklamy, od których nóż otwiera się w kieszeni

a mnie wkurza rekalam jakiegos kosmonauty czy cos,ktory sobie tak wisi w powietrzu,czy siedzi na czyms (nawet dokladnie nie umiem opisac bo patrzec na to nie moge) i z glosnikow ktos do niego gada po rusku. Jak to slysze,to misie slabo robi...

Gość tak ja
ten pierwszy cytat to z reklamy płynu pur, a ten drugi to jakiegos szamponu, chyba shaumy ale nie na 100%

Gość bucky
tak, lub "dawaj swojemu dziecku kubuś school" do kitu eeeeeeeeeeeeeee