Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

najbardziej denerwująca reklama ostatnich tygodni

Polecane posty

Mnie dżiuzeppe irytuje natomiast tak jak poprzedniczka lubię Wyprzedasz, podoba mi sie klimat reklamy - intymnie, ciemno, fajna muzyka, nienachalna ta reklama a zapada w pamięć i dziewczyna ma ciekawy typ urody

A reklama serka hochland? Niech ges mnie kopnie albo slepa gienia posluchajcie co ja tu mam do pojedzenia! No ch... mnie strzela jak ja slysze! Ale sie usmialam z Waszych komentarzy... :P reklamy o kosztach pogrzebu tez dobre...

Gość uyiuyuiyuy
mnie wkurzają ogólnei reklamy skierowane do starszych osób, w których robią z nich uposledzonych głupków... Jesli tak nawet w wielu przypadkach bywa, to nie zawsze i mogliby sobie to podarowac... Te babcie, co sobie powtarzają o dekoderze, że coś jest proste... ]Albo ta reklama Braveranu czy jak to się nazwya, gdzie farmaceutka na końcu idzie po schodach i pręzy dupę żeby jej zasadzic... :( masakra

Albo reklama protezy, ze baba sie bala wyjsc oplukac ja a dzieci zostana same... A do kibla to nie wychodzi?

Gość piekna pani domina :)
najlepsza reklama - Almette zagęstniki :) :classic_cool: najgorsiejsza - reklamy fundacji POlsat i t p ;O

ja nie cierpię wszystkich reklam, a zwłaszcza tego, że są one głośniejsze od programu, który wcześniej leciał

Gość sdddsdsds
mnie najbardziej wkurza reklama serka hochland jak ten nastolatek spierwa!!!!!!

Gość sdddsdsds
i jeszcze ciasteczka oreo czy jak to sie pisze

Gość sdddsdsds
a propo reklamy almette gdzie dziewczynka pyta: Tato a co to są zagęstniki? Odp Taty - nie wiem, Tato a co to są konserwanty? Odp Taty - nie wiem, Tato a co to są barwniki? Odp Taty - nie wiem i w tym momencie my z męzem - A CO TY KURWA WIESZ? i śmiech...

ta reklama almette tez wkurwiajaca, taka duza dziewczynka a niby duka przy czytaniu... w ogole reklamy z dziecmi z wadami wymowy albo sepleniacymi ("pseciez mowie ze socysty" albo "strasnie duzo jes") sa wku...wiajace... Nie widze w tym nic "slodkiego".

reklama fairy i cilit bang i vizira tez- robia ludziom pranie mozgu. koszmar. a mnie ta dziewczyna z reklamy plusa wogole sie nie podoba, paskudna jest, do pietruchy podobna, zadnej intymnosci w niej nie widze ta muzyka jest przerazajaca. a reklama always, ostatnio jej nie widuje ale te panienki wygladaja jak galerianki i szaleja za ta reklama takie 11-12 latki i potem chodza i kreca dupami. a i ta obrzydliwa reklama heyah co lenin z oka wychodzi. kurwa rzygac mi sie chce jak to widze i az mnie oczy bola.

Gość zxcvw
wyprzedasz/ dasz/dasz/ dasz....idiotyczne!