Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idolkaaa

która z was nie miała prawie wcale objawów ciążowych typu mdłości?

Polecane posty

Gość idolkaaa

i czuła się dobrze??????

Gość piwniczka
ja czułam się świetnie od pierwszych dni obu moich ciąży. Nigdy nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów.

ja czułam sie świetnie od pierwszych dni ciąży, i czuje się dalej doskonale, byle tak dalej :):):)

u mnie ciaza przebiegala zupelnie bezobjawowo, no moze poza szalejacymi hormonami :) ale fizycznie super :) u mnie juz koncowka i moge wszystkim goraco polecac ten stan :)

ja tylko w ostatnim miesiącu czułam się jak słon, bo mi bardzo przeszkadzał brzuch, ale całą ciąze nic mi nie dolegało

Gość idolkaaa
ja juz po raz trzeci jestem w ciąży i właśnie dziwię się że czuję się tak dobrze ponieważ w poprzednich ciążach to był koszmar. wymiotowałam, ciągle mnie mdliło i ogólnie zły stan.

Gość najlepiej
pierwsza ciaza - miodzio, zadnych wariacji :) za to w drugiej dostalam z nawiazka :(

U mnie pozostal tydzien do wyznaczonego terminu :) Cala ciaza cudowne samopoczucie, zero mdlosci, wymiotow, maly brzusio, maly przyrost wagi ... Ale za to w ostatnim miesiacu zaczelo sie - zgaga, puchniecie stop, rwa kulszowa, dretwienie nog - smieje sie, ze musze przeciez swoje odpokutowac. I juz moge stwierdzic, ze to cudowny stan i czuje sie w nim bardzo dobrze :)

W pierwszych miesiącach ciąży w ogóle nie czułam że jestem w ciąży :D czułam się świetnie. Niewygody przyszły dopiero pod koniec ciąży kiedy puchłam, woda zatrzymywała się w organizmie i czułam się jak wieloryb. Po porodzie zjechałam na wadze 14 kg a teraz 13 dni po jest 17kg mniej :) co prawda jeszcze trochę ich zostało, ale już jest dobrze.

Pierwsza ciąża- zero mdłości i wymiotów. Puchnięcie dopiero w 9 miesiącu. Druga ciąża- znów zero mdłości i wymiotów. Co dalej, zobaczymy. To dopiero 10 tydzień...

Gość madziałka
dziewczyny bezobjawowe...:)a czy piersi też nie dawały się wam we znaki??żadnego bólu lub choćby drażniących brodawek??

w pierwszej ciąży haftowałam do 5 m-ca w drugiej nawet mnie ani razu nie zemdliło

Gość aga c
hej ja nie mialam mdlosci, ani boli tylko piersi troszke bolaly:(