Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość wyzwolona_pogodna_anka
spotkasz go - rozwali Ci samochód, opierdzieli i odjedzie swoim chcę aby LPR wygrało wybory :classic_cool:

Gość polokolo
LPR wygra , a Polska staie sie krajem mlekiem i miodem plynacym. Chce miec dlugie wlosy.

Gość neurosa1
kończy się sraczka - dostajesz przewlekłe zatwardzenie :) chcę się obronić do końca tego roku :o

Gość Okazuje sie ze wypowiadasz
to życzenie w złej godzinie i natychmiast stajesz sie zupelnie łysa. Chce w koncu stracic dziewictwo

Gość polokolo
Nie obronisz sie, Twoje prace zje chomik zanim oddasz promotorowi i recenzentowi. Skasuje sie wersja w Wordzie. Praca zniknie!!

Gość polokolo
Strcisz dziewictwo i zgbije ci cale podbrzusze! Chce miec orgazm!

Gość prawdaCiewyzwoli
stracisz dziewictwo a tu znowu warunkiem dobrego zamazpojscia jest cnota :P chce przestac bac sie latac samolotem

Gość kalifonia
nie przestaniesz bo w nim zginiesz

Gość polokolo
dobre!:P

Gość neurosa1
Twoje długie włosy wkręcają się w koła roweru przejeżdżającego rowerzysty, po czym wciąga Cię on pod TIR-a, giniesz na miejscu Tracisz dziewictwo i jednocześnie zxachodzisz w niechcianą ciążę, facet nie przyznaje się do dziecka, jesteś ciężarna i porzucona Piszesz wspaniałą, mądrą, inteligentną książkę, lecz okazuje się, że nikt jej nie kupuje,bo wszyscy wolą "Samotność w sieci" i "Ja wam pokażę". Przeżywasz orgazm, uzależniasz się od seksu i postanawiasz podjąć pracę w niemieckim burdelu Chcę mieć bardzo wysokie IQ

Gość prawdaCiewyzwoli
polokolo--> nie dobre tylko przewidywalne :P to byla prowokacja chcesz iec wysokie IQ? IQ rosnie cycki maleja ;)

Gość polokolo
Masz bardzo wysokie IQ, zupełnie takie jak Doda. Masz najwyzsze IQ na swiecie i zostajesz sprzedana przez rodzine do muzeum osobliwosci jako eksponat. Zycie spedzasz w gablocie w pozycji stojacej. Mozesz wychodzic z niej tylko do toalety. Slepniesz od fleszy aparatow japonskich turystow.

Gość masz najwyzsze IQ
stajesz sie sławna i wtedy naukowcy odkrywają ze IQ nie zalezy od poziomu inteligencji tylko od czestotliwosci masturbacji chce isc do zakonu

Gość neurosa1
dobre :D Idziesz do zakonu a tam okazuje się, że wszystkie współsiostry są lesbijkami chcę się podobać wszystkim mężczyznom

Gość podobasz sie WSZYSTKIM facetom
wiec podchodzą do ciebie na przystanku wsystkie żule i pijaki i bezdomni, łapią cie za tyłek i cycki, szepczą czułe słówka powalając przy tym swym oddechem... chce wystapic w TV

Gość Kajetan Odbycior
występujesz i to nawet w "Wiadomościach" - CBA wyprowadza Cię z domu chcę zjeść nogę od kurczaka z rożna, now!

Gość neurosa1
występujesz w programie na żywo, podczas nagrania puszczasz głośnego bąka... jesz nogę z kurczaka, okazuje się, że zarażasz się mutacją ptasiej grypy, kolejne pół roku spędzasz w szpitalu chcę mieć rentgen w oczach

Gość nie no przecież to żart
masz rentgen w oczach ale jednoczesnie niestety zminiejszyl ci sie mozg do rozmiaru orzeszka :o chcę wyjechac do niemiec.

Gość neurosa1
wyjeżdżasz do Niemiec i tam okazuje się, że zamiast świetnej pracy, którą miałaś dostać trafiasz do burdelu. Twoimi klientami są grubi, starzy, wąsaci Niemcy w bawarskich strojach. chcę zostać prezesem NBP

nie zostaniesz prezesem bo twoja najlepsza przyjaciółka zrobi ci zdjęcie jak obmacujesz sie z szefem na rozmowie wstępnej i podłoży ci świnie- chiałabym żeby mój facet sprzątał po sobie

Gość neurosa1
Twój facet zaczyna sprzątać po sobie, potem również po Tobie, wyrzuca ważne dokumenty, tracisz pracę, zostajecie kloszardami :p chcę się obmacywać z szefem na rozmowie wstępnej :)

Gość nie no przecież to żart
No wiec zaczynasz sie z nim obmacywac, wkladasz mu reke w majtki,a tam okazuje sie ze on ma mikropenisa :) chcialabym zaliczyć sesję jak najszybciej :o

idziesz na zaliczenie ale nagle z nerwów wymiotujesz na profesora on ci karze iść do domu ty idziesz do lekarza i okazuje sie że wyrzygałaś kawałęk mózgu więc nic nie pamiętasz i masz teraz mózg 5-cio letniego diecka. Chciałabym wyjechać do Monako

Gość neurosa1
jedziesz do Monako, idziesz do ekskluzywnej restauracji, przypadkiem potykasz się i wylewasz gorącą zupę na klejnoty rodzinne pana siedzącego przy stoliku obok. Okazuje się, że jest on z rodziny królewskiej. Zostajesz oskarżona o zamach stanu, odpowiadasz przed sądem, skazują Cię na 20 lat więzienia. chcę żyć wiecznie

wypijasz eliksir długowieczności jednak okazuje się że wróżka pomyliła się i wypiłaś eliksir na wzrosk kurzajek na genitaliachch chce wyjść za mąż za faceta moich marzeń

Gość fgdd
żyjesz wiecznie ale niestety proces starzenie sie organizmu nie zatrzymal sie, starzejesz sie wiec w normalnym tempie. mijają setki lat a twoje cialo sie z kazdym rokiem rozklada za zycia i wygladasz coraz okropniej. przerazą cie to bardzo, ze tak ebdzie juz do konca, na wieki wiekow... bedziesz sobie zyla ale co z tego jak twoje cialo bedzie sie rozpadac coraz bardziej... az w koncu zostaną z ciebie tylko strzepy, ktore zostaną zjedzone przez hieny. ale te twoje strzepy wciaz beda zyly i ty sama bedzies zyla w meczrniach do konca swiata. chcialabym wyjść za mąż jak najszybciej :)

Gość fgdd
buehehehehe dobre :D

idziesz do ołtarza ubrana w piąkną suknie nagle do twojego narzyczonego podbiega jakiś facet i rzuca mu sie na szyje- twój narzyczony mówi na cały kościół przepraszam cie ale jestem gejem i ucieka ci sprzed ołtarza ty mdlejesz i rozwalasz sobie noc o rzesło okazuje sie że trzeba go ampuyować i teraz jesteś bez nosa i nikt cie nie chce. Chciałabym skończyć dzić prace o 15

Gość neurosa1
Żenisz się z facetem swoich marzeń, jest idealny, tak jak sobie to wyobrażałaś. Któregoś dnia dowiadujesz się przypadkiem, że Twoi rodzice zapłacili mu 500 tysięcy za to, żeby się z Tobą ożenił i że on nigdy nic do Ciebie nie czuł. Wychodzisz za mąż za przypadkowo poznanego gościa po godzinie znajomości. Podczas nocy poślubnej okazuje się, że to kobieta po zmianie płci, posiadająca wszystkie możliwe choroby weneryczne. chcę mieć własną wyspę

trafiasz na wyspę na której mieszkaja dzikie plemiona z wielkimi brudnymi penisami które nigdy nie widziały kobiety chce w końcu wyjechać do Stanów