Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

no i grasz z tym maćkiem, niestety, on okazuje się lepszy, więc postanawiasz się odegrać...gracie, gracie, gracie, myślisz "co jest?" on ciągle wygrywa....przegrałeś z maćkiem... chcę piwo. TERAZ!

BĄĄĄĄ!!! butelka zimnego, pysznego piwka spada z dużą prędkością prosto na Twoją głowę, powodując wstrząs mózgu i utratę przytomności. mam nadzieję, że obok jest ktoś, kto zadzwoni po pogotowie :) chciałabym mieć świnkę morską :)

jesteś w chinach na olimpiadzie,akurat otylia przegrała w pływaniu, na pocieszenie kupujesz sobie na targu świnkę morską, śliczna jest, ma takie milutkie futerko...ale co to? nagle zaczyna padać deszcz i świnka staje się gremlinem, każda kropla deszczu sprawia, ze powstaje nowy gremlin, i kolejny, i następny i jeszcze.... świat opanowują gremliny, które po kontakcie z jedzeniem stają się straszne.....znacie film o gremlinach?:D

podchodzi do Ciebie dres i wali kijem po glowie, masz teraz nawet 2 tysiace gwiazd :D chcialabym kupic dom

Gość o ja nie mog.ę
kupisz dom ale okaże się on nawiedzoną chałupą bez dachu okien i drzwi :P

kupujesz dom, śliczny dwupiętrowy, albo czteropiętrowy, taki jak ma paf dedi:) cieszysz się bo piękny on jest...ale cóż to? pierwszy dzień miesiąca przychodzi, w tu nagle zjawia się u ciebie ogrodnik, i chce wypłatę, sprzątaczka, chce wypłatę, kucharz chce wypłatę, opiekunka zwierząt też chce.....to był dom brusa łilisa...

Gość Co_robic_
kupujesz dom, ale okazuje się, że ja już w nim mieszkam - więc po prostu się sfrajerzyłaś, bo kupiłaś dom dla mnie :D a ja chcę mieć zawsze mea orgazm!

podchodzi do Ciebie Co_robic i wysypuje Ci kilogram cukru na glowe masz zawsze mega orgazm, cieszysz sie jak dziecko, ale sie okazuje, ze to sie zdarza tylko jak spisz chce jacht

Gość MarionnoiraM
ale nie masz bo twoj uklad nerwowy został uszkodzony podczas wypadku chce nie mieć pięknych marzen i szczesliwego życia

ale masz pecha, bo dostajesz zlota rybke i masz wszystko to, czego nie chcialas chce miec tygrysa na balkonie

Gość po prawdzie....
MarionnoiraM- i niech Ci się spełni 👄

Gość o ja nie mog.ę
i masz tygrysa nawet bengalskiego tylko że to zwykła maskotka A ja chcę skrzynkę dobrze zmrożonej wódki :D

popadasz w obłę ale nagle okazuje się, że wszyscy są szaleni i znowu jesteś przeciętny. chcę nigdy więcej nie słyszeć, że palenie szkodzi zdrowiu

ladujesz w lozku z super facetem i nagle okazuje sie ze nie ma kutasa miedzy nogami... jeszcze nie zrobil sobie operacji;) chce sie wyprowadziac do innego miasta

Gość o ja nie mog.ę
masz nowe buty zakonserwowane w formalinie i nie możesz ich nałożyć chcę mieć złotą rybkę która spełni nieskończoną liczbę życzeń

na urodziny dostajesz złotą rybkę. Spełnia wszystkie Twoje życzenia. nawet te najbardziej niemożlwe. W końcu wyczerpujesz do cna swoją listę życzeń i zabijasz się z rozpaczy, otoczony/a wszystkim, o czym marzyła/eś. Chcę dostawać pensję za siedzenie na urlopie.

Gość Co_robic_
Siedzisz na urlopie - w pierdlu - i dostajesz za to pensję, ale co Ci po niej w więzieniu :P chcę polecieć w kosmos