Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z

czy tak łatwo zachodzi się w ciążę?

Polecane posty

kasiula626 - tatonka podzieliła się z nami radosną nowiną kilka postów wyżej :-)

według trzech testów jestem i jestem bardzo szczęśliwa! Oczywiście po niedzieli lece do mojej gin po potwierdzenie.

Dokladnie miałam takie pobolewania jak przed okresem, tylko te bóle jajników mnie niepokoiły bo nigdy takich nie miałam. Moj mąż właśnie się dowiedział i też jest w cieżkim szoku ale bardzo sie cieszy. chce żebysmy jeszcze dzisiaj pojechali do ginekologa ale kto mnie przyjmie w sobote. Komórka mojej gin nie odpowiada.

Gość S_25
mam dziś 30 dzień cyklu .... test wyszedł negatywnie, ale jak narazie okresu nie widać, więcej nic nie czuję ... a zwykle tak jest .... ciekawe ...

Gość do S
odstawiłas tabletki, organizm szaleje. Nie wkręcaj sobie ciąży, po prostu daj sobie luz - powinno się nawet ze 3 m-ce odczekać po tabletkach zanim się zajdzie.

Gość S_25
Wiem .... prawdopodobnie tak właśnie się dzieje i w tym cyklu mniej się nakręciłam ale niestety jeśli teraz okaże się że nie jestem w ciązy a tak jest najprawdopodobniej to niestety bedę musiała przerwać staranka, bo trochę sytuacja mi się odmieniła i przez 2-3 m-ce raczej lepiej abym nie zachodziła, trochę szkoda ale tak bedzie lepiej.

tatonkia mnie tez jajniki pierwszy raz tak kuja itp. moze jestem .. ale test wyszedl negatywnie moze sie pomylil .. zobaczymy czy dostane ..

12 dnia cyklu (28dni mam) mialam stosunek.bola mnie sutki.i tylko.nie moge sie dotknąc.to jakas nowosc.nigdy tak nie mialam.czy moge byc w ciazy?okres jutro

Mnie piersi nie bolą i w ogóle nie mam żadnych objawów oprócz kłucia w jajnikach i w dole brzucha. Myśle że każy ma inne objawy i nie można się niczym sugerować.

e tam a juz myslalam.boze jakie to wszystko trudne.czytam te wasze objawy i wogole mam pomieszanie.boli to przed okresem i boli jak sie jest w ciazy

Ja zrobiłam dzisiaj test i oczywiście jak zwykle - negatywny :-(

hej dziewczyny jeszcze sie z wami nie podzielilam wiadomoscia bylam u gin i te bole jajnikow to nie byly od torbielow bo nie mam ich .. powiedzila ze nie moze stwierdzic jeszcze ciazy ze dopiero po 10 mam przyjsc wtedy mi powie miesiaczki jeszcze nie mam .. moje piersi robia sie duze i moje sutki tak mnie bola ze nie mozna ich dotknac wogole jestem taka delikatka ze szok . boje sie ze dostane ta miesiaczke i okaze sie ze nie bede .. bo dzis w sluzie byla mala plamka krwi .. i boje sie ze to jest oznaka miesiaczki . :( wszytscy mi mowia ze jestem w ciazy a o niczym nie wiedza .. az mi sie dlupio robi //

hej dziewczyny jeszcze sie z wami nie podzielilam wiadomoscia bylam u gin i te bole jajnikow to nie byly od torbielow bo nie mam ich .. powiedzila ze nie moze stwierdzic jeszcze ciazy ze dopiero po 10 mam przyjsc wtedy mi powie miesiaczki jeszcze nie mam .. moje piersi robia sie duze i moje sutki tak mnie bola ze nie mozna ich dotknac wogole jestem taka delikatka ze szok . boje sie ze dostane ta miesiaczke i okaze sie ze nie bede .. bo dzis w sluzie byla mala plamka krwi .. i boje sie ze to jest oznaka miesiaczki . :( wszytscy mi mowia ze jestem w ciazy a o niczym nie wiedza .. az mi sie glupio robi //

hej dziewczyny jeszcze sie z wami nie podzielilam wiadomoscia bylam u gin i te bole jajnikow to nie byly od torbielow bo nie mam ich .. powiedzila ze nie moze stwierdzic jeszcze ciazy ze dopiero po 10 mam przyjsc wtedy mi powie miesiaczki jeszcze nie mam .. moje piersi robia sie duze i moje sutki tak mnie bola ze nie mozna ich dotknac wogole jestem taka delikatka ze szok . boje sie ze dostane ta miesiaczke i okaze sie ze nie bede .. bo dzis w sluzie byla mala plamka krwi .. i boje sie ze to jest oznaka miesiaczki . :( wszytscy mi mowia ze jestem w ciazy a o niczym nie wiedza .. az mi sie dlupio robi //

Gość do kasiula
a mierzylas temp rano przed wstaniem z lozka?

Gość do kasiula
jezeli masz podwyzszona np 37,0 lub wyzej jeszcze przed wstaniem z lozka mierzona najlepiej w pochwie to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes,tymbardziej ze jestes po terminie miesiaczki. Ja tez sie staram o dzidzie,tez mi sie spoznia 7 dni,ale tempka dzien po terminie spodziewanej miesiaczki spadla do 36,6,wczesniej byla 37,2.,wiec u mnie chyba nic z tego.

Witajcie . Dołączam się do Was- a zwłaszcza do tych które są w cyklu starań.

Kasiula626 a robiłaś drugi test? Bo ja mam dzisiaj 28 dzień cyklu i wyszedł m negatywny, ale okresu nie dostałam, a temperatura mi nie spadła, więc już sama nie wiem... Jak nie dostanę do poniedziałku to zrobię drugi test.

Już tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie upragnione kreseczki na teście... Jak jest jedna kreska to jest takie straszne rozczarowanie... :-(

Już tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie upragnione kreseczki na teście... Jak jest jedna kreska to jest takie straszne rozczarowanie... :-(