Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudeee1977

Jak bedziecie miały siwe włosy to co zrobicie? Będziecie farbować czy nie?

Polecane posty

Gość nie wiem czyje to
nie

Gość ona stracona
tak:)

Gość trupi makijaż
będę rwać włosy z głowy

Gość tak ale na jasny blond
mimo ze naturalne mam ciemne jak osiwieje bede sie tlenic, blond zlagodzi zaostrzone na "starosc" rysy twarzy

onegdaj twierdziłam,że nie:o ale teraz chyba muszę to zweryfikować😭 bo już bym mogła wyrywać codziennie ( a nawet nie mam jeszcze trzydziestki😭 ) no i zgadzam się z gałązką- siwizna postarza i to bardzo:o

ee ja farbuje na stalowy blond - jakby się uparł można stwierdzić, że siwawy - ale to jedyny ratunek dla mojej buzi, która lubi przyjmować koloryt conajmniej przaśny :) i taki lodowaty kolor świetnie gasi te brzoskwiniowo- radosne cery ... także niewiele się zmieni :P

Gość 50 zł
zdecydowanie bede farbowac. Teraz mam 24lata i juz kilka siwych wyrwałam, mam nadzieje, że to tylko tak...pare osiwiało, i nie zacznie sie jeszcze cały proces:(

będę farbować :) mam 24 lata i już mam troszkę siwych włosów :( to u mnie rodzinne, ale i tak farbuję więc tego nie widać jak już całkiem osiwieję,będę farbować na 100% ale wtedy to chyba na blond,jakoś tak bardziej naturalnie to będzie wyglądać niż jak u większości siwych babek ufarbowanych na mahoń czy bordo