Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***wiktoria***

Moja skora traci jedrnosc! Jestem ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość ***wiktoria***

Dziewczyny. Mam dopiero 25 lat i coraz mniej jedrna skore. Mimo,ze dbam o siebie to mam juz widoczny cellulit na udach. Powoli pojawia sie na lydkach i tekach..JESTEM ZAŁAMANA! Kremy ujedrniajace nie dzialaja! Prosze poradzcie co robic, bo jak dalej tak bedzie to nie bede mogla spojrzec w lustro za jakis czas..:'-(

Gość jbp
normalne w tym wieku, niestety starzejesz się. Albo będziesz ćwiczyć albo będzie coraz gorzej. Kremy moga byc ale tylko jako uzupełnienie ćwiczeń, same nic nie daja.

Gość burok
cudujesz faktem jest, że kazdy sie starzeje i na dłuższą mete nic z tym nie zrobisz możesz jedynie próbowac spowolnic ten proces - ćwiczyc, pic dużo wody, mało alkoholu, odżywiać się prawidłowo, nie za dużo , nie za mało i wartościowe rzeczy, oszczędnie ze słońcem i solarką, no i masować skórę po kapieli i ciesz się młodoscią, nie ma co histeryzowac

Musisz przytyć! odkad przytyłam , to oznaki ewidentnego zwiotczenia sa mniejsze. pozdrawiam, tylko nie wpakuj sie w totalna miażdzyce :::::::::::::P

Opychaj sie paczkami i innymi pysznościami, nie zapominajac o warzywkach i owocach, nie ma nic gorszego niz torturowanie sie dieta. :( :P

Wbrew pozorom, w tych pysznosciach sa mikro i makro elementy, który tak zawistnie zwalcza świat nauki.:(, a ja tam słucham organizmu i wpylam duuuuzo tego - co pysznego.:)))))

Gość jbp
co ty bredzisz- im więcej sadła tym gorszy efekt. Natury nie oszukasz, ale możesz spowolnic ten proces. Pociesz się z niektóre dwudziestolatki maja juz cellulit

Moja tesciowa ma 50tke i siwtne cialo..bez cellulitu..a tu taka synowa :) Choc z z twarzy bije ja na glowe :P dziewczyny..a moze znacie jakies tabletki, ktore zazywane reguralnie poprawia kondycje mojego ciala? hmmm?

U mnie w rodzinie wszystkie kobiety maja super cialo. Nawet babcia nie ma cellulitu :) Tylko ja i moja siostra(blizniaczka) :) a co cwicze?? cwicze tak dla siebie..w domu :) tzn brzuszki, nozyce, sklony, wymachy..:)to zbyt malo??

no chyba tak.. wy najmłodsze jesteście (z kobiet) w rodzinie? to może być kwestia diety w takim razie :) ja ćwiczę ćwiczenia abs (są na youtube filimiki chyba) i moim zdaniem sa fajne - 8 min każda partia ciała (brzuch, nogi, pupa) a w zasadzie wszystkie mięsnie pracują w tych ćwiczeniach chodzi o to, aby ćwiczyć codziennie. ja nie ćwiczę bo nie zawsze mam czas, ale też nie ćwiczę po coś, bo nie mam problemów z jędrnością czy cellulitem, tak tylko lubię ćwiczyć a może spróbuj basen. to jest rewelacja na odzyskanie jędrności

Gość ala pękala
ja już w wieku 16 lat miałam cellulit, rozstępy, naczynka i zero biustu ;/ Teraz mam 18 lat. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale czasem odnosze wrażenie że lepsze ciało mają niektóre 40latki. A nie jestem gruba.

częsciowo to geny odpowiadają za nasze ciała - i tego nie przeskoczymy. ale same też możemy nad nim proacować. odpowiednią dietą, ćwiczeniami, masażami..

Gość ala pękala
hehehe ćwiczć to ja ćwicze... kiedyś tańce, teraz fitnes, callanetic. Abs też stosowałam ale tylko na brzuch. Możesz po dać linki na inne partie ciała, bo nigdy nie mogłam znaleźć??? :)

Moja propozycja : wcinac wszystko to, co dyktuje nasz orzanizm, czyli pysznie i zdrowo, nie torturowac sie dietami, nie rozmyślać o diatach ani o tym co może nam dzisiaj lub jutro zaszkodzic w utzrymaniu figury ala - wieszak .;)

Gość kama75
wiktoria ja np milam cellulit od brania tabletek antykoncepcyjnych, jak tylko je bralam po 2, 3 miesiacach dostawalam cellulit na nogach i nawet rekach, a jak odstawialam to skolei po paru miesiacach sladu po cellulicie nie bylo.. poza tym jak Cie stac to polecam zabiegi Focus, a jak nie to ponoc dobre sa (chodz tez drogie) te tabletki ujedrniajace skore tylko nie moge sobie ich nazwy przypomniec..w zielonym opakowaniu, elleeve czy cos takiego..ja mam dosc ladne cialo, skolei buzia szybko zaczela mi wiotczec, musialam wczesniej niz wszyscy zalecaja zaczac stosowac dobre przeciwzmarszczkowe kremy, takie jak np zawierajace human growth factor..mnie to nawet pomaga.,zwlaszcza, ze lubie alkohol, czesto tez nie przesypiam nocy a to jak wiadomo odbiaja sie na twarzy najszybciej..pozdarawiam

Gość kama75
te tabl sprawdzilam w wyszukiwarce to Inneov..

Przy spadku jędrności ciała dobrze jest ćwiczyć regularnie i zmienić dietę. Dobrze wpływa na elastyczność skóry aqua aerobic. Poza tym teraz jest coraz więcej jest różnych zabiegów, które pomagają w uzyskaniu jędrnej skóry. Myślę, że konsultacja u odpowiedniego specjalisty będzie pomocna. :)

Gość zuber_z_lasu
idz do dobrej kosmetyczki albo masazysty czyli do dobrego salonu typu Denique

Gość 5gy54y4hy742h
rozwalają mnie dziewczyny ktore pisza - o boze, juz 20latki maja cellulit... Czy wy nie chodzicie na plaze? nie widzialam ani razu dziewczyny ktora mialaby wiecej niz jakies 13 lat i nie mialaby nierownosci na skorze ud/pupie!! Wy, ktore twierdzicie ze nie macie cellulitu - nie widzialyscie zapewne siebie z tylu,w lustrze i stojac zdarza sie ze go nie widac,ale kiedy dziewczyna/kobieta idzie - praktycznie kazda ma cellulit.

Gość witamina C jest ważna
witamina dba o kolagen więc jej brak powoduje wiotczenie skóry dużo warzyw i owoców i unikanie słodyczy, cukier uszkadza białko a wiec także włókna kolagenowe