Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shpirti

a co z rocznikiem 83 ktos planuje dzidzie? jak z wami??

Polecane posty

Pinia a dlaczego miałabym być niemiła ? przecież to sprawa indywidualna każdej kobiety kiedy chce mieć dziecko, kiedy czuje sie gotowa, albo że woli karierę niż dziecko i mi nic do tego ja dbam o siebie a decyzje życiowe pozostałych ludzi ani mnie ziębią ani grzeją :P i Chince oraz Danucie radziłabym w sumie to samo 🖐️

---> Teoria hmmmm za wczesnie ta ocena przykro mi:( a pomylic sie kazdy moze nikt nie jest nieomylny (a tak nawiasem mowiac widzialam ten blad ale juz wyslalam wypowiedz wiec trudno) nie mowie ze nie maja tutaj przychodzic rozne osoby bo na tym to polega ale ciagle negowanie osob ktore w tym wieku chce miec dzieci to troche przesada wiec jezeli te osoby chca pogadac sobie na forum o tym jak to beznadziejne my jestesmy bo chcemy mies dzieci niech same zaloza swoje FORUM I TAK BREDZA!!!!! zaluje ze wysnulam taka opinie na twoj temat bo wydawalo mi sie po wczesniejszej wypowiedzi ze jednak jests spoko skoro nie chcesz miec dzieci a nie ganisz innych ale to byl blad !!!!

Gość Chinka Czikuczikulinka
Mnie też nie interesuje jak one układają sobie życie, chcą mieć dzieci to maja, ja im tego nie zabronię. Ja żyję wg własnych priorytetów. I chodzi mi tylko o jedno, jak napisałam pierwszego posta że nie mam dzieci i nie widzą potrzeby ich posiadania dowiedziałam się że jestem niedojrzała i nie nadają się na matkę ani do powarznego związku. Chce tylko, żeby zrozumiały że nie każda kobieta jest stworzona do posiadania dzieci i nie jest to kwestia niedojrzałośc a może wręcz przeciwnie. I to nie ja lecę na skarge że jestem obrażana chociaż byłam niejednokrotnie

Jezu Pinia ale Ty przewrażliwiona jakas jesteś :O gdzie ja kogo ganię ? napisałam Ci tylko zebyś za dużo nie oczekiwała po publicznym forum na które może wejść każdy i napisac co tylko mu sie podoba nawet jakby miał tym samym obrazić inne uczucia bo jak wiadomo ludzie sa różni i jedni pisza co im ślina na język przyniesie a inni sie potrafia powstrzymać ale gdzie ja Ci dojechałam tą wypowiedzia to sorry ale nie mam pojęcia :O a błędy ort czesto wytykam bo mnie rażą w oczy i nie moge pozostać obojętna :P i jeszcze na koniec : nie pisze tego po to, żeby sie wybielić bo to czy nie lubisz czy nie lubisz zwisa mi i powiewa jak letnia sukienka między nogami tym bardziej ze nie znam Cie wogole i nie zależy mi na Twojej sympatii aleeeee czasami sie chwilke zastanów bo jesteś strasznie rozchwiana emocjonalnie jak 4 letnie dziecko :O najpierw Ci sie podoba moja postawa a za chwilkę już nie bo Ci błąd ortograficzny wytknełam :O no prosze Cie ....

--->Teoria oczywiscie ze nie musimy sie lubic ale nie musimy sie tez obrazac!!! nie jestem rozchwiana emocjonalnie bo jak mowia: tylko krowa nie zmienia zdania!!! napisalam ze podoba mi sie twoja postawa bo nie krytykowalas nas w swojej wczesniejszej wypowiedzi po czym w nastepnej napisalas ze jak nie chce zeby ktos wchodzil na forum to zebym zalozyla swoj to nikt tam nie wejdzie nie chodzilo mi o BLAD!!!!! ale to nie jest wazne ja sie nie obrazam bo nie naleze do takich osob! i to ja Ciebie prosze zebys sie chwilke zastanowila bo znowu musialas napisac cos niemilego skierowanego do mojej osoby ja ciebie tez nie znam ale nie pisze nic niemilego na twoj temat! a jezeli mowisz ze to jest forum i kazdy moze wejsc to z reguly wchodzi sie na takie fora ktore cie interesuja a nie na takie na ktore sie wchodzi tylko po to zeby kogos krytykowac! ja nie wchodze na fora o tematach ktore mnie nie interesuja bo napewno poruszane sa tam temay z ktorymi byc moze bym sie nie zgodzila wiec po co psuc komus zabawe i przyjemnosc z rozmowy?? Ale skonczmy juz ta gadke bo to do niczego nie prowadzi!!!

Gość Japonka oszolomka
pinia, ty to jestes niezrownowazona, teoria w zaden sposob na ciebie nie wjechala, a ty sie oburzasz!!!!!! Kolejny dowod na to, ze nie dojrzalas do bycia matka:O A teraz prosze, zjedz mnie na calego, hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!

Gość Japonka oszolomka
i nie dziw sie, ze ci bledy ortograficzne wytykaja, ja tez to robie, bo mnie wkurwia, jak ktos robi tak razace bledy

Pinia aha już rozumiem wszystko :O zmieniłaś zdanie na temat mojej osoby bo śmiałam wyjaśnić czym kierują sie ludzie na kafeterii i że Twoje pojmowanie tego forum jest błędne tak ? :O :O a z blogiem Ci po dobroci poradziłam bo tutaj tylko nerwy tracisz a użytkowników kafeterii nie zmienisz i wiadomo nie od dzisiaj że tutaj 80 % patrzy na to komu i jak dojechać znajdź takie forum gdzie każdy jest dla każdego miły = proste i logiczne ale z jednym sie muszę zgodzić - nie mamy o czym ze sobą rozmawiać bo Ty wogóle nie czytasz tego co sie do Ciebie pisze i od razu zarzucasz że każdy tu wszedł zeby Cię atakować i Tobie dojechać a ja nie mam zamiaru moich postów przekładać na taki język zebyś wyłapała sens moich wypowiedzi 🖐️

🖐️ Jestem tu pierwszy raz i sie zastanawialam, czy w ogole sie przylaczyc, czytajac niektore komentarze:) No ale postanowilam co nieco napisac:) Ja rowniez z rocznika 83:) I fakt faktem, coraz czesciej zaczynam myslec o powiekszeniu mojej 2osobowej rodziny:D Na razie jeszcze nic z mezem nie \"dzialamy\", ale powoli zaczynamy dyskusje co i kiedy, wiec chetnie bede zagladac do Was kobietki🌻 Pozdrawiam, 😘

---> O ja MYSZKA dopiero teraz zobaczylam na twoj suwaczek slubny i wiesz ze dokladnie w tym samym dniu wyszlysmy za maz:) ja tez 9 czerwca tego roku ja o godzinie 18.00 a ty?? pozdrowionka

Gość patysiowa83
My z mężem planujemy dzidzię. Pierwsze staranka zakończone porażką :( Może w tym cyklu się uda

Witam Kobietki, Czytam ten topik od poczatku jego istnienia i zastanawiam sie czy do niego dolaczyc ... Zastanawia mnie fakt,poniewaz jest tu duzo JADOWITYCH osob !!! Normalnie nie rozumiem co macie przeciw,wkoncu posiadanie dziecka to kazdego indywidualna sprawa,wiec wydaje mi sie,ze tak zlosliwe komentarze sa nie na miejscu. Jesli chodzi o mnie rowniez jestem z rocznika ´`83 i planuje choc moje planowanie przeplata sie ze strachem ... Pozdrawiam

strach jest normalny ja też sie bałam jak nie wiem że nie poradzimy sobie itd nie chodzi o finanse ale o organizacjie i kolki ale wszytko idzie na razie ok

Gość niesamowite historie
no myszka nie krępuj się pochwal się jak tam finanse i super restauracje

Gość Octavio
I came here to work intagra tablets pills 50 mg The discrepancy, however, prompted Mabus to recommend changes in the process to Defense Secretary Chuck Hagel. Hagel has ordered two sweeping reviews of military security and employee screening programs, and Mabus' recommendation will be considered as part of those studies.

Gość Philip
Yes, I play the guitar shayari for suhagraat He wrote the beautiful music for all of the great movies that I grew up with and I often use his songs to help me find different characters. He can make an audience move through a story. I will listen to him until my very last day.

Gość Franklyn
I can't get a signal squeezed dapoxetine fda 2011 hen disguised Users of Apple’s iPhone and iPad have long accounted for a disproportionate part of global web usage, because the devices are widely acknowledged as the first to make web browsing easy on mobile.

Gość Harley
Some First Class stamps http://www.cresthillsuites.com/corporate-info/ buy amoxicillin uk online Should Shuanghui complete the transaction, Smithfield would be de-listed from the New York Stock Exchange. The people familiar with the matter said the combined Smithfield-Shuanghui operation is being valued at around $20 billion, meaning an IPO of around 20 percent of the group would be worth around $4 billion.

Gość Fletcher
How would you like the money? purchase generic zoloft Investigations into alleged irregularities at Kazakh-focusedENRC, listed in London in 2007, and Indonesia-orientated Bumi,listed in 2011, have put a spotlight on these issues. Both werehit by shareholder battles that have battered their shares,raising questions about how they came to market.

Gość Steep777
Where are you calling from? can you get doxycycline over the counter uk Glover, who has lost 54 pounds to date, runs several apps in tandem. He does this for backup as well as accuracy purposes, should his most reliable, newest device - the Garmin 310XT ($250) he got as a surprise Christmas present from his wife last year - unexpectedly fail him or die.

Gość Ramon
I need to charge up my phone http://www.interpretaciondelpatrimonio.com/flagyl string spots thuoc flagyl 250mg operation So imagine how Tortorella will feel Thursday night, coaching the Canucks against the Rangers in VancouverâÂÂs preseason finale. No, he wonâÂÂt exactly be telling the truth if he calls it âÂÂjust another preseason game.âÂÂ

Gość Lemuel
How much notice do you have to give? order misoprostol cytotec online Asked whether current medical treatments are worth the costs because they help people live longer and better quality lives, 54% agreed and 41% disagreed on grounds that modern medical advances "often create as many problems as they solve."

Gość Franklyn
How many would you like? cytotec on line Princeton University professor Alan Blinder, a formerFederal Reserve vice-chairman, said balance sheet policies suchas QE might be needed permanently if average inflation stays lowand interest rates hit the zero lower bound (ZLB) more often.