Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Szukam męża...

Polecane posty

moze jutro sie pojawi chyba ide spac jutro tu bede napewno milutkich snow a zamykame niech o nas zapomni bo i tak nas nie zdobedzie :) pa pa pa

Panterka jestes moze on-line?? Ja czekam na gosci...obiad sie prawie ugotował;)...mam nadzieje ze bedzie to jadalne bo kiepska ze mnie kuchara;) trzym sie

Gość tomek__25
Masz, musisz, powinienes, nie mozesz... A moze kup sobie pieska?:)

Pieska juz mam..kotka tez...:) Tomek_25 potraktuj to troszke z przymruzeniem oka... a cały topik \"pół żartem, pół serio\" :)

goście nie przyszli może i dobrze bo jakoś mała miałam ochote na alkohol a poźniej głośne towarzystwo ale rosołek wyszedł pyszniutki, mniam a Ty co zrobiłaś dobrego?

Mi goscie dopisali...wszytsko smakowalo:) no przynajmniej tak twierdzili...byl kurczak pieczony i smazony, z sosem pieczarkowym, dwie surowki i deser Poludnie spedzilam przy garach...wrrrr No ale raz na jakis czas mozna:)

Gość emeryt kafeteryjny
Miska 2 tauzemy kosztuje zmywaka pierniczył waciki i tipsy raz się zyje kup i zyj jak lord

Miśka kurcze takie dobre jedzonko wczoraj zrobiłaś, szkoda że nie mieszkam w poblizu, bo bym sie wprosiła :)

Wiesz z tym gotowaniem to różnie bywa...niby jak juz ugotuje to wszyscy jedzą i nie marudza , tylko, że ja nie lubie gotowac i szlak mnie trafia jak mam stac tysiąc godzin przy garach:(... Jakoś słabo nam idzie...no ale w pon ludzie wrócili do pracy i pewnie w łikent sie nadrobi;P buzka M.

jestem, nie wiem czy zauważyłaś ale skasowali nam te \"magiczne\" wpisy \"zamykame\" Pisałaś do moderatora? wejdz na \"śluby i wesela\" i tam jest topik \"sen na pogodne dni\" posłuchaj sobie, piosenka rewelacyjna.

ja już zauważyłam, gdy weszłam na \"życie erotyczne\", że mamy jakoś za mało wpisów, bo wcześniej było wiecej.Pomyślałam sobie że może wcześniej był jakiś błąd i nam źle podliczało, ale teraz okazuje się ze znikneło, to co musiałyśmy tak długo przewijać ;) fajnie

a ten topik \"sen na pogodne dni\" powinien być na początku spisu tematów to tak dla ułatwienia zebys nie musiała długo szukać

Bede jutro...dzis tylko na sekundke wpadlam... A tego topiku...\"sen...\" nie bardzo moge znalezc:( pozdrowionka

to pomarańczowe to ja tylko źle napisałam swoj nick i za szybko kliknełam \"wyślij\"

Pantherka Dzieki za piosenke...baaardzo fajna:) dzieki Moderator-jutro kolejna porcja wykasowania;)

Gość plajek
hehe :-)

wydaje mi sie ze Pan lub Pani Moderator bedzie mial/a na bieżaco prace do wykonania na tym topiku

Gość takietam
czy maz wyszedl po papierosy?