Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Szukam męża...

Polecane posty

Miła Miśka i pociągający ZAMYKAME miło że tu zaglądacie ja też dziś miałam cięzki dzień.Ale miło się robi jak widzę że Miśka tu była i słodko że ZAMYKAME o mnie pamięta... 👄 🌼 ❤️

Gość A gdyby..
1. Nie zmywam naczyń. 2. Nie ścieram kurzy. 3. Nie odkurzam. 4. Nie chodzę z kobietami na zakupy. 5. Nie wsiadam do samochodu, który prowadzi kobieta. 6. Nie kłamię. 7. Mam sporo kumpli. 8. Mam dobrą pracę. 9. Mam dużo wolnego czasu. 10. Mam spory potencjał. 11. Lubię podróże. 12. Lubię piwo. 13. Lubię kino. 14. Lubię wolność i niezależność. 15. Lubię ŻYCIE. 16. Chciałbym stabilizacji. 17. Chciałbym spełnić swoje marzenia. 18. Chciałbym mieć dzieci.

niestety przez parę dni nie bede tu zaglądała bo musze wyjechac a nie bede miala dostępu do komputera pozdrawiam Miśka-baw sie tu dobrze i ściskam milutko ZAMYKAME-obu 🌼 👄👄

jeszcze jestem, wyjeżdzam o 18tej w poniedziałek wieczorkiem zajrze jak się sprawy maja-twoje męzowskie :) czy jest ktos chętny na horyzoncie, a może chociaż jakiś flircik? powodzenia a teraz idę zrobić szybkie pakowanko i coś musze zjesc bo głód ogromny

Gość A gdyby..
Ja też jestem otwarty, ale ciężko mi zmieniać przyzwyczajenia. A moje nie bardzo pasują do Twoich.?

Gość ZAMYKAME
Pantherko wziąłbym cię tu i teraz...a ty wyjeżdżasz :O Szkoda ale masz coś ode mnie 👄 Czekam na ciebie słodka ci*peczko ❤️

Gość ZAMYKAME
Ale mam chętkę na ciebie...:D Wróć tu do mnie...szybciutko moja Pantherko ;) Obsypie cię 🌼 🌼 🌼

Gość ZAMYKAME
A ty mnie podniecasz słodka ❤️ Myśl o mnie i o naszych figlach... 👄

Gość ZAMYKAME
Miśka Pantherka nas chwilowo zostawiła...możemy pobajerzyć ;) Żonki nie szukam ale poflirtujmy 🌼 Na co masz ochotę w deszczowy wieczór? :D

Gość ZAMYKAME
Panthera złotko to pobajerzymy dziś wieczorkiem czy nie? Chętnie popluskałbym się z tobą w wannie :D

Gość ZAMYKAME
Leżymy w wannie pełnej piany...palą się świeczki i robią nastrój...delikatnie myję ci plecki...masaż na rozlużnienie... całuję cię w szyjkę...ramiona...dotykam twoich piersi...schodzę nizej...;) Twoje uda są takie pociągające...

Gość ZAMYKAME
Miśka taka kąpiel w trójeczkę jest podniecająca... A ile fantastycznych rzeczy można robić...;)