Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Szukam męża...

Polecane posty

Gość ZAMYKAME
Zdarłbym z ciebie te majteczki i odkrył...jaka jesteś dzika. Lubisz ostre czy delikatne pieszczoty ci*peczko?

wiesz to zależy od sytuacji, czasem delikatnie a czasem nie ale delikatność wskazana zwłaszcza na początku...

Czy ja dobrze widzę ,czy mnie oczy oszukują...spotulniał ZAMYKANE;P? Patherka Fajnie Cie widziec;)

Spoko...zapracowama jestem...w domu tez przy kompie mam troche zaleglosci wiec lipa:( za to jest piekna pogoda i chce sie zyc:) co w wawce? Wybieram sie chyba soon na szkolenie firmowe:(

dziś było bezchmurne niebo byłam na rozmowie w sprawie pracy i strasznie mnie dwoch takich w garniakach wyprowadzilo z rownowagi, dlatego piwo musiałam sobie otworzyc-w domku nie mam wina jutro mi przejdzie ale teraz jeszcze tym żyję

nie czaje ktory z tych ZAMYKAME jest ten dobry, bo jak sie wroce kilka stron to obaj nam przeszkadzali-ten z odstępami i ten bez

nie przejmuj sie...rozmowy kwalif. to maja do siebie ze nie bywaja miłe:( a w jakiej branzy szukasz?? no ja tez nie kumam ktory to ktory:(

Gość ZAMYKAME
Już się trochę znamy. Panterko moja chętnie rzucę cię na biurko i zaszalejemy. A może laseczki trójkącik stworzymy?

Gość to wy lesby jesteście
???????????????? bo Temat dyskusji: to Szukam męża... !!!!! :O idę sobie może potem wpadnę :P

wiesz ja bym chciała w ksiegowości ale nie mam doświadczenia,prawie 5lat pracowałam w calkiem innej branży i zwolniłam się bo miałam dość czasem myśle że nie mam szans na nic dobrego w tej naszej Polsce, eh gdzie ten ZAMYKAME może mnie rozweseli i przy okazji Ciebie, chociaż Ty pewnie masz dobry humor

księgowość to mega odpowiedzialnosc...mnostwo cyferek-wiec podziwiam-nie dla mnie::(...a gdzie teraz probujesz? poza PL tez nie jest kolorowo...moi znajomi powoli wracaja z angielskiego \"raju\'\':(

Gość ZAMYKAME
Jestem Pantherko stęskniona. Ja to chętnie bym cie rozgrzał i rozweselił . Miśka a ty jakie majteczki nosisz? A może już jesteś bez?

ja lubie cyferki dziś panowie (dwoch) na rozmowie robili mi test-musialam policzyc ile pan X pracował w danym tygodniu, czy pani Y pracowała wiecej niż pan Z......miałam wyjść. ZAMYKAME rozgrzej nas bo Miśka jest troche chora i dla niej to wskazane a dla mnie na poprawe humoru