Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Szukam męża...

Polecane posty

już wykasowali-ale wszedzie były topiki Michała, mnóstwo ja wczoraj kiepsko sie czułam-dzień wczesniej za dużo wypiłam i kac był olbrzymi ZAMYKAME nie martw sie kiedys bedzie ciag dalszy naszej kąpieli;) pozdrowionka

Dobrze,że ktoś tu jednak czuwa nad całością:) Ja mialam takze ciezki imrezowy weekend i dzis nie bardzo mi sie chcialo isc do pracy-porazka...jutro znowu...na sama mysl juz mi sie nie chce...mam chyba juz jakies przesilenie jesienne...pozdrawiam cieplo:)

Przez najbliższe dni mnie nie bedzie...bede starala sie zagladac od czasu do czasu...jak juz wroce z wyjazdu to sie odezwe pantherko pozdrowionka papapa

Gość Poszukiwany mąż
no to czmu mie jeszcze nie znalazłaś ? czekawm ze stercząca pała od dawna

witam, kurcze my to się nie możemy zgrać by znaleźć sie w tym samym czasie ...;)

podnosze... ale dziś mamy słoneczny dzień, szkoda tylko że nie wszystko tak pięknie sie układa...

Miśka-27 mam do Ciebie pytanie. W jakim wieku musi być potencjalny kandydat na Twojego męża ?

Dzikus Aras i to jak dobrze..ale wiesz warto zacząc poszukiwania... no i baardzo prosze ten temat potraktowac \"pol zartem, pol serio\" Wiek nie ma znaczenia...byle byl pelnoletni:P