Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Szukam męża...

Polecane posty

Gość frankodod
szukasz męża, tylko po co ?? skoro nie chcesz mieć dzieci... moja Ciocia ma 45 lat i mówie że ślub do nie dla niej... i ma racje... bo facet sie przynajmniej stara, bo jak nie to ona sobie znajdzie innego... a miałą juz ich kupe ( facetów znaczy się ) trzymaj sie tego droga założycielko tematu... pozdrawiam Cię serdecznie Maciej

Gość frankodod
pamiętaj że jak facet wie, że jesteś juz jego to poprostu odpuszcza i wogóle się nie stara... wiem co mówie kochanie ty moje...

Gość frankodod
wiem, że myślisz że ty będziesz tą szczęściarą któa trafi na ideal, ale nie oszukujmy sie, masz marne szanse

frankodod Zgadzam się z Tobą... juz tu kilka razy pisałam ze \"sam temat\" nalezy traktowac \"pol zartem ,pol serio\" ale bardzo dziękuję za cenne wskazówki rowniez pozdrawiam cieplo:)

Cze Pantherko Ja tez tu ostanio rzadko bywam ale fajnie ze jestes:) Co u Ciebie? mnie jakas grypa chwyta i czuje sie tak se...no ale do pracy chodze:( taki los:( milego wiecz. papapap

nooo racja...ja nawet nie wiem kiedy sie przeziebila, trzeba byc czujnym...na szczescie juz weeknd i mozna odpoczac...jak poszukiwania pracy??

w poniedziałek byłam na rozmowie-selekcji która trwała 6.godzin.Każdy z osobna musiał wychodzić na środek i przez 60sekund mowic dlaczego siebie lubi-potem przerwa, a po niej czytanie nazwisk kto ma zostac.Dalej losowanie czynności i ułożenie przemowienia zachecajacego do robienia tej czynnosci i wyjscie na środek i przedstawienie ustne tego co sie ułozyło ale z pamięcie-i znow przerwa a po niej czytanie nazwisk kto ma zostac itd...myslałam ze umre.

myslałam ze bedzie kasa minimum 4000zł netto skoro taka rekrutacja a oni dawali 1500brutto.A żeby dostać wiecej to trzeba sprzedać minimum 95 ubezpieczeń-liberty direct

no tak to teraz robia...poracha-na pewno stresujaco bylo ale taka atmosfera to normalka-zasada zostaja najsliniejsi w stadzie!! ale bylo oki z tego co zrozumialam?? trzymaj sie cieplo a ja juz uciekam...jakas ciepla herbatka i do lozka papapapa

chodzi mi o kase oczywiście :) i za dwa dni dzwonili zeby umawiac na kolejne spotkanie-czyli zwykła rozmowe rekrutacyjna...bez komentarza :o

mało powazni ludzie...no ale moze tak to teraz jest...duzo szumu ało kasy:)-wiesz moze musze zapracowac na \" gażę\" dla Maxa Kolonko ktory \"ich \" reklamuje...bo to chyba dobrze skojarzylam...

poćwicze na innych topikach a tu juz wkleje cos ładnego:) żeby Twojego-Naszego nie zaśmiecać :)