Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Kobiety!Czy krzyczycie,jeczycie, mruczycie...podczas sexu

Polecane posty

ktora z was tak ma? pytam ze zwyklej ciekawosci (babskiej :P) Kiedys myslalam, ze tak tylko na filmach. Sama u siebie to odkrylam juz na poczatku, zawsze musze wydawac jakies odglosy w lozku, nie jest to udawane tylko jest to dla mnie naturalne, inaczej nie umiem juz. Kiedys musialam byc cicho--ludzie za siana i nie moglam! :D smiac mi sie chcialo ze musze sie powstrzymywac :D

Gość amazonka od pstraga
ja tez zawsze wydeje jakies odglosy jeki itp. to jest piekne i wtedy jest jeszcze pieknie i rrroooozkoSzzzzzzzz

Wlasnie!.........niech sie wypowie jakis facet. Co wy na taka gadatliwa babe? :D :D Mi jeden pwoedzial ze go to niesamowicie podnieca, kazal mi krzyczec jak najglosniej, niestety nie umial spowodowac zebym tak glosno krzyczala :P coz... obecny partner nic nie mowil ale widze ze lubi mni eobserwowac, jak sie zachowuje, kiedys powiedzial mi wprost ze lubi na mnie patrzec, obserwowac moje reakcje. ja tez na niego lubi epatrzec, ma taka fajna mine i szelmowski usmiech ;)

Gość zajebiste jest
jak kobiety jecza stekaja i krzycza podczas sexu to nas podnieca i kreci

Gość mnie
mnie jara jak babka jeeeeeeeeeeczy i krzyczy! krzyczcie do woli!!!

Gość wolny32
ja najbardziej lubilem jak podczas minety ona targala mnie za włosy i błagała abym juz wszedł w nią swoim twardym wigotnym penisem.A ja nie i droczylem sie tak zawsze z nią kilka minut :):)

Jeden kumpel podczas luznej rozmowy ze znajomymi stwierdzil ze nie lubi tego bo kojarzy mu sie to z dziwka :o pomyslalam sobie bossssszz gdybym trafila n atakiego faceta nie moglabym byc soba!! Ktorys z was drodz panowie tak ma??

Gość wolny32
Dla mnie głosne jeczenie musi byc i BASTA !!!! :) Seks wtedy jest doskonały a mój penis nie mięknie ani przez sekundę !!! :)

teraz w sobote wieczorem to mam ochote krzyczec wuc i wic sie w ekstazie...........jak zawsze niestety w ta sobote to moge sobie pokrzyczec na sasiada ze zlosci bo sama jestem :( musial wyjechac moj Kochany :O o nieeeeeeeeee! ale wroci :P

Gość hm krzyczeć to mi się nie
zdarza przyznam. no może i niektóre babki krzyczą, ale ja nie.

Gość upupuppupupupup

Gość kokietowanie jest jak sztuka
oczywiscie ze mrusze, jecze i krzycze, ale tylko wtedy kiedy jest mi naprawde dobrze :)

Gość hmmmlll
a mnie kiedys sąsiedzi opieprzyli za naruszanie ciszy nocnej niezły obciach był:( a darlam się jak obrzynana ze skóry hehe

:D :D :D dobre! może sąsiad zazdrościł że jego żona/dziewczyna/kochanka itp tak nie krzyczy! niezłe...przygod z sąsiadem jeszcze nie miałam ale nie sądze że któryś by się zdecydował interweniować ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! ratunku!! nie wytrzymam ze śmiechu!! to najlepszy komplement dla faceta jaki możn asobi ewyorazić :P sąsiad albo sąsiadka co świadczy o piśmie) nie posiada się z zdzdrości chyba :) niesamowite i chyba autentyczne!

Gość przygoda_
Ja miałam przygodę z sąsiadami. Było to na wakacjach, wynajęty pokój w domku, było tam jeszcze kilka pokoi, jeden do którego wchodziło się wspólnym korytarzem. I mieszkała tam rodzinka jakaś. Że pogoda nie dopisywała, lało ciągle, a pokój był naprawdę przytulny z wielkim łożem to spędzaliśmy z moim ukochanym w nim dużo czasu, tak ze 3 razy dziennie mieliśmy ochotę, a ja do cichych nie należę. A na drugi dzień własciciel mówi nam że była skarga i żebyśmy byli ciszej, bo tamci sa jacyś dziwni, to stare ludzie są, tak powiedział. Przy czym sam był dziadkiem, tyle że miał żonkę ze 20 lat młodszą:)

Gość upupuppupupupup

Gość e tamfghfh
moja kobieta jest głosna - zawsze jęczy i wzdycha, piszczy a czasem pokrzykuje gdy naprawde dobrze sie sprawie. To mnie niesamowicie nakręca. I odwrotnie ona uwielbia gdy ja jęcze i głosno wzdycham. JAk się postara to ma taki koncert. A wy Panie lubicie jak facet jest głośny?