Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Kobiety!Czy krzyczycie,jeczycie, mruczycie...podczas sexu

Polecane posty

Gość bella  86
Ja w czasie seksu raczej zachowuję się jak typowa kobieta. Odglosy wydaję w zależności od intensywności uniesień. Za zwyczaj jest to przyśpieszony oddech, często postękiwania, pojękiwania.:P Jeśli seks na pieska szybki oddech i stekanie, na jeźdźca jęki. Każda pozycja wiąże się z różnymi odgłosami.:D

Gość Dorszes
Witajcie! Przepraszam, ze odkopuje temat ale przeczytalem calosc od deski do deski z nie mala zawietoscia. Chcialbym wrocic do kwestii akustycznej stosunkow seksualnych. Mianowicie w mojej obecnej relacji (ktora to sprawia,ze na prawde poznalem czym jest seks) zaszla pewna zmiana. Mianowicie moja Pati dotychczas byla bardzo cicha. Od czasu do czasu pozwalala sobie na jakies tam glosniejsze sapniecia. Od niedawna sytuacja ulegla zmianie. Jeczy a i czasem wrecz krzyczy. Interesuje mnie tu chyba bardziej strona psychiczna tego faktu. Bowiem jak sama twierdzi miala wielu wielu partnerow a ze mna uczy sie seksu od podstaw. Czy decybele, ktore trzesa lozkiem podczas zlibzen sa efektem tego, ze czuje sie swobodnie? Nie jest niczym skrepowana i moze sobie pozwolic na uzycie strun glosowych?

pewnie tak i pewnie jest tak jak mowisz, skrepowanie zniknelo w sumie to mozesz byc dumny :) serio nic zlosliwego

Gość Dorszes
W takim razie tym bardziej jestem tym zaskoczony. Milo jest bowiem pozyskac swiadomosc pelnej akceptacji siebie ze strony partnerki jaki tego iz jest Jej dobrze...

Gość gość  wacek
Moja partnerka się wydziera jak ją posuwam i to bardzo , lecz co ciekawe bardziej mnie to podnieca i coraz mocniej dobijam ją do końca pochwy . A jak ma orgazm to są takie dźwięki że moja pałka jeszcze mocniej sztywnieje.W sumie bardzo lubię jak partnerka mocno przeżywa swój orgazm. Zdarzyło mi się raz że dziewczyna zemdlała z rozkoszy , nic nie pamiętala tylko jak mówiła zrobiło się jej tak błogo i dobrze i film się urwał . Dochodziła do siebie 2 godz , nie miała siły nawet wstać . Lecz jak tylko poczuła że mój wacek zaczyna się podnosić gdyż cały czas trzymała go w ręce to zaraz zabierała się do robienia loda i chce by znowu ją doprowadzać do erekcji .

Gość gość
Kobiety , dziewczyny jeżeli natura lub rodzice obdarzyli was urodą i wiecie że jesteście piękne a faceci was zaczepiają ,czy wam to nie przeszkadza.Mam bratanice piękna dziewczyna jak idę z nią na zakupy to widzę jak faceci reagują na jej widok a jest sama , nie ma faceta i jest dziewicą mimo że ma 22 lata .