Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Spadam kochane dziewczynki bo mam nagrany serial na Video i spieszno mi go oglądnąć.... Spijcie słodko , śnijcie pięknie i wypoczywajcie:-D Wiecie , ze Jesteście WBW:classic_cool:

O ja tez jeszcze na chwilkę:) Juz ciemno wszędzie, wiec i ja będę się zbierała do łóżeczka... Ciemno wszędzie. głucho wszędzie co to będzie co to będzie? Znacie ten wiersz :-D bo ja tylko to pamiętam:-D

Śpij i zamknij oczy śnij - śnij Śpij i zamknij oczy śnij - śnij A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo ...... Śpij i zamknij oczy śnij - śnij Śpij i zamknij oczy śnij - śnij A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo Kocham Cię Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo Kocham Cię A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Twym aniołem, twym aniołem Twym aniołem, twym aniołem Dobranoc👄

Gość Nowa 50
dzień dobry oazo !👄 {czesc] WBW👄

Gość //////
Staff Leopold Człowiek Czytam historię I widzę, coś robił Przez tysiąclecia, Człowiecze! Zabijałeś, mordowałeś, I wciąż przemyśliwasz, Jakby to robić lepiej. Zastanawiam się, czyś godzien, Aby się pisać przez wielkie C. Pozdrawiam WBW ludzików :-D

Wszystkich serdecznie witam! pogoda piękna , wręcz wiosenna wiec pewnie i wypady na łono natury będą... ja kręcę się jak mucha w smole :-D i nic mi dzisiaj nie wychodzi... Zaplanowałam na dziś tyle roboty ...Naprawdę rozleniwiłam się i nic mi się nie chce:-D Ale zaraz wygonie lenia z tyłka, zgaszę komputer ido roboty... całuje Was WBW życzę miłego weekendu👄

Sara Naomni Do Pawlikowskiej Czy nie jesteś słodka W rosie z kwietnych kruż Co bezmiłość spotka W szafie pełnej róż Salamandry ciepłe Poezji szalonej Kokoryczki dzwonią Wciąż nieuciszone Wielbię Twoją duszę Tyś sławna, wspaniała Życie moje wzruszasz Tyś mnie wychowała

Sonecka Wiktoria Będziesz motylem... Teraz nie będę już rozpamiętywać tego - co było! To zaginęło w morzu moich myśli i nie może wrócić. Zostało zamknięte na klucz w wielkim skarbcu, którego strzeże moja dusza.. Ona nie pozwoli ponownie przedrzeć się do mego serca i zadać kolejny cios.. Cios, który zabolałby o wiele bardziej, niż ten, który zadałeś teraz! Ale kiedy ta rana się zagoi, Wypuszczę Cię ze słoika... Będziesz mógł odfrunąć! Będziesz wtedy motylem, na którego będzie czekało wiele kwiatów! Wiele... ale mojego już tam nie będzie!!! :-D SPADAM👄

Witam koleżanki i kolegów... Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem... jadę z mama na zakupy do miasta...:-D Zamelduje się później...

Gość Wiecie co ze ten topik jest do

Odżegnania smutku i depresji... Wiersze, piosenki odpędzają moje troski i czuje się jak ptak....

piosenki Wolny ptak - Snake Wolny ptak Rodzę się, nie mam wyboru. Z biegiem lat nabieram cech,wokół mnie życie bez kolorów, więc przez krótką chwilę żyje tak jak chcę. Nasze dni dla pieniędzy, czasu nie ma i wolności. Wirtualni przyjaciele,logowanie do miłości. Nie rozumie mnie świat,ja tańcze z nim,ciagle czegoś brak,nie starczy dni,wokół hologramy ludzi bez serc,robią tak bo ktoś powiedział,że tak jest. Ref. Żyj tym co niesie wiatr,zostaw ludziom ich ludzki świat.Czuj i bądź,przez chwilę,dwie.Kiedy będziesz wolnym ptakiem Twoja dusza znajdzie Cię.x 3

A ja wolny jak ptak - Leszcze Ta piosenka bardzo prosta, słowa nie są jak u Prousta – lecz ku ozdobie. Gdy melodia ci się znudzi, wyłącz radio, idź do ludzi – ja to robię. Wypij słodką lemoniadę oraz kawę i z sąsiadem idź na tańce. A ja? Wolny jak ptak. Moja słodka signorita leży w łóżku, książkę czyta – ku ozdobie. Marzy o nowych uraniach i kostiumach do pływania – co ja zrobię? I na plaży w blasku słońca, młoda, piękna i gorąca – w postu dobie. A ja? Wolny jak ptak. Wiem, że zalety w niewielkiej ilości odnaleźć można by w Tobie, Lecz miłość jest ślepa i okular zaszedł mgłą. Kiedy w podróż po Europie ruszysz, będziesz już na topie, ku ozdobie. A wieczorem na parkiecie będziesz błyszczeć w wielkim świecie – co ja zrobię? Włosi, Szwedzi i Francuzi, brzydcy, piękni, mali, duzi będą wzdychać. A ja? Wolny jak ptak. Kiedy wrócisz już do domu ani słowa nic nikomu co się działo. Ślad po rogach na suficie zamaluję i o świcie wróci życie. Bo ja w czasie tej podróży podrapałem się od róży kolcem w ciało. A ty? Zaśpiewaj tak. Wiem, że zalety w niewielkiej ilości odnaleźć można by w Tobie, Lecz miłość jest ślepa i okular zaszedł mgłą.

Dziękuję, ze jesteście,ze mogę was czytać.... Tak kocham cisze...

Gość Jasiek64
CAŁUJĘ RACZKI POZDRAWIAM SERDECZNIE MILE PANIE! Zycze miłego słonecznego weekendu!!! Dla mnie Wszystkie kobietki to wiosenne kwiatuszki:)

Gość Jasiek64
Kwiatek - Zabili mi żółwia Kwiatek Na mojej półce zdycha mały kwiatek Któż mi pomoże tego się nie dowiem na mojej półce zdycha mały kwiatek i już ostatni więdnie jego płatek Kto mi pomoże, kto go uratuje ? tego ja nie wiem, i mu bardzo współczuje lecz w pewnej chwili ktoś powiedział mi do ucha że kwiatek będzie zdrowy jeśli go wysłucham Zgodziłem się i słucham głosu tego mówi, że wody musze wlać do niego wlałem ja wody patrzę a on gnije za dużo wody, to kwiatka zabije Wtedy głos słyszę, myślę gdzie się skryję ? A ten mi mówi ja cię zaraz zabije morał jest taki kwiatki ty podlewaj lecz nie za dużo, bo się ktoś pogniewa

Gość Jasiek64
Biesiadne Na drogę życia Na drogę życia dostałem dwa kwiatki: Od przyjaciela i rodzonej matki. Więc myślę sobie: mam dwa kwiatki świeże Teraz się dowiem kto mnie kocha szczerze. Dla moich kwiatków równą dam opiekę Czyj wpierw uwiędnie to z tego orzekę Kto wpierw zapomniał o tym co przyrzekał. Chyba niedługo będę na to czekał. Najpierw uwiędły kwiatki przyjaciela Potem uwiędły dwie gałązki ziela. Kwiatki mej matki pozostały świeże Bo tylko matka kochała mnie szczerze. Długom wędrował toczył bój o życie Gasły nade mną gwiazdy na błękicie. Kwiatki mej matki pozostały świeże Bo tylko matka umie kochać szczerze.

Milo mi , ze ci się u nas podoba wpadaj i nasycaj uszy poezja.:-D Biedzie nam bardzo milo:)

Czy poczułyście zapach wiosny) :-D dziś był bardziej intensywny:-D