Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość ja was lubie
Z przyjemnością...YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość nora...
Sorry , ale już idą do nas goście 👄WBW

Gość ja was lubie
Baw sie dobrze❤️

o° °o o° __o°__ |HappY| | New | \\\\Year/ \\\\__/ __||__ >2009< Płoną sztuczne ognie gra już muzyka więc ,wznieśmy puchary tańczmy do rana ,a niech los nie szczędzi kawioru ani szampana .Wszystkiego najlepszego życzy Granat...

Kiedy Nowy Rok nadchodzi, kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, z litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski, by następny rok był boski!!!! Mam gości pełną chałupę , ale o was i o oazie tak jakoś sobie przypomniałam całuje wszystkich bez wyjątku 👄 Jestescie wszyscy:classic_cool:

Gość Jasiek 65
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jzabela
_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ Na wszystkie dni Nowego Roku Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku abyście jednym krokiem mijał przeszkody byście czuli się silni i wiecznie młodzi By zdrowie zawsze wam dopisało Dużo radości,a smutku mało By serce dla Boga mocniej więcej wam biło By wam z wszystkimi dobrze się żyło By miłość z was zawsze tryskała By z wzajemnością was obdarzała Byście dzień po dniu w pełnym uroku Doczekali znów następnego roku

Gość Jzabela
Piosenka: Elektryczne Gitary "Ja jestem Nowy Rok" Dzwonek mnie obudził rano wyglądam przez drzwi nagle nogi mam jak z waty czy to jeszcze mi się śni jednak się zebrałem w sobie o co chodzi pytam marszcząc groźnie brwi i słyszę ja jestem nowy rok przynoszę nowe dobre dni znowu mnie obudził hałas obróciłem na bok się na ulicy pełno ludzi słońce grzeje w rowie mnie ktoś podaje mi rękę myśmy już się gdzieś widzieli świta mi tak bo ja jestem nowy rok przynoszę nowe dobre dni on jeszcze raz mi mówi ja jestem nowy rok przynoszę nowe dobre dni dozorczyni do mnie rzekła że zamierza uciec z piekła w nic nie wierzy robi co do niej należy młoda przedszkolanka mówi że się już w tym wszystkim gubi straszy niczym teraz wszystkich nas policzy znowu mnie obudził hałas ktoś dobija się do drzwi wydostałem się spod stołu czy to jeszcze mi się śni jednak ktoś za progiem czeka to pomyłka mówię zatrzaskując drzwi a on tam woła ja jestem nowy rok przynoszę nowe dobre dni i jeszcze raz go słyszę ja jestem nowy rok przynoszę nowe dobre dni on wcale nie przestaje ja jestem nowy rok przynoszę same nowe dobre

Gość ja was lubie
Dla przyjaciół Kiedy was nic ma to jakby nagle Zabrakło w moim życiu muzyki Kiedy Was nie ma to czas mnie straszy Że przeminę, że będę chwilą Kiedy was nie ma to jakby niebo Miało się rozstać na zawsze ze słońcem Kiedy Was nie ma dosyć mam wszystkiego I pragnę stąd na zawsze odejść Moi przyjaciele Moi przyjaciele Moi przyjaciele bądźcie zawsze ze mną Moi przyjaciele Moi przyjaciele Z wami wiem, że wszystko mogę Że wystarczy tylko chcieć Jak mam wyśpiewać, jak mam dziękować Jak wytłumaczyć, że bez was mnie nie ma Przytulam do was moją miłość I wdzięczność mą w modlitwę zamieniam Milion aniołków narysuję I wszystkie razem postrącam z nieba Dom na górze wybuduję I zagram klauna kiedy trzeba Moi Przyjaciele Agata Budzyńska

Gość Samotny...
Sorry ! nie pamiętam hasła. hahahah!

Gość Samotny.
Ale widać , ze mam w czubku:)

Gość Franek 67
Mogę do was wpadać , bo tu są chłopy

Gość Franek 67
No idę do Pan!!!! Wypije za zdrowie pan za zdrowie.

Gość Franek 67
emuzyka.pl » teksty piosenek » Edward Hulewicz » ZA ZDROWIE PAŃ ZA ZDROWIE PAŃ PANOWIE ! ZDROWIE PAŃ ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, SZAMPANA PIJMY AŻ DO DNIA,PANOWIE ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, JEDYNY TOAST,KTÓRY NIECHAJ WIECZNIE TRWA. DZIEWCZYNY TREŚCIĄ SĄ NASZYCH SNÓW, DZIEWCZYNY DOBRE,DZIEWCZYNY ZŁE. CHOCIAŻ DZIEWCZYNA,MARNY TO PUCH, BEZ DZIEWCZYNY NIE MA ŻYCIA,ŻYCIA NIE MA,NIE ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, SPEŁNIJMY TOAST JESZCZE RAZ,PANOWIE ! NIECH WIEDZĄ,ŻE BEZ NICH KAŻDA CHWILA, TO UTRACONY JUŻ NA WIEKI WIEKÓW CZAS. ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, SZAMPANA PIJMY AŻ DO DNIA,PANOWIE ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, DLA DZIEWCZYN NIECH W SZAMPANIE,DZIŚ UTONIE ŚWIAT ! DZIEWCZYNY TREŚCIĄ SĄ NASZYCH SNÓW, DZIEWCZYNY DOBRE,DZIEWCZYNY ZŁE. CHOCIAŻ DZIEWCZYNA,MARNY TO PUCH, BEZ DZIEWCZYN NIE MA ŻYCIA,ŻYCIA NIE MA,NIE ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, JEDYNE,ZA CO WARTO PIĆ,PANOWIE ! A JEŚLI KTO NIE CHCE,LUB NIE MOŻE, TO NIE ZMUSZAMY,ALE JAKŻE PRZYKRO NAM ! ZA ZDROWIE PAŃ,ZA ZDROWIE, JEDYNE,ZA CO WARTO PIĆ,PANOWIE ! A JESLI KTO NIE CHCE,LUB NIE MOŻE, TO NIE ZMUSZAMY,ALE JAKŻE PRZYKRO NAM !

Gość Franek 67
A za kwadrans będziemy pic za NOWY ROK.

Gość Ja ba da ba di
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość karo_zafia
Noworoczne prośby Prosiliśmy nie raz o siłę, byśmy mogli walczyć z przeciwnościami ! Otrzymaliśmy niemoc, w niej poznaliśmy pokorę ! Prosiliśmy często o zdrowie, byśmy mogli czynić dzieła wielkie ! Otrzymaliśmy ułomność, Dzięki niej czynimy dzieła lepsze ! Prosiliśmy w duchu o bogactwo, byśmy mogli być szczęśliwsi ! Otrzymaliśmy ubóstwo, ono sprawiło, że staliśmy się mądrzejsi ! Nie otrzymaliśmy tego, o co prosiliśmy, by życiem się zachwycać, lecz dano nam życie i wolę, byśmy mogli je pięknie rzeźbić ! Zofia Szydzik

Gość karo_zafia
Wszystkim Uczestnikom tego wątku, życzę radości i poczucia bezpieczeństwa w roku 2009

U nas dziś taka pogoda! » Piotr Rubik » Biały śnieg i Ty Na szybach maluje mróz, Srebrzyste i białe kwiaty, Dla biednych i dla bogatych, Mróz kwiaty,prosto z nieba zniósł Za oknem wicher i chłód, Strach myślec co by też było, Gdyby Nam tę naszą miłość Bóg zmienił w lodowaty lód (?) Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł Biały,biały śnieg,do trąbali wbiegł Za Twoj kołnierz wpadł,i całkiem zbladł, Biały,biały śnieg,biały cały świat Z nieba,z nieba snieg,na Ziemię spadł Ze skrzydeł,soplami mróz (?) I strasznie rozsmieszył dzieci Bo zaraz gwiazdy zaświecił Mróz gwiazdy prosto z nieba zniósł Za oknem zimowy dzień, Strach myślec co by też było, Gdyby na tę naszą miłość Padł gońca lodowaty cień Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł W tak radosny czas, bez miar bożych łask Gdy zapłonął w Nas Olimpii blask Biały,biały śnieg Biały cały świat, Z nieba,z nieba śnieg Na ziemię spadł W tak radosny czas, bez miar bożych łask Gdy zapłonął w Nas Olimpii blask Biały,biały śnieg Biały cały świat, Z nieba,z nieba śnieg Na ziemię spadł Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł Biały płot cały sad biały, W puszystej bieli świat, W bieli Ty,w bieli anieli Śnieg z nieba na ziemię spadł W tak radosny czas, bez miar bożych łask Gdy zapłonął w Nas Olimpii blask Biały,biały śnieg Biały cały świat, Z nieba,z nieba śnieg Na ziemię spadł