Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esia

ciąża?? ale jakim cudem?z moze jednak nie ?

Polecane posty

słuchajcie dziewczyny .... od poczatku .... zażywałam yasmin i miałam b. regularne miesiaczki, co 28 dni z zegarkiem w reku niemalże ... potem - z braku facet więc i powodu do antykoncepcji - przestałam je zażywać ... ostatni okres jaki dostałam to 26.06. wczesniejszy miałam 19.05 (po tym okresie przerwałam zażywanie Yasmin) i od tamtej pory cisza ..... 28.07 miałam lekkie zbliżenie z facetem ale w ogole bez wytrysku. Jak liczyłam a liczyłam na wiele sposobób tego dnia i tak miałam dni niepłodne a do tego nie było wytrysku ... zrobiłam tes ... wyszedł negatywnie - uff kamień z serca ale do cholery dalej nie mam okresu !!!! masakra jakas .... wiem wiem - ide do ginekologa ale dopiero w czwartek .... dzis kupiłam kolejny test (poprzedni robiłam 3 tygodnie temu) .... rozumiem ze moge go zrobic o każdej porze dnia ... bo gdybym miała nie daj Boże byc w ciązy to juz raczej w 7 tygodnii :/ ... co o tym wszystkie myślicie? ...dziwne nie ? :/

po odstawieniu pigułek bardzo często długo czeka sie na kolejny naturalny okres, nie martw sie, ale lekarza warto odwiedzic

moniak ale myślisz że aż tak długo ? w końcu dziś juz 3 miesiąc .... ale do ginekologa i tak ide - dam znać jak wypadł kolejny test ... ;)

tak wiem, ale chodziło mi raczej o to czy waszym zdaniem zapłodnienie było możliwe czy nie :)

no dobra zrobiłam drugi test nie jestem w ciązy ... w czwartek do gina - zobaczymy co mi powie na taki stan rzeczy .... ale powiem szczerze ze bardzo sie ciesze cokolwiek mi powie bedzie to lepsza wiadomosc niz ciąza ....

Gość do esia
Esia !!!!! Zlituj się i skróc swoją stopkę. Dwie linijki odpowiedzi a dwadzieścia w stpce. Nie przesadzajmy z tymi mądrościami !!!!!

Gość tez tak mialam po odstawieniu
tylko stracilam kase na testy. dostaniesz cos na wywolanie prawdopodobnie luteine. nie martw sie.ale idz do lekarza bo nie mozna tak dlugo czekac