Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

Fajniutka ta piosenka, aż ciary przechodzą. I moim skromnym zdaniem na pierwszą piosnkę, jak najbardziej pasuje ;D może i ja ją ściagnę (bo właściwie to jeszcze się na tą pierwszą nie zastanawiałam)...

jak mój misiek wróci, pusze mu obie piosenki i niech sam wybierze:) bo ta co ja wrzucilam tu to naprawde bardzo mi sie podoba, choć śpiewa się ją do kobitki ale coż:)

Ale znalazłam idealna piosenkę dla kamerzysty - bo oni zazwyczaj na początku nagrania wrzucają garść wspomnień z życia młodych...i pomyślałam sobie, że idealnym tłem do tego, byłaby piosenka zespołu The Last Goodnight "Pictures of You"...

mi się nie podobają te piosenki. ta pierwsza zupełnie nie moje klimaty, a ta druga trudna do zatańczenia. poza ty nie cierpię kukulskiej ;) a my dziś jedzimy podpisywać umowę z restauracją :)

madzianietka ja nie mam zamiaru się kierować tym "tradycyjnym" podziałem kosztów weselnych. my przyjęliśmy zasadę, że każdy płaci za swoich gości, a resztę finansujemy po połowie. za ubrania swoje płacę ja, za ubrania pana młodego płaci on. ten podział, który podałaś strasznie nadwyrężałby budżet panny młodej :> w końcu za samą restaurację wychodzi 12600 zł (180zł/os x 70 osób) nie podejrzewam, żeby zespół + alkohol wyniósł tyle ;)

katowiczankaa --> coś dużo płacisz za osobę ;/ 180 zł? Hmm... A apropos kosztów - u mnie panna młoda płaci za salę, swoje ciuszki, a pan młody za orkiestrę, kamerzystę, fotografa i kwiaty (bez mojej wiązanki, bo to se sama załatwię :) ) generalnie chcemy koszty podzielić na pół :) natomiast nie mamy zamiaru płacić za noclegi gości (bo wszyscy mieszkają dość blisko)

no niestety taka cena. ale za to mam w niej: obiad, 3 ciepłe kolacje, ciasta, owoce... słowem, wszystko oprócz alkoholu :)

wziełam to z jednej stronki na necie heheeh sama się uśmiałam, bo już tak nikt przecież nie robi! i rzeczywiście wychodzi, że panna młoda musi mieć gruby portwel heheee

Gruby portfel iii....co najmniej 3 wielbłądy :) - mój teść stwierdził, że tak właściwie to mu się one należą ;P aaa... i dostałam od teściowej rok gwarancji na mego Przyszłego Męża :) więc jak mnie wkurzy, to go zwrócę :P

mademoiselle catastrophe --> mój kuzyn miał to grane na weselu jako pierwszt taniec:) piękna piosenka!! i orkiestra super zagrała!!

A co myślicie o Kayah i Kiljańskim \"Prócz Ciebie nic\" na pierwszy utwór? Dla Nas t piosenka ma duże znaczenie, tylko kurcze tak ciężko mi sobie wyobrazić Nasz taniec do tego. Ja bym wolała coś raczej takiego szałowego i zabawnego, jak na przykład: http://pl.youtube.com/watch?v=6qd_j98-y-M Ale niestety obawiam się, że mamuśki i cioteczki zgon zaliczą ;P.

za kucharkę, orkiestrę, zdjęcia i filmik, dekorację sali płacimy sami( większośc rzeczy z pieniędzy z prezentów) a reszte nasi rodzice dzielą na pół...tak jest chyba sprawiedliwie, nie chcemy oskubac rodziców, a nasze wymysły( mamy wymagania he he:) ) wolimy sami pokryc:) a co do piosenki... myślelismy o Aichy(Magmy) albo chcę tu zostac( Farba)...nam się dobrze kojarzą...

sala zarezerwowana, zaliczka wpłacona:) jednak ostatecznie policzono nam 170zł/os :) teraz brakuje nam tylko zespołu.. ale to się już może wyjaśni w najbliższy weekend :)

hehe jestem uziemiona w domu dziewczyny i tak się nudzę że szok;) jest ktoś jeszcze w takiej sytuacji że musi siedzieć w domu?

Ejj..a czemu jesteś uziemiona??? Ja rzecz jasna w pracy ;D ale dziś już piąteczek i za 3,5 godziny będę weekendowała ;D

skutek uboczny antykoncepcji niestety..... Krusyna to ja w takim razie życzę Ci super weekendu:)

Dzięki :)) jadę na wioseczkę :)) wiesz... świeże powietrze i te sprawy :) a Ty wracaj szybciutko do zdrowia :)

Dziewczyny! Kiedy zaczac rezerwowac fotografa i kamerzyste (slub w pazdz.2009) ? Znacie moze kogos godnego polecenia z okolic Katowic, Tych? Jesli tak to prosze o jakies namiary...(str.internetowe, nr tel.) DZIĘKI! 🌻

hej, ja wczoraj podpisałam umowę z dj\'em :) a na sali katowiczanko płacę po 140 zł/osoba i też mam w tym wszytsko prócz alkoholu - włącznie z tortem i pokojem dla nas na noc poślubną :D

Hmm... ja płacę 130 zł od osoby i na prawdę mam full wypas... ale może dlatego, że wesele mam na wygwizdowie - głęboko w lesie ;D