Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

sposob na opryczczkechyb wiem

Polecane posty

ja na Twoim miejsu bym to skonsultowała z lekarzem... cieżko powiedzieć jaka dawka będzie dla Ciebie najlepsza

mnie na wakacjach dopadła opryszczka. zażyłam od razu 3tabl. Heviranu pomogło choć przypuszczam że kuracja heviranem przez jakieś 3miesiace dała by lepsze efekty, np. brak zupełnie opryszczki:D

Gość sprobujcie
zimnym mlekiem robic oklady

osobiście uważam że nie ma skuteczniejszego leczenia opryszczki niż leki z acyklowirem tzn tabletki sama mam opryszczkę i wiem co to znaczy ;/ ale mam też nowy sposób na zemszczeniu się na opryszczce :D http://oprycha.pl/balwan od dziś można zrobić z OPRYCHA BAŁWANA!!!! i zemścić się na opryszczce :) a do tego coś wygrać więc nie ma na co czekać!

oczywiście że nie ma skuteczniejszego leku cieszę się że już tyle w dzisiejszych czasach można zdziałać w temacie z opryszczką :) a ten Bałwan jest SUPER!!! rzuciłam w twojego OPRYCHA i sama mam swojego osobistego :D ta kamerka sony mam ochotę ją wygrać :D

oo to jak masz swojego oprycha to dawaj wklejaj linka to porzucamy w niego w końcu warto wygrać te nagrody kamerka piechotą nie chodzi !! :D

Gość dziewczyno
Jesteś w ciąży i masz opryszczkę?? Natychmiast do lekarza!! Wirus, który powoduje tą opryszczkę jest bardzo groźny dla dziecka!! Nie chcę Ciebie straszyć, ale nie żartuję. Każda kobieta w ciąży powinna przejść badanie z krwi na trzy różne wirusy - w tym właśnie na ten powodujący opryszczkę (pozostałych dwóch nie pamiętam, bo już dawno mówiła mi o tym ciocia, która jest lekarzem). Da dobra swojego i swojego dziecka idź do lekarza.

Gość conis
Z opryszczką nie ma żartów. Mnie dermatolog przepisał specjalne tabletki, po których na kilka lat miałam spokój z opryszczką. Taka terapia jest potrzebna każdemu kto jest nosicielem tego wirusa,. Poza tym doraźnie warto zaraz na początku można zastosować sok z cytryny.